Tikaboo Social

Invitația Tikaboo de a te alătura unor cauze sociale

Tikaboo social este o platformă ce îți aduce în atenție ta cazuri sociale care au nevoie de contribuția ta.

Cum poți contribui?

Donează

Implică-te ca voluntar

Distribuie prietenilor

Proiectele Tikaboo Social

122 de copii și tineri orfani primesc o educație exemplară și iubire nemărginită la Așezământul de copii Sfântul Ierarh Leontie Rădăuți. Află cum poți susține buna funcționare a Așezământului, dar și cum poți fi alături emoțional de acești îngeri minunați.

Ajută 25 de fetițe gimnaste de la Clubul școlar nr.2 din București să-și desfășoare activitatea în condiții de siguranță.

Copii, bătrâni, familii ce trăiesc clipă de clipă la limita imposibilului, fără necesități, mâncare, haine, locuind în locuri greu de descris. “Dragoste Desculță” este proiectul care are nevoie de contribuția noastră continuă și permanentă.

Alina este o mamă singură, cu probleme. Radu, fiul său de 7 ani are strabism. Au nevoie de 7.000 ron pentru operația la ochi, dar și fonduri pentru cheltuielile lunare (școala lui Radu, hăinuțe, întreținere, chirie).

Implică-te și tu în Tikaboo Social

Suntem o comunitate de 160.000 de părinți, viitori părinți, bunici, unchi, mătuși cu inimă mare care ne putem uni pentru a ne extinde iubirea.

Putem transmite iubirea pe care o purtăm pentru familiile noastre celor care poate nu au parte de iubire.

Cu alte cuvinte putem face ca acești oameni care au nevoie de ajutorul și iubirea noastră să devină familia noastră extinsă.

Și ei au nevoie de iubire, și ei au nevoie de o vorbă bună, și ei au nevoie să meargă la școală și ei au nevoie de hainuțe, de o masă caldă și…de sănătate. Și ei au nevoie de contribuția ta, a noastră!

Alege o cauză socială cu care rezonezi și implică-te!

Implică-te cu resursele pe care le ai la dispoziție: financiare, de timp, energie (voluntariat), etc.

Cunoști o cauză socială care are avea nevoie de mai multă expunere? Sau ești cadru didactic și vrei să ajuți la implementarea programelor noastre de inteligență emoțională, chiar în școala / grădinița ta?

Nu ezita să ne scrii la [email protected]