➡ Amintiri din copilărie printre blocuri?

➡ Este posibil ca cei mici să aibă parte și în zilele noastre de o copilărie ca la țară dacă trăiesc la oraș?

Vremurile s-au schimbat, iar copiii se distrează altfel. Fiecare generație își formează obiceiurile în funcție de interese. Și cum interesele se schimbă rapid, și modurile lor de a învăța și a se juca se schimbă rapid.

Și atunci cum să reușească părinții să le insufle copiilor valori ce pare că se pierd încetul cu încetul? Valori precum: respectul, răbdarea, seriozitatea, perseverența, autocontrolul?

Este mai greu, dar nu imposibil. Dacă simți că jucăriile clasice nu prea dau roade și nu îi dezvoltă creativitatea și inteligența emoțională copilului, atunci poți încerca ceva total diferit.

Un crâmpei din viața la țară poate fi adus la oraș. Un crâmpei din acea libertate și sete de cunoaștere poate fi readus la viață printr-o jucărie autentică.

Este vorba despre „Viața la țară”, o jucărie magică, ce-i ajută pe copii să experimenteze aventurile serilor pe deal, bucuria de a alerga liber și de a-ți revedea prietenii, îngrijirea animalelor, pasiunea pentru lectură, dragostea pentru natură.

Copilăria de azi mai are farmecul de odinioară? 3

„Viața la țară” conține 15 figurine din lemn de tei, un kit al „artistului” și o serie de 6 povești din universul magic „Viața la țară”.

Este o jucărie educativă care prinde viață cu ajutorul creativității celui mic, pentru că îl încurajează să își creeze personajele după bunul plac. Iar în acest fel nu se va plictisi de jucăria sa pentru că va forma o legătură emoțională de neegalat.

Află mai multe despre cum funcționează această jucărie de aici

Pentru că orice amintire a copilăriei merită să fie autentică și constructivă.

This Post Has 2 Comments

 1. Nicol

  Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt.O sa spun doar: Mulțumesc din toată inima!!! Foarte educative❤️❤️❤️

  1. Anamaria Chiș

   Suntem acum!
   Niciodată nu este prea târziu, întotdeauna se pot găsi soluții. Important este să ne dorim cu adevărat!

Lasă un răspuns

Categorii principale

Navighează alegând un subiect de interes