1. Politica de livrare
  1. Livrarea Produselor este disponibilă doar pe teritoriul României.

1.1. Livrarea în străinătate nu este disponibilă.

1.2. Livrarea este realizată de ZA SCOOLARZ SRL, numit în continuare vânzător și reprezentat prin site-ul https://tikaboo.ro/.

1.3. Persoana fizică peste 18 ani sau persoană juridică care achiziționează produse sau servicii de pe site-ul https://tikaboo.ro/ este numită în continuare client.

  1. https://tikaboo.ro/  în calitate de vânzător, se obligă să expedieze produsele comandate de către Consumator, pe teritoriul României, prin:

Curier rapid. 

2.1. Livrarea o realizăm prin intermediul societății de curierat Fan Courier.

  1. Comanda clientului va fi procesată în maxim 24 de ore de la primire, în zilele lucrătoare, şi în maxim 48 de ore în zilele de Sȃmbătă, Duminică și sărbători legale.

3.1. Comenzile înregistrate de client pe site-ul https://tikaboo.ro/  în zilele de Vineri, după ora 16:00, cât și Sâmbăta sau Duminica vor fi expediate în ziua de Luni.

3.2. Comenzile înregistrate de client pe https://tikaboo.ro/  în sărbători legale vor fi expediate în 48 de ore lucrătoare începând cu prima zi lucrătoare de după sărbătoarea legală.

3.3. Vânzătorul nu poate fi ținut răspunzător pentru expedieri întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea eronată a unei comenzi sau a unei părți din aceasta în cazul în care astfel de evenimente sunt generate de situații de forță majoră sau din alte cauze independente de ZA SCOOLARZ SRL.

  1. Costuri de Transport:
  • 13 lei costă livrarea prin curier în aria de acoperire Fan Courier
  • 25 de lei costă livrarea prin curier în afara ariei de transport Fan Courier. 

Puteți verifica dacă localitatea dvs. se află în aria de acoperire: aici.

4.1 Transport gratuit oferim comenzilor în valoare de peste 249 lei din shopul https://tikaboo.ro/, valabil doar pe teritoriul României.

  1. Termenul de livrare standard al comenzilor este de 2-4 zile lucrătoare. 

5.1. Acest termen poate fi influențat de încărcarea curierilor în perioada în care se plasează comenzile, capacitatea de livrare a depozitului Tikaboo (ZA SCOOLARZ SRL) și alte cauze imprevizibile ce țin de infrastructură drumurilor sau perioade aglomerate pentru curieri (Crăciun, Black Friday etc).

5.2. Curierul va livra clientului produsele comandate de Luni până Vineri, în zilele lucrătoare. 

5.3. Excepție vor face situațiile când sunt sărbători legale, iar atunci livrarea va fi efectuată de către curier în 48-72 de ore lucrătoare după sărbătoarea legală

5.4. Excepție fac comenzile pentru care colegii noştri care se ocupă de prelucrarea datelor vor avea nevoie de informaţii suplimentare. 

De exemplu, clientul a scris date de livrare greşite sau incomplete. 

6. Modificare comandă.

6.1. Pentru a modifica sau anula o comandă existentă vă rugăm să ne contactați prin email la: [email protected]  sau prin mesaj scris pe Whatsapp la: 0756872223 (numărul este valabil doar pentru mesaje scrise pe Whatsapp, nu și pentru apeluri). 

6.2. Modificarea sau anularea comenzii se poate realiza până cel târziu la ora 12:00 a zilei în curs în ziua în care a fost efectuată comanda, iar în zilele nelucrătoare (Sâmbătă, Duminică sau Sărbători Legale), comanda se poate anula sau modifica până cel târziu ora 12:00 a primei zile lucrătoare.

7. Procedura de retur

Vă rugăm să citiți aici politica de retur a site-ului https://tikaboo.ro/.