Sunteți în căutare de activități și jocuri pentru copii în casă? Atunci înseamnă că urmează să vă distrați de minune, pentru că am pregătit pentru voi 50 de idei de jocuri pe care să le faceți în interior!

Când vremea este ploioasă și copiii nu se pot bucura de natură și de jocurile în aer liber, părinților le este de cele mai multe ori dificil să găsească activități recreative și educative care să fie și în interesul copiilor. De azi înainte totul se va schimba, pentru că ți-am pregătit o listă mare de jocuri interesante și distractive.

Să înceapă distracția!

Cele mai Distractive 50 de Jocuri Pentru Copii în Casă 1

Cele mai distractive 50+ activități și jocuri pentru copii în casă

1. “Vânătoarea de comori”

Jocul se poate juca cu monede, nasturi sau orice alte obiecte mici și identice. Cum ideal ar fi să folosim obiecte ceva mai curate, putem folosi o mână plină de nasturi din trusa de art&craft.

Cum se joacă?

Ascunde într-o cameră nasturii în locurile cele mai trăznite după care invită copiii să le găsească.

Stabilește un timp alocat jocului, dă-le copiilor câte un pahar de plastic pentru a aduna în el nasturii găsiți și cine găsește cei mai mulți câștigă!


2. Ascultă lumea

jocuri pentru copii in casa - asculta lumea

Cum se joacă?

Această activitate poate avea loc atât în interior cât și afară.

Stați alături de copilul dvs. sau spate-în-spate, și închideți-va ochii. Concentrați-va asupra sunetele din jurul vostru. Ascultați lumea.Se poare auzi zbârnâitul frigiderului, un avion care zboară, lătratul câinilor, muzică din vecini sau un telefon care sună!

Spuneți ceea ce auziți. Poate copilul să identifice toate sunetele? Este o metodă bună de relaxare, dar și interesantă.


3. Faceți împreună figurine din plastilină, lăsăți-vă imaginația să zburde!

4. Aruncarea cărților

aruncarea cărților - jocuri pentru copii in casa

Aveți nevoie de o pălărie care să o așezați pe podea în mijlocul camerei.

Copilul trebuie să stea la o distanță de cel puțin 1 metru și jumătate de pălărie, după care încercați să aruncați câte o carte de joc în pălărie.Monitorizați câte cărți au intrat în pălărie și câte nu (puteți face runde a câte 20 de cărți), apoi jucați din nou, încercând să vă îmbunătățiți rezultatele, atât ale dumneavoastră dar și ale copilului.

Pentru doi jucători, este ideal să aveți cărți de joc separate pentru a nu le încurca: roșu și negru.

O altă varianta: Fiecare jucător primește câte un set de cărți de joc, și ori de câte ori unul dintre ei va nimeri o carte în pălărie, va mai avea dreptul la o aruncare. Iar la final, primul jucător care rămâne fără cărți este numit câștigător.


5. Cutia misterelor

cutia misterelor

Cum se joacă?

Alegeți un număr mare de obiecte și puneți-le într-o cutie mare de carton. Acoperiți-o cu o față de masă sau un prosop, astfel ca nimeni să nu poată vedea în cutie.

Fiecare participant trebuie să aibă un creion și hârtie pe care va scrie denumirea obiectelor.

Jucătorii trebuie să bage mâna în cutie și să identifice obiectele. Când toată lumea a trecut pe la cutie se vor compara obiectele scrise de ei și se va atribui un premiu persoanei care a identificat corect cele mai multe obiecte.

Sugestii:

În cutie puteți include un animal de plastic, o mașină de jucărie, o păpușă Barbie, o crema pentru bronzat, o pereche de ochelari de soare, un costum de baie, o carte, o scoică, pene, etc.


6. Desenele vorbitoare

desenele vorbitoare - jocuri pentru copii in casa

Cum se joacă?

Pentru această activitate veți avea nevoie de creioane sau markere și niște coli hârtie.

Atât părintele cât și copilul trebuie să creeze un desen (despre orice), iar apoi fiecare trebuie să îi spună celuilalt cât mai multe despre desenul respectiv, ca și cum desenul s-ar prezenta: ce culori a folosit, ce reprezintă fiecare formă desenată, etc.

Opțiuni: pentru a încuraja această activitate, lunar puteți alege unul din cele mai bune desene, și să le expuneți pe un panou.


