Jucăriile moderne nu doar că anulează creativitatea copilului, dar îl şi plafonează într-un „totul de-a gata”, inducându-i ideea că el nu are nevoie să creeze, să-şi pună imaginaţia la treabă sau să gândească. Total greşit. Încă din primele luni de viaţă, jucăriile pe care i le oferim celui mic trebuie să îl ajute pe acesta să îşi formeze priceperi, deprinderi şi abilităţi esenţiale integrării sale sociale.

De câte ori nu am observat păpuşi mâzgălite cu pixul pe faţă sau maşinuţe dezmembrate❓

Este modalitatea copilului de a-şi manifesta curiozitatea, dar şi creativitatea faţă de jucării care nu îi oferă alte posibilităţi – aşa că le strică, din dorinţa de a le face el, după imaginaţia lui. Din nefericire, jucăriile moderne au un tipar anume, iar imaginaţia creatoare a celui mic nu are ce căuta în el.

Şi în această epocă a jucăriilor ultra-moderne ne orientăm asupra celor educative, găsindu-le drept potrivite pe cele fără culori stridente, fără funcţii adiţionale, fără baterii, fără accesorii multiple.

Noi îți recomandăm „Viața la țară”, o jucărie magică, ce-i ajută pe copii să experimenteze aventurile serilor pe deal, bucuria de a alerga liber și de a-ți revedea prietenii, îngrijirea animalelor, pasiunea pentru lectură, dragostea pentru natură.

Dacă vrei ca cel mic să își dezvolte creativitatea și să aibă dorința de a explora liber toate obiectele, uitând de telefon sau televizor, descoperiți împreună „Viața la țară”.

„Viața la țară” conține 15 figurine din lemn de tei, un kit al artistului și 6 povești din universul magic al vieții la țară.

➖ Veți aranja figurinele și veți construi propria fermă după bunul plac.

➖ Veți picta personajele cu ajutorul ustensilelor din kitul artistului și veți da viață jucăriilor.

➖ Veți citi cele 6  povestioare amuzante și veți învăța lecții despre onestitate, hărnicie, echilibru emoțional și pozitivism.

Este o jucărie educativă, care sporește creativitatea și autenticitatea oricărui copil, astfel încât cel mic nu se va plictisi de ea, simțindu-se entuziasmat să ofere viață personajelor sale preferate.

Oprindu-vă pentru o clipă din tot ceea ce faceți, fiind prezenți aici, acum, în mod conștient, jucându-vă împreună cu micuții fără a încerca să ajungeți în alt loc sau în alte circumstanțe puteți gusta din magia prezentului.

Viața la țară este jocul care aduce creativitatea, magia prezentului și inteligența emoțională la un loc.

Află mai multe despre Viața la Țară

Pentru că o copilărie frumoasă nu este doar o tradiție, ci o necesitate!

Lasă un răspuns

Categorii principale

Navighează alegând un subiect de interes