Trăim în era tehnolgiei şi asta pare să ne „fure” tot timpul. Nu e vorba doar despre noi, adulţii, ci şi despre copiii noştri care pierd treptat noţiunea planului real în favoarea virtualului. 👩‍💼

👍 Ce e de făcut în acest sens?

👍 Unde s-au dus serile vesele petrecute în familie?

👍 Cum poţi scăpa de stres în timp ce câştigi relaxare şi destindere?

👍 Cum să îţi aduci copilul lângă tine pentru a petrece împreună momente frumoase şi, în acelaşi timp, să creaţi o legătură mai puternică? 👨‍👩‍👧

👩‍💼 Soluţia: board-game-urile❗️

Aceste jocuri de societate încurajează interacţiunea reală, faţă în faţă în timp ce oferă divertisment şi relaxare. Revista The Guardian ne spune că vânzările de board game-uri au crescut anual cu aproape 40%, iar cifrele sunt în continuare în creştere. De ce? Un posibil răspuns ar fi faptul că oamenii simt nevoia să iasă din virtual, conştientizând nevoia de socializare în planul real.

Vestea bună e că pe piaţa jocurilor board game se găsesc o multitudine de variante care mai de care mai atractive. Nu se pune problema să nu ai de unde alege. Iar beneficiile sunt multiple:

✅ Un studiu publicat de RealNetworks ne informează că peste 60% dintre persoanele care joacă board-game-uri au afirmat că aceste jocuri alungă stresul şi deconectează de la grijile cotidiene.

✅ Acelaşi studiu ne spune că peste 70% dintre părinţii care joacă board-game-uri împreună cu cei mici au observat avantajele educaţionale ale acestor jocuri.

✅ Îmbunătăţeşte gândirea critică.

✅ Creează legături mai puternice între persoane – fie membri ai familiei, fie prieteni.

✅ Sunt o modalitate de socializare eficientă.

👩‍💼 Ce board-game să joci cu copilul tău❓

Ca părinţi, suntem conştienţi de abilitatea copiilor de a învăţa totul mai uşor prin intermediul jocurilor. Aşa că un joc care să formeze abilităţi de viaţă şi calităţi este cel mai indicat.

💕 💕 Cea mai bună recomandare? EQ Game – Alfabetul Inteligenţei Emoţionale, un joc pentru întreaga familie.👨‍👩‍👧

👩‍💼 Ce calităţi dezvoltă EQ Game❓

✅ Inteligenţa emoţională

✅ Inteligenţa socială

✅ Gândirea pozitivă

✅ Inteligența financiară

✅ Capacitatea de cooperare

✅ Flexibilitatea și Adaptabilitatea

✅ Capacitatea de a învăța rapid

✅ Gândirea critică și creativă

Acest joc a fost deja vândut în peste 11 000 de exemplare, iar părinţii care l-au achiziţionat afirmă că au reuşit să petreacă timp de calitate alături de copii care, la rândul lor, au fost fascinaţi de experienţa cu EQ Game.

Distracţie, amuzament şi învăţare atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari.

Mai multe detalii despre beneficiile aduse de EQ Game, dar şi opinii ale părinţilor care au achiziţionat acest joc găseşti aici: EQ Game – Alfabetul Inteligenței Emoționale.

Lasă un răspuns

Categorii principale

Navighează alegând un subiect de interes