7. Faceți diverse obiecte din cutii de carton, colorați, decupați!

8. Jucați-vă cu tuburile de hârtie igienică

Dacă nu ai aruncat tuburile de hârtie igienică, atunci înseamnă că ai materialele necesare pentru o activitate foarte creativă și distractivă care este pe deasupra și educativă.

Copiilor le este stimulată creativitatea și imaginația. Puteți folosi creioane coloare, carioci, lipici, foarfeca și să decupați și să colorați făcând diverse forme.

Folosiți și alte cutii goale pe care le aveți pentru a putea crea ceva cât mai divers.


9. Jucați-vă de-a bătaia cu pernele împreună!

10.  „Cum a fost la şcoală?” – un joc format din 100 de cartonaşe care te vor ajuta să primești de la copilul tău răspunsuri mai ample decât clasicul ,,a fost bine la școală”.
Cele mai Distractive 50 de Jocuri Pentru Copii în Casă 2

Cele  100 de cartonaşe conțin cu întrebări, jocuri, activităţi şi sfaturi de pus în practică după școală.

Jocul se adresează copiilor între 5 și 12 ani.Click aici https://tikaboo.ro/cum-a-fost-la-scoala/ și află mai multe!


11. Farfuria cu bule de săpun

jocuri pentru copii in casa - bule de sapun

Cum se joacă?

Tot ce aveți nevoie pentru această activitate distractivă este o farfurie mică, un pai de băut, detergent lichid de spălat vase şi apă de la robinet.

Cu grijă turnați 2 picături de detergent în farfurie apoi puțină apă (lăsați apă să curgă peste detergent pentru a se forma câteva spume)!

Așezați apoi farfuria pe o suprafață plană, solidă, cum ar fi masa din bucătărie. Pentru a creea bulele, suflati uşor şi încet în apa cu detergent, dar nu prea repede, pentru că nu va funcționa! Lent și constant!

După ce îi arătați copilului cum se procedează, lăsați-l să încerce însă aveți grijă să nu inspire aerul în loc să îl expire!


12. Organizați o vânătoare de ouă de ciocolată…

…sau orice altceva – activitate în care ascunzi în casă în diferite locuri ouăle de ciocolată, și el trebuie să le găsească.


13. Jucați-vă jocul “Statuia”

Puneți muzică de dans și din când în când opriți muzică, copilul trebuie să stea că o statuie indiferent de poziție atunci când muzică s-a oprit. Cine s-a mișcat iese din joc, ultimul rămas e câștigătorul.


14. Ghicește numărulghici la ce mă gândesc - jocuri pentru copii in casa

Cum se joacă?

Se alege un jucător care începe. El va scrie un număr între 1 și 100, și va avea grijă că ceilalți să nu vadă numărul. După care va spune: „Mă gândesc la un număr între 1 și 100″Următorul jucător va încerca să ghicească, iar primul răspunde, „mai mare” sau „mai mic”, după caz. Apoi al treilea jucător va ghici, și tot așa în cerc, până cineva răspunde corect.

Exemplu:

Jucătorul 1: Mă gândesc la numărul …

Jucătorul 2: Este 45?

Jucătorul 1: Nu, mai mare

Jucătorul 3: Este 74?

Jucătorul 1: Nu, mai mare

Jucătorul 4: Este 94?

Jucătorul 1: Nu, mai mic

Jucătorul 2: Este 93?

Jucătorul 1: Nu, mai mic

Jucătorul 3: Este 80?

Jucătorul 1: Nu, mai mare

Jucătorul 4: Este 83?

Jucătorul 1: Ai ghicit!

Variante:

Nu trebuie ca cifra să fie neapărat până la 100. Copiii mai mici se pot juca cu cifre cuprinse între 10 și 50, iar cei mai mari ar putea să ajungă și până la 500 sau chiar mai mult!


15. Jucați-vă de-a poștașul

Faceți o gentuță de poștaș din carton, atașându-i o curea confecționată dintr-un cordon vechi. Cu ocazia aceasta puteți împacheta un cadou sau lipi scrisori.


16. Jucați-vă de-a doctorul și pacientul

Copiii adoră jocul acesta și se simt responsabili să facă o treaba importantă. Lasă-ți copilul să-ți bandajeze piciorul (sfătuiește-l cum să se ferească de accidente și ce să facă în cazuri de urgență). Lasă-l să te ungă cu o crema “miraculoasă” și să îți dea pastile.


