Cum ar fi să te trezești dimineața pe o plajă scăldată în liniște și razele răsăritului de soare, în mirosul aerului de apă sărată, în cântul valurilor ce se sparg la mal și îți răcoresc picioarele, în sunetul melodios al mării?

Cum ar fi să te poți bucura doar tu împreună cu cei dragi de cele mai faine și mai puțin cunoscute plaje.

Într-o vacanță la mare cu autorulota o astfel de experiență unică vei trăi.

Poți campa oriunde acolo simți că locul te cheamă și te invită să-i explorezi frumusețea. 

Noi îți recomandăm Gura Portiței. O zonă ce reprezintă o parte a rezervației biosferei Delta Dunării, o destinație turistică aparte ce se află între Marea Neagră și Lacul Golovița din Delta Dunării.

Tot ce ai nevoie este să-ți instalezi aplicația park4night, CampMap sau Book Your Camper. Te va ajuta mult în identificarea zonelor de camping.

Primăria din Jurilovca oferă acest spațiu sigur de campare.

De ce să mergi la Gura Portiței?

  • este una dintre cele mai retrase și mai frumoase destinații turistice de pe litoralul românesc;
  • nisipul auriu și fin, apa curată și limpede, plaja liniștită pe care te poți relaxa oricât dorești fără să te disturbe niciun zgomot, face din această locație una ideală pentru deconectarea de la cotidian și conectarea cu viața ce te înconjoară;
  • un lucru fascinant și foarte important la acest loc este că, aici, la Gura Portiței, poți înota cu delfinii;
  • în plus, fiind cu autorulota te poți deplasa oriunde dorești în zonă. 

Obiectivele turistice din Tulcea, insula Popina, insula ce a devenit arie protejată ca parte a Rezervației Biosferei Deltei Dunării sau continuarea aventurii înspre Munții Măcinului, poziționați între Delta Dunării și litoralul Mării Negre pot face din această această experiență aparte cu autorulota una de neuitat.

Noi îți recomandăm din toată inima pentru o astfel vacanță, autorulotele de la GoldTrip.

Nu doar că le-am încercat și experiența a fost una super faină pe care așteptăm cu drag să o repetăm. 

Dar la GoldTrip vei găsi acei oameni pasionați de vacanțe cu autorulota care au transformat această pasiune în servicii de super calitate pentru cei care doresc să se bucure de experiența memorabilă a unei astfel de vacanțe.

Facilitățile, caracteristicile și accesoriile incluse, tarifele, bunul gust și atenția la detalii în ceea ce privește calitatea materialelor, design-ul interior, practicabilitatea autorulotei și spațiul de depozitare te vor ajuta să faci alegerea potrivită.

Dacă te încântă o astfel de vacanță într-o zonă fascinantă, așa cum este Gura Portiței și nu numai, și vrei să afli mai multe detalii, cei de la GoldTrip îți vor oferi cu drag toate informațiile necesare și te vor ghida să alegi autorulota ideală pentru tine și familia ta.

GoldTrip, primul pas către vacanța ta de neuitat!

 

CONTACT
România
+40 742 345 629
[email protected]

Lasă un răspuns

Categorii principale

Navighează alegând un subiect de interes