Căsuțele de păpuși și păpușile sunt două dintre cele mai apreciate jucării din întreaga lume.

Fetițele se joacă cu ele de acum câteva secole, când existau foarte puține modele și când erau cumpărate doar de oamenii înstăriți.

Alegerea unei căsuțe pentru păpuși poate fi dificilă, mai ales când nu ai timp să cauți toate informațiile de care ai nevoie.

Cum alegi o căsuță de păpuși frumoasă?

Având o fetiță acasă a trebuit să ma specializez în pașii pentru a alege căsuța de păpuși perfectă.

E necesar să ai în vedere ce îi place micuței tale să facă și ce personaj îndrăgește.

Majoritatea părinților care își cunosc copiii știu ce preferințe au ei în alegerea jucăriilor și dacă nu le puteți oferi o casă mare într-un copac, le puteți lua totuși o căsuță mică pentru păpuși.

Probabil vă gândiți că toate căsuțele de păpuși sunt la fel.

Ei bine, nu-i așa!

casute pentru papusi

Iată 5 criterii de care trebuie să țineți cont când cumpărați o asemenea jucărie

1. Dimensiunea

Un prim criteriu de selecție pentru a alege viitoarea căsuță este dimensiunea.

De cele mai multe ori, atunci când o montați, este destul de greu să o mai desfaceți, deoarece odată aranjate piesele fetița nu va mai dori să se despartă de ea prea curând.

Așadar s-ar putea spune că o căsuță mai mică ar fi mai convenabilă, însă nu este chiar așa.

Copiii uită adesea de jucăriile mici, mai ales că părinții au grijă să le pună în vreun dulap. În schimb, cele mari, aflate la vedere, le trezesc mai mult interesul, observându-le de fiecare dată când trec pe lângă ele.

Trebuie să vă gândiți bine unde veți așeza căsuța de păpuși, iar mai apoi, puteți să începeți căutările pentru modelul dorit.

2. Designul

Pentru ca o căsuță de păpuși să fie interesantă, ea trebuie să aibă un design reușit.

Designul nu ține numai de partea estetică. Aceasta trebuie să fie gândită în așa fel încât să fie practică, per ansamblu.

Trebuie să iei în considerare materialele din care este confecționată, calitatea lor, cât este de rezistenta, cât de ușor poate fi construită, pentru că variante sunt nenumărate, însa nu toate sunt durabile.

Din punctul meu de vedere, cele mai frumoase căsuțe de păpuși sunt cele din lemn. Ele prezintă toate caracteristicile de design enumerate. Însă acum se folosesc o varietate de materiale plastice, care oferă o durabilitate ca cea a lemnului.

Puteți urmări și detalii ca iluminatul, dacă este cu baterii sau nu, dacă se deschid ușile, geamurile, pentru că aceste lucruri o fac mult mai interesantă pentru fetițe.

3. Tematica

Fetița mea adoră castelele pentru prințese. Este prea mică pentru a avea alte preferințe.

Trebuie să cunoști foarte bine preferințele copilului pentru care achiziționezi căsuța.

Pe piață a apărut o varietate largă de căsuțe pentru păpuși. Ele pot fi adevărate castele, copii ale clădirilor reale, căsuțe de familie, iar cele mai des întâlnite sunt cele inspirate din desenele animate actuale.

4. Vârsta copilului

Vârsta copilului este unul dintre cele mai importante criterii în alegerea căsuțelor pentru păpuși.

Căsuțele pentru preșcolari sunt confecționate utilizându-se piese mai mari, deoarece trebuie respectate anumite norme de siguranță și evitate astfel riscurile la care sunt supuși.

Cele pentru copii mai mari au foarte multe accesorii, sau, ar trebui să aibă pentru a atrage fetițele sa se joace cu ele și pentru ca posesoarele sa le considere cele mai frumoase căsuțe.

5. Accesoriile

O căsuță pentru păpuși poate fi achiziționată cu sau fără accesoriile adecvate. Dacă acestea sunt incluse, ele se asortează și se potrivesc mult mai ușor cu tot ansamblul.

Dacă trebuie să achiziționați separat mobilierul și alte piese, încercați să fiți atenți la materialul din care sunt făcute, la dimensiunile și aspectul pieselor în raport cu interiorul și exteriorul căsuței de păpuși.

casute pentru papusi

Recomandările mele în materie de căsuțe pentru păpuși. Ce am cumpărat și ce voi cumpăra

Dacă sunteți gata să achiziționați o căsuță de păpuși frumoasă, nu mai lipsește decât să alegeți modelul care vi se potrivește.

În funcție de criteriile de mai sus, vă recomand să cumpărați cadoul mult dorit de pe internet, deoarece acesta este locul unde prețurile sunt aceleași sau poate chiar mai mici, iar produsul se livrează direct acasă.

1. Kidkraft Magnolia

Căsuța pentru păpuși Kidkraft Magnolia - recomandată ca fiind cea mai frumoasă căsuță de păpuși a anului 2018Este o căsuță pentru păpuși excepțională, ce impresionează prin dimensiuni și finisaje.

Din punctul meu de vedere, aceasta este cea mai frumoasă căsuță din lemn și este cea mai buna alegere pe care o puteți face din toate punctele de vedere.

Kidkraft Magnolia este o căsuță de mari dimensiuni, ușor accesibilă, organizata pe trei niveluri deschise, ceea ce o face ușor accesibilă și orice fetiță sa fie fascinată de ea.

Produsul anului 2018

Jucăria este confecționată din lemn, stabilă și rezistentă și are prevăzut în interior o scară din plastic și un lift.