17. ȘahLegoDarts!

18. Gustă și ghicește

gusta si ghiceste - jocuri pentru copii in casa

Este un joc cu ajutorul căruia ai ocazia să-l convingi pe copil să guste diferite mâncăruri și să ghicească ce este.

Alegeți câteva alimente (dulci, sărate, acre) le puneți pe o farfurie, legați copilul la ochi cu o eșarfă și îi dați în gură un produs.

El trebuie să ghicească ce este, dacă nu reușește atunci să descrie ce gust are, textura, consistentă și să spună dacă îi place sau nu. Dacă îi place și ghicește corect îl lăsăți să mănânce, dacă nu –va aștepta până când răspunsul e corect. Recompensa este să primească produsul pe care l-a ghicit.


19. Ghicește cuvântul

ghiceste cuvantul - jocuri pentru copii in casa

Materiale necesare:- plăcute mici cu litere – multe! (le puteți utiliza pe cele de la Scrabble spre exemplu), sau va puteți face propriile dvs. plăcute: tăiați o bucată de carton în pătrățele mici și scrieți pe fiecare câte o litera.Cum se joacă?

În funcție de numărul de jucători, poate doriți să împărțiți copiii în echipe. Dacă aveți mai mult de 3 sau 4 echipe veți avea nevoie de o mulțime de litere!

Alegeți o colecție de cuvinte, pe care credeți că fiecare copil sau echipa va fi capabil să le decodeze.

Copiii mai mici vor avea nevoie de cuvinte simple și mai puține la număr, iar cei mai mari vor putea face față probabil, cu 5 sau 6 cuvinte mai lungi. Încercați să dați o tema fiecărui grup de cuvinte.

De exemplu:

Pentru copii mici, animale de fermă – rață, pisica, câine și vacă.

Pentru copii mai mari, animale de fermă – rață, pisica, câine, vacă, gască și găină.

Pentru grupuri mixte de copii, inclusiv adulți, animale – antilopă, gâscă, pui, girafă, leu.

Fiecare jucător sau echipa primește câte un teanc de litere, care vor formă cuvintele lor, precum și un indiciu referindu-se la grup („toate acestea le veți găsi la fermă”) sau la un singur cuvânt („are două stomacuri”).

Primul jucător sau echipa care decodează toate cuvintele, câștigă.

Acest joc poate deveni destul de captivant! Odată ce copiii înțeleg cum se joacă, ei își pot seta mereu alte provocări.


20. Casa înainte și după

casa inainte si dupa - jocuri pentru copii in casa

Cum se joacă?

Dacă sunteți pe cale să faceți o curățenie generală în casă, de ce să nu surprindeți rezultatele pe camera video?

În primul rând, ajutorul dumneavoastră de încredere va trebui să filmeze în diferite camere și să surprindă provocările în materie de curățenie. Pe măsură ce copilul a terminat de filmat, el sau ea va trebui să va descrie cum arată încăperile, și ce ar mai fi de făcut.

Puneți temporar deoparte camera video, și ordonați împreună camerele. După ce ați terminat curățenia, copilul le va filma din nou, de preferință în aceeași ordine că mai înainte.

Vizionați împreună filmulețul!


21. Jucați-vă de-a școala, confecționați bijuterii din hârtie sau plastic!

22. Găsește perechea

Pentru acest joc vei avea nevoie de două sau mai multe cofraje pentru ouă și de diferite jucării sau obiecte din casă, cel puțin câte 2 din aceeași categorie (2 animăluțe, 2 nasturi, 2 litere/cifre, 2 monede, 2 mașinuțe).

Cum se joacă?

Într-un cofrag vom pune 2, 4 sau 6 obiecte diverse (în funcție de vârstă copilului), în locuri separate.

Îi vom arăta copilului conținutul cofragului, după care îl închidem și vom aduce un altul gol. Misiunea sa va fi să caute obiecte identice sau asemănătoare cu cele văzute în primul cofrag și să le pună în cel de-al doilea, având grijă să respecte ordinea din primul.


23. Magie cu monede

Cum se joacă?

Acest joc simplu îi încânta pe cei mai mici, iar cei mari se simt mândri de faptul că pot juca.

