Copiii noștri, toți, sunt binecuvântări! Au venit în viața noastră pentru a ne învăța iubirea necondiționată, pentru a ne da aripi și puterea de a muta munții din loc, pentru a ne crește sufletele și pentru a ne face conștienți de esența a ceea ce suntem.
Fiecare copil reprezintă, într-un fel sau altul, centrul universului părintelui său. Sunt și îi vedem mereu unici, speciali, inteligenți, plini de calități și de creativitate.
Ei bine, citind despre genialitatea înnăscută a copiilor de pretutindeni, am întâlnit noțiunea de copil de cristal care mi-a stârnit interesul. Iată câteva informații în acest sens!
De ani de zile, există o teorie conform căreia omenirea se va îmbunătăți treptat prin modificarea genetică a uneia sau a mai multor generații. Susținătorii acestei teorii sunt de părere că cei mici pot fi clasificați în funcție de tiparele și comportamentele lor psihologice neobișnuite.
În acest context, un copil de cristal ne este prezentat drept o ființă extraordinară, cu un nivel de conștiință diferit; energia sa pozitivă îl face să devină o persoană unică al cărei scop va fi întotdeauna să facă bine, orice ar spune, orice ar face și orice ar gândi. Un copil de cristal vrea să trăiască în armonie cu mediul său și dorește ca cei din jur să simtă aceeași seninătate. Nu cere niciodată nimic: arată doar ce are nevoie, vorbește cu voce joasă și calmă. Nu este un copil supradotat, însă are o dimensiune mult mai înaltă, aproape divină.
Caracteristicile unui copil de cristal
Potrivit susținătorilor, acești copii sunt ființe umane care se disting de alții prin puritatea și prin lipsa ego-ului și dovedesc următoarele trăsături:
Empatia
Este o caracteristică fundamentală a copilului de cristal care îl deosebește de ceilalți. Copilul este capabil să asimileze emoțiile altei persoane. El ia o stare emoțională care vine din altă parte și o simte în propria sa ființă. Acest proces pare uneori ezoteric. Este ca și cum spiritul copilului de cristal ar putea pătrunde în sufletul altei persoane pentru a-i experimenta emoțiile în profunzime.
Singurătate
Un copil de cristal este singuratic, chiar dacă se află în preajma altor oameni. În general, preferă spațiile în care poate evita contactul direct cu ceilalți.
Pasivitate
Oricare ar fi situația, face totul pentru a evita dezacordurile, certurile și problemele.
Discreție
Este un copil discret care iubește tăcerea și care preferă liniștea.
Seninătatea
Un copil de cristal este în armonie cu lumea sa interioară, precum și cu cea din jurul său. De aceea, este întotdeauna calm. Emoțiile sale sunt echilibrate, iar seninătatea lui este de așa natură încât o putem percepe și simți atunci când suntem lângă el.
Inteligența
Ideile sale sunt concise, dar precise; se spune adesea că inteligența și capacitatea sa de raționament sunt superioare celorlalți copii de vârsta lui.
Sensibilitatea
Un copil de cristal este extrem de sensibil. El este deranjat să audă despre violență, dispreț, lăcomie, cruzime, minciuni; sentimentele negative ale altora și faptele care îi însoțesc, îl ating profund.
Blândețea
Un copil de cristal este o ființă iubitoare, pașnică și blândă.
Atașamentul față de natură
Un copil de cristal este atras de animale și natură. El este interesat de mediu și vrea să știe totul despre modul în care funcționează biodiversitatea.
Prin urmare, un copil de cristal apare ca o ființă specială care a venit pe pământ pentru a aduce pace și armonie omenirii.
Concluzii
Teoria copiilor mileniului al treilea nu are nicio justificare științifică în acest moment. Experții spun că atributele și calitățile tocmai descrise pot fi aplicate oricui și oricând.
In plus, trebuie să ținem cont și de faptul că fiecare copil este diferit și că fiecare personalitate este unică.
Însă putem reține de aici că a fi un copil de cristal înseamnă a avea caracteristici psihoenergetice deosebite, iar scopul acestor rânduri este acela de a ne determina să încercăm să ne înțelegem copiii mai bine, indiferent de cum îi vom numi, să le auzim mai bine mesajul și să le fim alături indiferent de calitățile pe care le poartă. Ei, toți, sunt minuni!
Dacă ți-a plăcut ce ai citit, distribuie pe Facebook și ajută și alți părinți!
- Distribuie Pe Facebook
- 0 shares