Resurse educative pentru părinți înțelepți

Susținem curiozitatea și dorința de cunoaștere oferindu-ți resurse educative care să te inspire!

Resurse 29

Oprește războiul dintre copiii tăi

Parcurgând acest ghid complet pentru a stopa gelozia dintre frați, vei afla motivele pentru care apar aceste conflicte și cum le poți gestiona.

GRATUIT

Descarcă gratuit

Resurse 30

Peste 20 de Jocuri și activități de dezvoltare a inteligenței emoționale la copii

Parcurgând acest material vei pune teoria direct în practică, ajutându-ți copilul să-și dezvolte cea mai importantă calitate – inteligența emoțională, în timp ce se distrează.

GRATUIT

Descarcă gratuit
Resurse 31

50 activități distractive pe care să le faci cu copilul tău

O colecție de activități distractive ce vă ajută să înlăturați plictiseala și să vă conectați jucându-vă, în timp ce construiți legături profunde, pe viață.

GRATUIT

Descarcă gratuit
Resurse 32

Asigură-i succesul copilului prin dezvoltarea inteligenței emoționale

Inteligența emoțională este abilitatea ce stă la baza construirii unui comportament de învingător. Descoperă o abordare unică a posibilității dezvoltării acesteia prin povești terapeutice și alte metode aflate la îndemâna ta.

GRATUIT

Descarcă gratuit
Resurse 33

Colecția de Poezii pentru părinți și copii

Colecție de poezii ce vine în ajutorul dezvoltării emoționale a copilului tău. Acesta va învăța să înțeleagă și să comunice eficient propriile emoții, într-un mod distractiv.

GRATUIT

Descarcă gratuit
Resurse 34

Cum stabilești valorile familiei

Valorile familiei vor determina ce fel de adult va deveni copilul tău. Fii sigur că ai luat în calcul toate aspectele. Află din acest mini ghid cum să construiești partitura pe care copilul tău va dansa cu viața.

GRATUIT

Descarcă gratuit
Resurse 35

50 de idei care te vor face o mămică mai bună

Deoarece știm că ești o mamă extraordinară, îți oferim 50 de idei ce îți vor confirma că faci ceea ce trebuie și te vor asigura că ai luat în calcul toate aspectele!

GRATUIT

Descarcă gratuit
Resurse 36

Ajută-ți copilul să-și depășească cele mai ascunse temeri!

Un copil fără frici are în față un viitor de succes. Ajută-ți copilul să depășească frica, asigurându-i un viitor de succes!

GRATUIT

Descarcă gratuit
Resurse 37

Cum îți poți ajuta copilul să aibă relații armonioase?

Află cum poți cultiva unui stil de atașament sănătos încă din primii ani de viață ai copilului tău, dar și cum influențează tipul de atașament din copilărie, relațiile la maturitate. Astfel îl vei împuternici să-și construiască relații sănătoase pe tot parcursul vieții.

GRATUIT

Descarcă gratuit
Resurse 38

Temele pentru acasă

O imagine de ansamblu asupra temelor de acasă, ce te va ajuta să-ți ajuți copilul să îndrăgească temele pentru acasă, fără țipete, negocieri sau discuții în contradictoriu.

GRATUIT

Descarcă gratuit
Resurse 39

Peste 50 de activități de sărbători și de iarnă

Sărbătorile și evenimentele în familie sunt memorabile. Cele de iarnă ocupă primul loc în topul preferințelor celor mici. Alege să-i oferi copilului tău experiențe de neuitat și de pus la suflet.

GRATUIT

Descarcă gratuit

Recomandările Tikaboo

Ajutoare de nădejde în educația ta și a copilului tău. 

Crește un copil genial în doar 30 de minute pe zi, ajutându-l să-și dezvolte cele 5 abilități necesare unei dezvoltări armonioase!

50 RON

Un joc educativ dedicat întregii familii, care vă ajută să vă dezvoltați inteligența emoțională într-un mod distractiv și aplicat, în timp ce petreceți timp de calitate împreună.

120 RON

Un program online ce-l determină pe copil să-și înțeleagă emoțiile și să învețe cum să le folosească pentru a reuși în viață, prin joacă, activități, provocări și povești cu tâlc.

1190 RON

O comunitate implicată este o comunitate puternică!

Îți prezentăm cauzele sociale în care ne-am implicat și te invităm și pe tine să te implici.

Când îți spui „vreau să ajut”, viața îți va îndruma pașii către ceea ce lumea noastră are nevoie pentru a deveni un loc mai bun. Poate fi o contribuție măruntă, dar care va avea puterea să schimbe viața cuiva.

Ultimele articole de pe blog

Află mai multe răspunsuri la întrebările tale, sfatul experților, idei educative, povești de viață și multe altele, de pe Blogul lui Tikaboo.