Întrebări Frecvente

Găsești răspunsuri mai jos!

Costul livrării este de 13 RON, pentru toate localităţile aflate în aria de acoperire Fan Courier.

Poți verifica dacă localitatea ta se află în aria de acoperire: aici.

În condiţii normale de prelucrare, împachetare şi colectare, produsele noastre vor ajunge la tine în intervalul de 2-4 zile lucrătoare, de la procesarea comenzii. Eventualele decalaje vor fi afişate pe site.

Beneficiază de livrare gratuită comenzile de minim 249 de RON, fără costuri suplimentare de transport.

Dacă produsul tău a fost deteriorat în urma transportului, te rugăm să faci o poză pe care să o trimiţi împreună cu datele de identificare ale comenzii, la una din adresele de email, menţionate în secţiunea “Contact”.

Deocamdată produsele noastre nu se livrează în afara ţării, însă unul dintre acestea, cartea: Copilul tău este un geniu, este disponibilă şi în format electronic, în limba engleză, şi se poate achiziţiona de pe urmatorul link: Your Child is a Genius.

Pentru a returna un produs, te rugăm să completezi Formularul de retur.

Prin completarea acestui formular îţi exprimi acordul faţă de politica de retur Tikaboo.

Poţi completa formularul aici.

Taxa de retur este în valoare de 12 lei si este suportată de catre expeditor.

Contravaloarea produsului returnat îți va fi rambursată în cel mult 14 zile lucrătoare de la ridicarea returului

Pentru a modifica o comandă existentă te rugăm să ne contactezi prin email la: [email protected] sau prin mesaj scris pe Whatsapp la: 0756872223 (numărul este valabil doar pentru mesaje scrise pe Whatsapp, nu și pentru apeluri).

Pentru a modifica o comandă existentă te rugăm să ne contactezi prin email la: [email protected] sau telefonic la: 0730 402 222.

Comanda ta va fi procesată în maxim 24 de ore de la primire, în timpul săptamȃnii, şi în maxim 48 de ore în zilele de Sȃmbătă şi Duminică.

Exceptie fac comenzile pentru care colegii noştri care se ocupă de prelucrarea datelor vor avea nevoie de informaţii suplimentare. (Ex: Date greşite sau incomplete.)

Site-ul Tikaboo.ro oferă următoarele modalităţi de plată:

Plata cu card şi Plata ramburs, la livrare.

În cazul comenzilor cu Plata la livrare, clientul achită contravaloarea acestora, în numerar, agentului firmei de curierat, in momentul livrării.

Orice sugestie sau comentariu cu privire la produsele noastre se poate trimite pe adresa de email: [email protected] sau pe Facebook Messenger .

Toate mesajele referitoare la comenzi se trimit pe adresa de email: [email protected].

Ne mai puteţi contacta prin intermediul: Formularului de Contact sau prin mesaj scris pe Whatsapp la: 0756872223 (numărul este valabil doar pentru mesaje scrise pe Whatsapp, nu și pentru apeluri).

Momentan nu oferim asistenţă live, dar ne poti contacta, în scris, la una dintre adresele de email menţionate mai sus, prin intermediul Formularului de Contact de pe site:, Facebook Messenger sau prin mesaj scris pe Whatsapp la: 0756872223 (numărul este valabil doar pentru mesaje scrise pe Whatsapp, nu și pentru apeluri).

Copilul tau este un geniu” se adreseaza parintilor care vor sa dezvolte copiilor lor calităţi esenţiale precum inteligenţa emoţională, inteligenţa socială, gândirea antreprenorială, educaţia financiară, comunicarea, şi totodata parintilor care au nevoie nu doar de partea teoretică aşa cum se întâmplă adesea, ci de partea practică.

Asadar informatia din carte este destinata parintilor cu copii de orice varsta.

In carte veti regasi jocuri si activitati pentru copiii cu varstele cuprinse intre 3 si 12 ani, dar acestea sunt cu titlu de recomandare.

Această carte reuşeşte să ofere în egală măsură informaţie, activităţi şi jocuri care să dezvolte calităţi esenţiale unui viitor adult echilibrat.

Aceasta carte poate fi o carte utilă pentru oricine o citește, dar se adreseaza in special celor care:

  • au trecut recent printr-o despărțire
  • sunt în plin proces de despărțire
  • vor sa inteleaga intreg procesul unei despartiri
  • mai au o speranta pentru impacare si isi doresc salvarea relatiei
  • vor sa sustina un membru al familiei aflat în această situație
Acest joc este recomandant copiilor de peste 4 -5 ani. Dar poate fi folosit de intreaga familie, inclusiv de parinti si noi recomandam sa se joace impreuna: parinte si copil. Evident ca poate fi jucat si de catre adolescenti, doar ca in adolescenta programele sociale sunt mai vehement exprimate, iar printre acestea regasim si exprimarea emotiilor, si aici intervine rolul parintelui si capacitatea acestuia de a intelege nevoile adolescentului si ghidarea acestuia.

Poţi intra în Comunitatea părinților înţelepți căutând secţiunea “Intră în comunitatea părinților înțelepți” pe care o găseşti la finalul fiecărei pagini de pe blogul Tikaboo.

Vei putea opta pentru: urmărirea conţinutului de pe pagina noastră de Facebook; aderarea la Grupul de Facebook; abonarea la robotul de Messenger; urmărirea conţinutului Tikaboo pe Instagram.

Pe blog se pot citi articole care dezvoltă calități esențiale: inteligența emoțională, gândirea pozitivă, inteligența socială, încredere în forțele proprii, educație financiară, gândirea antreprenorială, organizare, leadership și diferite tehnici de învățare.

Conţinutul de pe blog, alături de pagina noastra de Facebook, şi de toate produsele Tikaboo, te poate ajuta să îţi îmbunătăţeşti relaţiile cu cei din jur şi să devii cea mai bună variantă a ta.