Așezați pe masă câteva pachetele mici de zahăr sau îndulcitor. Apoi, ascundeți o moneda sub un pachet. Mutați repede locul pachetelor, și observați dacă copilul dumneavoastră își poate da seama unde se află moneda. Din câte încercări va nimeni moneda?

Pentru a va distra și mai bine, puteți manevră pachetele lângă marginea mesei și să scăpați moneda în poală. Unde a dispărut moneda? Copiii se vor simți ca în prezența unui mare magician!


24. O zi de la coadă la cap

o zi de la coada la cap - jocuri pentru copii in casaCum se joacă?

Astăzi vei putea să îi faci o surpriză plăcută copilului tău! Tot ce se întâmplă de obicei la începutul zilei va avea loc seara, și invers.

Începeți ziua cu o poveste de culcare și o baie, dormiți dimineață somnul de după-amiază, și micul dejun la cină.Gândiți-va la alte lucruri pe care ați putea să le faceți, dar nu uita să îți anunți copilul de ce se va întâmpla și cere-i sugestii.


25. Jucați-vă de-a teatrul de păpuși din pungi de hârtie

jocuri pentru copii in casa

Cum se joacă?

Veți avea nevoie doar de o pungă de hârtie şi creioane colorate sau markere.

Acum trebuie să desenați o față pe pungă de hârtie și aveți o păpușă! Pentru a face caracterele mai elaborate, decorați-le cu fire de ață care să înlocuiască părul, nasturi pentru ochi, și sclipici pentru obraji. Nu uitați să colorați buzele și genele.

Opțiuni: dacă aveți pungi de hârtie de diferite mărimi puteți creea o familie întreagă – de la copii, părinți, bunici și alte rude, fiecare cu o expresie mai nostimă ca cealaltă. Puteți folosi de asemenea și ciorapi decorați pe post de păpuși.


 26. “Mimă”

27. “Telefonul fără fir”

telefonul fara fir - jocuri pentru copii in casa

Telefonul fără fir este unul dintre cele mai amuzante jocuri pentru copii de 5 ani. Cu cât îl joacă mai mulți copii cu atât jocul este mai distractiv. Cum se joacă?

Copiii stau în șir unul lângă celălalt. Primul îi șopteste REPEDE la ureche următorului copil un cuvânt, pe care nu are voie să îl repete.

Acesta șoptește în acelasi mod mai departe cuvântul (sau ce a înțeles) următorului copil și așa mai departe. Ultimul jucător trebuie să spună cu voce tare ce cuvânt a înțeles. Câteodată cuvatul de la final seamănă atât de puțin cu cel spus inițal și de aceea copiii se pot amuza copios.


28. Confecționați avioane de hârtie și luați-vă la întrecere!jocuri pentru copii in casa - avioane de hartie

Aici găsiți tutoriale despre cum să confecționezi din hârtie forme diferite, de genul bărcuța (pe care o puteți apoi pune pe apă și să faceți întrecere, sau puteți să le colorați împreună), mașinuță sau avion sau chestii mai complicate, dacă aveți un copil mai mare și mai priceput.


29. Faceți împreună un colier din paste colorate!

30. Jucați-vă de-a barmanul, lasă-l să-ți pregătească o cafea și lui o ciocolată caldă!

31. Jucați-vă de-a instalatorul, învață-l cum să facă mici reparații!

Începeți cu sculele de plastic sau lemn speciale pentru copii și apoi cu scule adevărate.


32. Construiți un cort…

…din pături, perne, haine și ce mai aveți la îndemână!


33. Faceți împreună figurine din plastilină, lăsăți-vă imaginația să zburde!

34. Picnic în interior

picnic in interior - jocuri pentru copii in casa

Cum se joacă?

Luați un coșuleț, farfurii de hârtie, ustensile și cănite. Preparați câteva sandwich-uri, fructe proaspete, covrigei, un termos cu suc, iaurt şi ceva pentru deșert. Așezați o pătură pe podeaua camerei și puneți-va ochelarii de soare (atât dvs. cât și copilul)!


35. “De-a v-ați ascunselea”

36. Construiți diferite chestii din Lego

37. Orașul improvizat

jocuri pentru copii in casa

Dacă aveți acasă rolă din aceea de hârtie de desenat de la Ikea, atunci trebuie să încercați activitatea asta.


38. Jocul „Spionez”

Cum se joacă?

