Pentru părinți

Dezvoltarea armonioasă a copilului începe cu starea de bine a părinților și echilibrul relației de cuplu. Noi ți-am pregătit instrumentele necesare.

„Copilul tău este un geniu” te ajută să crești un copil genial în doar 30 de minute pe zi, ajutându-l să-și dezvolte cele 5 abilități necesare unei dezvoltări armonioase!

50 RON

„Cum să crești copii care să nu fie nesimțiți” prezintă strategii pentru o educație parentală mai bună, bazate pe știință, de la copii până la adolescenți. Cartea este structurată pe 11 capitole și abordează probleme de actualitate cu care se confruntă fiecare părinte.

67 RON

Un joc de tip board game, destinat cuplurilor ce te ajută să aduci în discuție, într-un mod distractiv, aspectele esențiale ale relației tale, soluționând problemele ce țin de comunicare și nu numai.

109 RON

Un board game de dezvoltare personală, ce te ajută să-ți descoperi eroul interior și să conștientizezi toate cele patru laturi ale existenței tale (emoțional, spiritual, mental, fizic), în timp ce petreci timp de calitate cu prietenii sau familia ta.

129 RON

„Magia despărțirii„ îți aduce soluții clare, simple și eficiente de a transforma despărțirea într-o oportunitate cu efecte transformatoare pe toate cele patru planuri: fizic, mental, emoțional, spiritual.

50 RON

Cartea „Binele Suprem” pornește de la efectele deosebit de negative pe care stresul toxic și experiențele adverse din copilărie le pot avea pe termen lung în viața oamenilor.

67 RON

„Design comportamental” este programul ce te eliberează de tiparele comportamentale care nu îți mai servesc, înțelegând mecanismele intime declanșatoare din spatele acestora.

1490 RON

„Iubire vs Ego” este programul ce te ajută să-ți revitalizezi relația în doar 7 săptămâni, fiind o soluție imediată și directă de a face un salt major în relația ta, alături de un expert în inteligență emoțională și analiză comportamentală.

1470 RON

Cele mai citite resurse educative

Pentru părinți 33

50 de idei care te vor face o mămică mai bună

Deoarece știm că ești o mamă extraordinară, îți oferim 50 de idei, ce îți vor confirma că faci ceea ce trebuie!

GRATUIT

Descarcă gratuit
Pentru părinți 34

Cum îți poți ajuta copilul să aibă relații armonioase?

Află cum poți cultiva unui stil de atașament sănătos încă din primii ani de viață ai copilului tău pentru a dezvolta mai târziu relații armonioase.

GRATUIT

Descarcă gratuit
Pentru părinți 35

50 activități distractive pe care să le faci cu copilul tău

O colecție de activități distractive ce vă ajută să alungați plictiseala și să vă conectați jucându-vă.

GRATUIT

Descarcă gratuit
Pentru părinți 36

Colecția de poezii pentru părinți și copii

Colecție de poezii ce susține dezvoltarea inteligenței emoționale a copilului tău. Acesta va învăța să gestioneze, înțeleagă și să comunice eficient propriile emoții, într-un mod distractiv.

GRATUIT

Descarcă gratuit

O comunitate implicată este o comunitate puternică!

Îți prezentăm cauzele sociale în care ne-am implicat și te invităm și pe tine să te implici.

Când îți spui „vreau să ajut”, viața îți va îndruma pașii către ceea ce lumea noastră are nevoie pentru a deveni un loc mai bun. Poate fi o contribuție măruntă, dar care va avea puterea să schimbe viața cuiva.