Copilul tău se joacă? Dacă da, cât timp? Cum se joacă?

Ce înseamnă joaca pentru el? Dar pentru tine?

Îl implici în activităţi creative?

Îi explici importanţa creativităţii în dezvoltarea sa şi în viaţă?

Creativitatea stimulează stima de sine și autonomia, iar oamenii creativi sunt cunoscuți că fiind independenți, inventivi și sensibili.

Cu toții urmărim în jurul nostru oameni care au reușit. La baza acestor reușite stă de fapt creativitatea și curiozitatea, încurajate și dezvoltate încă din copilărie.

⚠ Creativitatea este cea care face diferenţa între oamenii care reuşesc şi aceia care se luptă permanent să obțină o reușită.

Fără creativitate copiii nu-și găsesc motivația de a duce la bun sfârșit activitățile. Așa ajung să spună tot mai des  „nu pot”, pierzându-și încrederea în ei.

Acești copii ajunși adulți, devin executanți cu puține șanse de promovare.

De ce se pierde creativitatea pe măsură ce cresc copiii❓

Pentru că majoritatea jocurilor trasează sarcini exacte pentru a putea fi folosite, fără a le lăsa copiilor spațiu să fie creativi.

Care este soluția pentru a le dezvolta copiilor creativitatea❓

Soluția este jocul Orășelul Stinghiuță, care oferă libertate imaginației și posibilitatea de a construi 5 clădiri diferite, inedite și nu numai.

Jucându-se liber cu aceste stinghiuțe, copilul își va exersa gândirea logică, creativitatea – din dorința de a realiza cele mai interesante construcții.

Iar atunci când unul dintre turnurile construite cu dibăcie se va prăbuși, copilul își va pune din nou imaginația la încercare, cu scopul de a realiza alte creații durabile.

De fiecare dată când copilul construiește una dintre cele 5 clădiri, el trebuie să analizeze posibilitățile prin care și-ar putea continua construcția cu figurile pe care le mai are la dispoziție.

Care sunt beneficiile jocului „Orășelul Stinghiuță”❓

✅ impulsionează creativitatea

✅ întărește motivația

✅ dezvoltă puterea de concentrare

✅ dezvoltă capacitatea de organizare

Joacă-te împreună cu al tău copil și construiți propriul orășel! Fiți creativi !

Descoperă jocul aici:

https://tikaboo.ro/oraselul-stinghiuta/

Lasă un răspuns

Categorii principale

Navighează alegând un subiect de interes