Se apropie perioada cea mai aşteptată de către cei mici. Perioada sărbătorilor, a jocurilor în aer liber, în zăpadă, şi a cadourilor. Mai ales a cadourilor, nu? Iar dacă ceasul ticăie repede, nu te simţi inspirată şi nu prea ştii ce cadouri de Moş Nicolae să cumperi pentru copilul tău, articolul acesta este pentru tine.

Îţi propun câteva jucării educative, dar în acelaşi timp distractive, care să-l bucure pe cel mic şi să-i susţină creativitatea, imaginaţia şi inventivitatea.

10 idei de cadouri de Moş Nicolae pentru copilul tău

Să fie pe gustul copilului tău, să îl ajute şi în procesul dezvoltării personale, să îi stimuleze şi creativitatea, să îi păstreze vie şi bucuria copilărească. Pe scurt: iată lista jucăriilor perfecte.

1. Joc de fracţii

cadouri de mos nicolaeExcelent pentru copiii care adoră să descopere, să exploreze şi să dezlege mistere, Jocul de fracţii îl ajută pe copilul tău să se familiarizeze cu proporţiile, întregul, jumătăţile de măsură şi să descopere matematica distractivă.

Dacă ai un copil care a împlinit trei ani, te poţi baza pe elementele educative pe care le oferă acest tip de joc şi îl poţi bucura pe cel mic cu un cadou care să îl stimuleze cognitiv.

Sunt sigură că vrei un copil genial.

Află mai multe despre acest joc 

2. Desenăm cu sforiidei cadouri mos nicolae

cadou de mos nicolae pentru fetiteDesenăm cu sfori este un joc de creativitate incredibil. Îţi învaţă copilul cum să deseneze, pas cu pas, îi stimulează abilităţile motrice, atenţia, concentrarea şi îl ajută să descopere lumea culorilor.

cadou de mos nicolae pentru fetiteIdeal pentru copiii între 4 şi 7 ani, jocul exersează emisfera dreaptă a creierului şi este perfect şi pentru jocul în grupuri, când cei mici pot face schimb de culori, idei şi te poţi asigura că, oricât de mult ar sta cu planşa în faţă, o fac într-un mod sănătos.

E clar că jocul are beneficii pentru toată familia.

Află mai multe despre acest joc

3. Set face painting

Dacă ai un copil pasionat de pictură, culori şi dornic să îşi petreacă timpul exploatându-şi imaginaţia,face painting cadou îţi recomand un set de Face painting.

Nu numai că îşi va stimula creativitatea şi vei putea descoperi talentul său la desen, dar acest set îl va ajuta să devină mereu ce personaj îşi doreşte  – şi să îşi realizeze singur singurel machiajul.

Când există pasiune, vârsta contează mai puţin, aşa că acest cadou este ideal oricărui copil.

Află mai multe despre acest produs

4. Casă pentru păpuşi

Dacă ai o fetiţă, casa pentru păpuşi este o alegere excelentă.

10 idei de cadouri de Moș Nicolae pe care să i le oferi copilului tău 3Mai ales când vorbim despre o casă pentru păpuşi pe care o va construi chiar ea şi de o poveste pe care o va putea schimba oricând îşi doreşte.

Casa pentru păpuşi îi permite să îşi dezvolte atenţia, concentrarea, creativitatea, inventivitatea şi să descopere pasiunea pentru construcţii, arhitectură şi ce înseamnă inovaţia. Un joc ideal pentru fetiţele care au împlinit 3 ani.

Află mai multe despre acest produs

5. Set de construcţie

Setul de construcţie este un cadoul perfect pentru orice copil pasionat de construcţii.

Pe lângă faptul că piesele îi permit construirea unui număr nelimitat de obiecte unice, setul îl ajută să deprindă vedea în spaţiu, reguli simple de construcţie, proporţiile şi să descopere ce înseamnă inovaţia.

set constructie cadouDeşi pare un joc mai potrivit pentru băieţi, cariera în arhitectură a multor fetiţe pleacă de la un astfel de joc nevinovat. Îţi recomand să deschizi universul creator al copilului tău şi să îi oferi perspective.

Află mai multe despre acest produs

6. Setul de cărţi Lumea în care trăim

Lumea în care trăim este un set de cărţi  – educativ şi distractiv, din care copilul tău învaţă lumea înconjurătoare, fenomenele meteorologice, oraşele, fenomenele naturii, diferenţa dintre viaţa rurală, urbană, precum şi bucuria călătoriilor în jurul lumii.

Înainte să iasă în lume, copilul va cunoaşte detalii care îl înconjoară şi va înţelege cum fcarti pentru copiiuncţionează întreg sistemul înconjurător.

Un cadou perfect pentru copiii până în 8 ani, educativ, distractiv şi ideal pentru momentele petrecute în familie, împreună.

Află mai multe despre acest produs

7. Enciclopedia pentru copii

Toate minunile lumii într-un singur loc! Enciclopedia pentru copii îi oferă copilului posibilitatea de a descoperi secretele umanităţii, pe înţelesului lui, de a-şi exersa curiozitatea – foarte importantă pentru învăţarea şi perfecţionarea continuă.

carte pentru copiiDescoperirea secretelor îi face pe copii şi mai curioşi, mai implicaţi şi dornici de a lega o relaţie frumoasă cu cărţile.

Iată momentul potrivit să încurajezi cititul – fără presiune. Transformaţi Enciclopedia într-un joc de familie  şi implicaţi-vă cu toţii.

Află mai multe despre acest produs 

8. Set 20 de jocuri clasice

Uite un joc în care se ascund alte 20, deci 20 de posibilităţi în plus pentru o porţie de distracţie educativă. Oferă-i cadoul perfect de Moş Nicolae, indiferent ce vârstă ar avea.

Pe lângă dezvoltarea gândirii critice, a creativităţii, a gândirii logice şi a atenţiei, jocul vă uneşte pe toţi şi vă ajută să vă bucuraţi de distracţie şi momente preţioase în familie.

Află mai multe despre acest produs 

9. Atelier de ţesut

set creatie copiiSetul creativ de ţesut familiarizează fetiţele cu texturile, culorile şi designul vestimentar, îmbinând amuzamentul cu latura creativă a ţesutului.

În plus, motivaţia supremă va fi aceea că, fetiţa ta va trebui să croşeteze o hăinuţă perfectă de iarnă…pentru pisică.

Atelierul de ţesut stimulează creativitatea, atenţia, concentrarea, educă răbdarea şi îndemânarea. Ideal între 7 şi 14 ani.

Află mai multe despre acest produs

10. Cartea Copilul tău este un geniu

Copilul tău este un geniu nu îi oferă un cadou doar copilului tău, dar şi ţie. Relaţia, comunicarea şi colaborarea sănătoasă şi armonioasă dintre voi ar fi cel puţin un motiv puternic pentru care să alegi un astfel de cadou.

carte pentru parintiO serie de exerciţii pentru cel mic, dar în care vă puteţi implica împreună, toată familia, te aşteaptă însoţite de garanţia că…această carte chiar îţi va schimba viaţa. Nu vreau să mă crezi pe cuvânt, vreau să descoperi asta singură.

Află mai multe despre acest produs

Concluzie

Jucăriile sunt minunate, cadourile ne fac viaţa mai frumoasă şi ne bucură, indiferent de vârstă, însă adevărata sărbătoare se afla în casă, în momentele petrecute alături de cei dragi, în familie.

Nu uita: înainte de toate, caută bucuria în interiorul tău.

Lasă un răspuns

Categorii principale

Navighează alegând un subiect de interes