Fiecare persoana implicată în joc alege un obiect din casă pe care îl spionează.
Spre exemplu:
Jucător 1: Spionez ceva de culoare galben!
Jucător 2: Veioza!
Jucător 1: Nu!
Jucător 2: pixul de pe dulap!
Jucător 1:Da!
Dacă ai ghicit obiectul spionat, e rândul tău să spionezi. Dacă nu ai ghicit atunci cel care a spionat înainte va mai spiona încă o dată un alt obiect. Dacă încerci de mai multe ori și nu ghicești obiectul, te poți da bătut, dar nu va fi rândul tău la spionat.


39. Jucați-vă „KARAOKE”

jocuri pentru copii in casa - karaoke


40. Jucați-vă de-a „Detectivul

Reguli: O persoană din grup va fi detectivul și va părăsi camera la început, în timp ce se va alege o altă persoană din grup care va trebui să fie ghicită (găsită) de către detectiv.

Jocul devine amuzant pentru că atunci când detectivul se întoarce în cameră, persoana care trebuie ghicită de către el va face cu ochiul subtil spre o altă persoană din grup care se va ridica și va face ceva dramatic (orice). Iar jocul continuă astfel; detectivul are doar două șanse să ghicească persoană desemnată de grup la începutul jocului.

Ai nevoie de: mult spatiu și atitudinea potrivită.

Cine câștigă: Detectivul care prinde cel mai repede persoana desemnată de grup să fie prinsă.


41. Faceți împreună experimente – „Vulcanul spumos”

42. Pune-i un CD cu o poveste și ascultați-o împreună, iar mai apoi faceți o scenetă în are să interpretați personajele

De la Cenusareasa, Capra cu trei iezi, Alba ca Zapada și cei 7 pitici sau alte povești pentru copii.


43. Puneți perne în pat, pături și plapume pe lângă (sau pe podea) și provoacă-l la o luptă sumo

Peter Pan vs. Căpitanul Hook, Cowboy vs. Indieni, etc. Lasă-l să te învingă și spune-i că te predai.


44. Faceți luarea meselor mai distractivă – „Bilețelele cu mesaje amuzante”

Reguli: Înainte luați masa, scriți pe câte un post it o frază amuzantă și interesantă. Ascunde post-it-ul sub șervețel și spune-le tuturor așezați la masă să-și memoreze propoziția și să încerce să o introducă în conversațiile ce vor urma la masă într-un mod natural.

Ai nevoie de: post-it-uri, un pix și o gândire out-of-the-box
Cine câștigă: persoana care introduce propoziția sa în conversatie fără ca ceilalți să se prindă.

Dacă vrei să afli mai multe despre gândirea out of the box, noi îți recomandăm cartea cartea „Copilul tău este un geniu!”

Cele mai Distractive 50 de Jocuri Pentru Copii în Casă 3


45. „Comanda trei!”

De cele mai multe ori, copilul are tendința de a uita să urmeze toate instrucțiunile pe care le primește la un moment dat.

Pentru a-l obișnui să fie atent la instrucțiunile respective, mai ales cele legate de rutina zilnică (cum ar fi să se dezbrace de pijama, să-și ia hainele de casă și să aducă în bucătărie paharul cu apă ce a stat în camera sa peste noapte), implică-l în următorul joc.

Practic, „Comandă trei” va fi o comasare a trei dintre activitățile zilnice pe care copilul trebuie să le facă. Astfel, în loc să-i spui: „Dezbracă-te de pijama, îmbracă-te cu hainele de stat în casă și vino la bucătărie cu paharul din camera ta!”, precizează doar: „Comanda trei!”. Copilul va ști imediat ce are de făcut și vor crește șansele să parcurgă toate etapele rutinei de dimineață, fără că tu să fii nevoită să-i repeți mereu ce are de făcut.

Poți folosi „Comandă trei!” pentru orice alte activități de zi cu zi, determinându-l pe copil (de la 3 ani în sus) să fie ordonat și receptiv întreagă zi.
Dă-i și lui ocazia să folosească această comandă cu tine, dar cu activitățile pe care le dorește el.


46. „Simon spune… pe dos!”

Dacă pentru varianta originală a jocului „Simon spune” copilul trebuia să execute instrucțiunile primite, în cadrul acestui joc, copilul va trebui să fie atent când nu are voie să facă ceva. Mai mult, comenzile formulate trebuie să fie mai neobișnuite (de exemplu:”Scarpină-te în urechea stânga”, „Imită o maimuță” etc.).

