Ajută-l pe Radu să se opereze de strabism!

Alina este o mamă singură, cu probleme. Radu, fiul său de 7 ani are strabism. Au nevoie de 7.000 RON pentru operația la ochi, dar și fonduri pentru cheltuielile lunare.

Ajută-ne să strângem 7.000 RON pentru operația lui Radu!

Acesta este contul unde poți dona. 

CONT: RO60BTRLRONCRT0575595801
BENEFICIAR: MOISE RADU GABRIEL

Operația lui Radu 11

Într-o duminică seară, în parcul Cișmigiu, am observat, pe o bancă, o mamă și un copil cu multe bagaje după ei. Mama vorbea la telefon în timp ce gesticula și plângea, copilul se uita neputincios în gol.

Abordându-i am aflat că tocmai au fost dați afară din casă, de către fratele mamei, în urma unui eveniment violent ce i-a și traumatizat pe amândoi.

În noaptea aceea urmau să doarmă la o prietenă.

După o altă serie de peripeții, cei doi au ajuns să fie în siguranță, într-un loc unde să nu-i deranjează nimeni și Radu poate să-și vadă liniștit de școală.

Operația lui Radu 12

Ulterior am aflat că Radu are strabism și riscă să rămână fără vedere. 

Pe 21 decembrie 2020 Alina a reușit să strângă banii (7.000 ron), tot cu ajutorul oamenilor ca dumneavoastră care au donat și să-l opereze pe Radu la un singur ochi. Lucrurile nu am mers foarte bine, iar după un timp, au trebui să repete procedura. Din fericire a doua procedură a reușit, iar Radu este acum bine, și totuși este nevoie ca intervențiile medicale să continue.

Ne-am întâlnit recent cu Alina și ne-a spus că strânge bani ca în decembrie anul viitor să-l opereze pe Radu la celălalt ochișor. Lucru care este destul de greu pentru ea, deoarece aproape în fiecare lună rămâne la limită cu banii ce trebuie să-i plătească pe întreținere și chirie. 

Hai să-l ajutăm pe Radu și Alina. Merită. Alina este o mamă extraordinară, ce a avut multe greutăți și care și ea la rândul ei se întreține dintr-o pensie pe caz de boală și curățenia pe care o face la câteva familii. Iar Radu, Radu este un înger de copil. 

Noi ne întâlnim sau vorbim cu ei cel puțin odată pe lună și știm cât de mult au nevoie de suport financiar, dar și emoțional.

Ajută-ne să strângem 7.000 RON pentru operația lui Radu!

Acesta este contul unde poți dona. 

CONT: RO60BTRLRONCRT0575595801
BENEFICIAR: MOISE RADU GABRIEL

Alte cauze sociale care te-ar putea interesa

Află cum poți ajuta viața unei familii sau persoane nevoiașe din cea mai săracă zonă din Uniunea Europeană, Negrești, jud. Vaslui. Uneori să iubești presupune să faci lucruri indiferent că frica te îngrozește. Uneori să iubești presupune să intri în noroi cu încredere, căci știi că iubirea nu are cum să se murdărească vreodată.

122 de copii și tineri orfani primesc o educație exemplară și iubire nemărginită la Așezământul de copii Sfântul Ierarh Leontie Rădăuți. Află cum poți susține buna funcționare a Așezământului, dar și cum poți fi alături emoțional de acești îngeri minunați.

Ajută 25 de fetițe gimnaste de la Clubul școlar nr.2 din București să-și desfășoare activitatea în condiții de siguranță.