Este decorată conform fiecărei case normale : antreu, bucătărie, baie, dormitor și salon.

În interior se pot introduce păpuși de până la 30 de cm înălțime.

Ca accesorii, căsuța pentru păpuși este dotată cu 13 piese de mobilier cu un design elegant, o toaletă și un pian ce emit sunete la apăsarea butoanelor pe care le au și chiar și o lampă care poate fi aprinsă.

Căsuța este recomandata copiilor peste 3 ani, ea fiind înaltă de 118 cm.

Un plus al acestei construcții este că permite mai multor copii să se joace în același timp, fără a se încurca unul pe altul.

Află mai multe despre acest produs

2. Căsuță pentru păpuși mobilata Tooky Toy

Căsuța pentru păpuși Tooky Toy - o căsuță care ajută la dezvoltarea copilului tău.Aceasta este una dintre căsuțele achiziționate de mine acum un an pentru fetița mea.

Cu toate că este recomandata copiilor peste trei ani, eu i-am cumpărat-o când mai avea puțin și împlinea doi ani (am avut și noroc, deoarece ea nu a avut tendința de a băga jucării în guriță).

Părinții interesați sa achiziționeze o căsuță de păpuși din lemn ieftină și bună vor fi mulțumiți de acest model, care pe baza aspectului simplu, geometrizat și a culorilor primare, se potrivește categoriilor mici de vârstă până la 5 ani.

Este restrânsă, compactă, are dimensiuni medii și se pot juca simultan cel mult doi copii.

Jucăria va încuraja dezvoltarea capacităților motorii, a celor logice și lingvistice, abilități sociale, inteligență, toate pe baza jocului de rol. Casa este împărțită în trei încăperi principale, are etaj și terasă.

Setul include piese mobilier și păpuși alături de care copiii se pot juca.

Află mai multe despre acest produs

3. Căsuța din lemn pentru păpuși Rose

Căsuță pentru păpuși din lemn Rose- Bigjigs - Best Toy AwardCăsuța din lemn pentru păpuși pe care v-o propun cu mare entuziasm este produsul Rose de la Bigjigs, un model confecționat integral din lemn vopsit și ingenios realizat.

Căsuța are piese rabatabile la acoperiș, o ușă glisantă, uși și ferestre funcționale, toate oferind un acces facil în fiecare încăpere, precum și pe terasa acesteia.

Best Toy Award – Oppenheim Toy Portfolio

Conține 27 de piese de mini-mobilier, 6 păpuși, un cățel și o pisicuță, așa că fetița ta nu se va plictisi deloc, ci va putea schimba decorul de câte ori va dori.

Aceasta este ideală pentru ca micuții să-și dezvolte creativitatea și simțul estetic și este ideală pentru jocuri de rol.

Află mai multe despre acest produs

4. Castel Muzical Disney Princess Rapunzel și Belle

Castel Muzical Disney Princess Rapunzel și Belle - Crează-ți propriul regat!Nu putea lipsi din topul meu Castelul Muzical. Este jucăria preferată a fetiței mele.

Castelul muzical Disney este un castel plin de muzică și dans. Este inspirat din povestea Frumoasa și Bestia.

Căsuța pentru păpuși este confecționată din plastic de bună calitate și este recomandată copiilor peste 3 ani.

Are 6 camere, fiecare dintre acestea fiind inspirată de o poveste diferită.

Poți plasa păpușile pe ringul de dans și muta butonul înainte și înapoi pentru a porni muzica și a le vedea dansând.

Belle și Rapunzel se pot învârti în cana de ceai, se pot preface că gustă din bunătățile Albei ca Zăpada, sau se pot schimba în alte ținute pe care le găsim în set.

Castelul are un lift în formă de cănuță care poate duce prințesele de la un etaj la altul.

Mâinile cănuței de ceai și limbile ceasului se pot mișca.

Piesele Snap-in se pot mixa cu piese din alte seturi Little Kingdom care se vând separat.

Fetițele își pot crea propriul lor regat și se vor simți ca niște adevărate prințese.

Află mai multe despre acest produs

5. Play House Wader

Play House Wader - Căsuța pentru păpuși pe care o poți lua cu tine în vacanțăO altă variantă foarte bună de căsuță de păpuși este Play House Wader.

Este realizată în totalitate din plastic și este perfectă pentru micile prințese îndrăgostite de roz.

Căsuța este organizată pe două nivele și poate fi pliată sub forma unei gentuțe care poate fi transportată cu ușurință dintr-un loc în altul.

Recomandată copiilor cu vârste peste trei ani, ea le oferă micuților ocazia să își exerseze imaginația și logica, învățând să organizeze mobilierul în propria lor căsuță.

Jucăria are cameră de zi, dormitor, baie și terasa cu piscină, care pot fi organizate cu ajutorul celor 14 piese de mobilier incluse: scaune, mese, fotolii, dulap și pat.

Detaliile impresionante și fiabilitatea pieselor o fac apreciată nu numai de către copii ci și de părinți, care au satisfacția unei investiții înțelepte într-un obiect de calitate, rezistent și atrăgător.

Află mai multe despre acest produs

Concluzie

Orice fetiță își dorește o căsuță pentru păpuși cu care să se poată juca în voie.

Căsuțele pentru păpuși nu numai că îi aduc o mare bucurie copilului tău, ci încurajează jocurile de rol, ajută la dezvoltarea creativității, a motricității și dezvoltă în mintea lor ideea de casă, familie, cămin călduros.

Un părinte care dorește să aducă un zâmbet pe chipul fetiței sale va ști că o căsuță de păpuși este cadoul ideal.

Lasă un răspuns

Categorii principale

Navighează alegând un subiect de interes