Explică-i micuțului (de la 4 ani în sus) că vei formula o comandă dar, atunci când îți vei ține mâinile în poală, el va trebui să o îndeplinească, oricât de ciudată i se va părea. În schimb, dacă nu îți vei ține mâinile în poală, nu va trebui să o execute.

Datorită jocului va învața treptat să acorde mai multă importanță detaliilor și să fie mai receptiv la ceea ce i se spune.


47. Jucați-vă „Cât de atent poți fi?”jocuri pentru copii in casa

Pentru a vă juca astfel veți avea nevoie de mai multe obiecte de prin casă, pe care le vei așeza pe o tăviță.

Copiii (cel puțin 2, cu vârstă mai mare de 4 ani) vor trebui să se uite, pentru un anumit timp, la obiectele de pe tavă. După ce s-a terminat acest răgaz, acoperă obiectele cu un prosop sau cu un șervet.

Spune-le copiilor să deseneze/ scrie tu pentru ei obiectele/denumirea obiectelor de pe tăviță, în ordinea în care sunt așezate acolo.Vezi cine va reuși să identifice, în ordinea corectă, cele mai multe obiecte.

Nu numai că participanții își vor exersa capacitatea de atenție, ci și memoria vizuală.


48. „Încearcă să reproduci ceea ce ai auzit!”

Invită-ți copilul (de la 3 ani în sus) să asculte o poveste scurtă și simplă. Ai grijă ca, după fiecare pasaj semnificativ al poveștii, să oprești înregistrarea și să-l rogi să reproducă ceea ce a ascultat până în acel moment. Observă cât de fidel poate reda ceea ce a auzit.

Dacă îți dai seama că micuțul se descurcă bine, poți opta pentru povești mai complexe.
Implicându-l în această activitate îl vei ajuta nu numai să-și îmbunătățească atenția, ci și capacitatea de concentrare. Mai mult, este o ocazie bună pentru a-și îmbogăți vocabularul.

jocuri pentru copii in casa


49. „Spune-mi ce lipsește!”

Jocul se poate adresa atât copiilor mai mici (începând cu vârstă de 3 ani), cât și celor mai măricei (de la 4 ani în sus).
Tot ce vei avea de făcut este să pui la dispoziția copilului mai multe obiecte. Pentru cei mai mici, înșiră 3-4 obiecte, între care să existe deosebiri clare. În schimb, pentru cei mai mari folosește obiecte de aproximativ aceeași dimensiune și formă.

Lasă-l să le privească un anumit timp. După aceea spune-i să închidă ochii/ leagă-l la ochi, în timp ce tu vei lua un obiect din șir. Când deschide ochii/ îl dezlegi la ochi, roagă-l să-ți spună ce lipsește.


50. „Roșu și negru”

Ascultând o înregistrare cu vocea ta, copilul (de la 4 ani în sus) își va exersa nu numai atenția, ci și capacitatea de concentrare.
Alcătuiește o scurtă poveste/ un text, în care să apară frecvent cele două culori („roșu” și „negru”) și înregistrează-ți vocea.

Împarte o foaie de hârtie în două coloane. Una va fi marcată cu o bulină roșie, iar cealaltat cu o bulină neagră.

Spune-i copilului să asculte înregistrarea și, când aude cuvintele „roșu” și „negru” să deseneze câte un punct/ o liniuță în coloanele corespunzătoare celor două culori.


Concluzie

Fie vreme bună, fie vreme rea, acum te poți juca chiar în casa ta!

Uau! Ai ajuns până la final, iar acum știi 50 de jocuri pentru copii pe care le puteți juca în casă.

Dacă ați ajuns până aici, cu siguranță ați găsit ceva care să vă placă. Mai știi și alte idei de jocuri pentru copii? Suntem curioși să le descoperim. Scrie-le în comentarii!

This Post Has 2 Comments

 1. Daniela

  Excelente sfaturi! Multumim tare mult!
  Va rog, ne puteti ajuta si cu cateva idei de joc si pentru copii de 2 anisori?
  Multumim frumos!

 2. Adrian

  Fetita mea care are 5 ani s a descurcat foarte
  bine la jocuri impreuna cu mine

Lasă un răspuns

Categorii principale

Navighează alegând un subiect de interes