➡ Ai un copil zburdalnic și dornic de aventură?

➡ Îi place să descopere lucruri și chiar să le dezmembreze pe unele pentru a observa cum sunt construite?

➡ Se plictisește în casă și vrea mereu afară?

Felicitări! Poate că nu știi, dar ești unul dintre puținii părinți ai căror copii își mai doresc să se joace afară.

Poate că i-ar fi plăcut mult să își petreacă timpul în aer liber, la țară sau cel puțin la casă în curte.

Toată această energie a copilului este bine să fie consumată cât mai mult în natură și prin joaca liberă.

Însă acestea sunt posibilitățile. Din păcate, marea majoritate dintre noi, trăim la bloc și nu ne putem bucura de libertatea pe care o oferă o locuință cu teren.

➡ Ce înseamnă joaca liberă?

Înseamnă acel joc nestructurat, în care copilul descoperă minunile naturii, explorează situații și obiecte, întâmpină provocări, învață din greșeli.

Doar că în ziua de azi copiii cad foarte ușor în capcana lui „mai bine mă joc pe calculator” și „nu am cu ce sau cu cine să mă joc afară”, și preferă să stea în casă, în aceeași rutină zilnică.

Nici nu e de mirare că se plictisesc. La început jocurile virtuale pot fi captivante, până când creierul lor se obișnuiește cu acel tip de imagini și nu le mai consideră atât de spectaculoase.

Plus că lipsa socializării și a provocărilor ori a situațiilor reale, conduce la dependență și stări de anxietate și depresivitate, copiii simțindu-se tot mai des triști, nervoși și chiar agresivi.

O metodă de a-i scoate din acest cerc vicios al oboselii psihice determinate de mediul virtual, este sporirea creativității cu ajutorul unor jucării educative.

O astfel de jucărie inedită este „Viața la țară”, ce poate fi văzută ca o modalitate de învățare și distracție în aer liber.

Copilul tău se plictisește în casă și vrea mereu afară? 3Conectarea cu natura și explorarea posibilităților pe care le oferă va face ca cel mic să se îndrăgostească de această jucărie, care nu doar că îl scoate din casă, dar îl și învață să fie creativ, rezilient, înțelegător și responsabil.

Fiind o jucărie care prinde viață grație talentului la desen al copilului tău, aceasta cu siguranță că nu va fi uitată într-un colț al camerei, împreună cu celelalte jucării.

„Viața la țară” conține 15 figurine din lemn de tei, un kit al artistului și 6 povești din universul magic al vieții la țară.

➖ Veți aranja figurinele și veți construi propria fermă după bunul plac.

➖ Veți picta personajele cu ajutorul ustensilelor din kitul artistului și veți da viață jucăriilor.

➖ Veți citi cele 6  povestioare amuzante și veți învăța lecții despre onestitate, hărnicie, echilibru emoțional și pozitivism.

Descoperiți împreună magia naturii, jucând „Viața la țară”!

Poți găsi jucăria aici

Lasă un răspuns

Categorii principale

Navighează alegând un subiect de interes