➡ Copiii de astăzi nu mai știu ce înseamnă să te joci liber! Depind de lucruri materiale pentru a se distra și se plictisesc prea repede de orice.

Unde au dispărut vremurile acelea când copiii alergau pe maidan până seara târziu, se jucau cu crengi, frunze, pietricele, mingiuțe, și cam tot ce găseau?

Când s-a transformat „Mă lași afară la joacă?” în „Lasă-mă să stau în casă!”?

Cum a devenit telefonul principala jucărie a tuturor copiilor?

Poate că nu se știe exact unde, cum, de ce sau când s-au întâmplat aceste transformări, dar acum este important să ne concentrăm pe oferirea unei copilării armonioase și constructive. O copilărie care să le ofere cadrul ideal pentru a-și dezvolta creativitatea.

Pentru că în era tehnologiei plictiseala este la ordinea zilei, iar creativitatea copiilor nu este încurajată să se dezvolte la potențialul maxim.

  • Tati, tati, am învățat să număr de la maimuțele spațiale!
  • Felicitări! E foarte bine! Ia să vedem, îmi poți arăta?
  • Păi nu mă descurc fără telefon.

Astfel că, dependența de dispozitivele digitale nu încurajează mișcarea și nici gândirea independentă sau învățarea kinestezică.

Nu poți atinge o floare pe un ecran al telefonului și să consideri că o cunoști. Nu îi simți textura, nu îi simți mirosul, nu îi simți fragilitatea, iar creierul tău își formează o reprezentare ambiguă asupra plantei.

Tocmai de aceea copiii se plictisesc prea repede, trec de la joc la joc, se obișnuiesc fără efort fizic, vor totul cât mai repede și sunt vulnerabili emoțional. Pentru că descoperă obiectele și fenomenele naturii, mai mult virtual, decât în realitate.

„- Pentru că eu știam că vaca e mov, nu alb cu negru sau cu pete maro.”

Astfel că, soluția este să nu uităm total de joaca liberă și explorarea naturii și să le oferim copiilor jucării care să îi facă să uite de plictiseală.

O astfel de jucărie este „Viața la țară„, o jucărie magică ce aduce în atenția tuturor beneficiile unei astfel de experiențe.

Dacă vrei ca cel mic să își dezvolte creativitatea și să aibă dorința de a explora liber toate obiectele, uitând de telefon sau televizor, descoperiți împreună „Viața la țară”.

„Viața la țară” conține 15 figurine din lemn de tei, un kit al artistului și 6 povești din universul magic al vieții la țară.

Copiii de astăzi nu mai știu ce înseamnă să te joci liber! Adevărat sau Fals? 3

➖ Veți aranja figurinele și veți construi propria fermă după bunul plac.

➖ Veți picta personajele cu ajutorul ustensilelor din kitul artistului și veți da viață jucăriilor.

➖ Veți citi cele 6  povestioare amuzante și veți învăța lecții despre onestitate, hărnicie, echilibru emoțional și pozitivism.

Este o jucărie educativă, care sporește creativitatea și autenticitatea oricărui copil, astfel încât cel mic nu se va plictisi de ea, simțindu-se entuziasmat să ofere viață personajelor sale preferate.

Află mai multe despre această jucărie de aici

Pentru că o copilărie frumoasă nu este doar o tradiție, ci o necesitate!

Lasă un răspuns

Categorii principale

Navighează alegând un subiect de interes