Toboganul rămâne, fără îndoială, cel mai atractiv colţ al locului de joacă. Vesel, colorat şi distractiv, acesta atrage copii de toate vârstele, motiv pentru care, atunci când vrei să îi faci o surpriză celui mic…te poţi îndrepta şi către tobogane pentru copii.

Nu te-ai gândit la asta, nu? Printre ursuleţii de pluş, cărţile muzicale, diferite jocuri creative şi alte surprize, toboganul este o alegere perfectă pentru toate vârstele.

De ce să alegi un tobogan pentru copilul tău

 • Este o metodă de joacă distractivă pentru orice copil care a împlinit 2 ani
 • Este un element de joacă foarte permisiv: poate fi amplasat atât în exterior, dar şi în interior, în camera copilului
 • Poate fi amplasat inclusiv în piscină, pentru un plus de distracţie şi bucurie pentru cel mic
 • Copilul se poate juca în siguranţă, în interiorul casei, oricând vremea nu ţine cu voi, când prichindelul este răcit – sau când timpul nu vă permite deplasarea în parc.

Cele mai frumoase tobogane pentru copii – în care merită să investeşti financiar

Felicitări pentru decizia de a-i cumpăra un tobogan prichindelului tău! Îţi recomandăm cele mai frumoase şi mai sigure tobogane, astfel încât fericirea şi siguranţa celui mic să rămână prioritare.

1. Tobogan copii cu sistem de apă

tobogane pentru copii - tobogan de apa

Joaca nu a fost niciodată mai distractivă. Toboganul cu sistem de apă poate fi amplasat în interior, pentru momentele voastre de joacă împreună, însă poate fi instalat cu uşurinţă şi într-o piscină, pentru ca bucuria celui mic să fie dublă.

În plus, un astfel de tobogan îţi oferă opţiunea de utilizare a unui furtun cu apă în partea superioară. Fii liniştită, totul este construit în aşa fel încât cel mic să fie permanent protejat şi în siguranţă.

Mai mult decât atât, toboganul este prevăzut cu un strat de protecţie UV, care îi menţine culorile intacte – indiferent de condiţiile la care este supus.

Află cât costă o astfel de distracţie şi care sunt avantajele sale

tobogane copii - tobogan loc de joaca2. Tobogan complex cu elemente de joacă diverse

tobogane copii - tobogan loc de joacatobogane copii - tobogan loc de joacatobogane copii - loc de joacaPerfect pentru interior, dar şi pentru exterior, toboganul prevăzut cu leagăn, scări colorate şi înălţime ajustabilă – pentru a putea fi folosit mult timp, pe măsură ce copilul creşte, este o alegere excelentă.

tobogane copii - tobogan loc de joacatobogane copii - tobogan loc de joacaDe ce să alegi un astfel de tobogan

 • Oferă copilului un întreg loc de joacă, nu doar un tobogan
 • Este colorat, prevăzut cu leagăn şi coş de baschet
 • Ideal pentru exterior, dar perfect şi pentru camera copilului
 • Are înălţime ajustabilă, în funcţie de vârsta copilului

Află tot ce ai nevoie să ştii despre achiziţionarea acestui produs

Prea multe variante? Fii liniştită, până la finalul articolului vei şti exact ce se potriveşte copilului tău!

3. Tobogan din plastic pentru fetiţe

asdasasdRoz, vesel, perfect pentru orice fetiţă care ştie că e o adevărată prinţesă, toboganul din plastic este alegerea perfectă. Cu margini rotunjite, pentru a oferi siguranţă, toboganul din plastic este locul de joacă ideal pentru fetiţele de 2-3 ani.

De ce să optezi pentru un astfel de tobogan

 • Poate fi mutat cu uşurinţă
 • Îl puteţi lua cu voi în vacanţe
 • Este foarte uşor
 • Poate fi amplasat în exterior, dar şi în interior

Află mai multe despre acest produs

4. Tobogan gonflabil

tobogane copii - tobogan gonflabil

Dacă vrei să îi faci o surpriză pe care nu o va uita curând, cumpără-i prichindelului tău un tobogan gonflabil. Dar nu orice tobogan gonflabil, ci unul spectaculos, care vine la pachet cu un design inspirat, colorat, un castel, ascunzătoare perfectă pentru cei mici şi, foarte important, sistem de apă – pentru dublă distracţie.

De fapt, de ce să ne mai ascundem după deget, dacă vrei să aibă propriul său loc de joacă şi să se simtă ca în poveşti, toboganul gonflabil este alegerea perfectă.

Află mai multe despre acest produs

5. Tobogan copii rezistent la soare şi schimbările bruşte de temperatură

tobogane copii - tobogan rezistent

Realizat din plastic de înaltă calitate, toboganul rezistent la schimbările de temperatură este o alegere excelentă pentru copiii care îşi mută locul de joacă din exterior în interior, iar cele două mingiuţe din burete pufos sunt elemente care completează perfect jocul celui mic – într-un mod sigur şi sănătos.

De ce să optezi pentru un astfel de tobogan:

 • Se montează uşor
 • Nu necesită spaţiu mare pentru depozitare
 • Este sigur şi stabil, cu margini rotunjite

Vezi dacă e toboganul potrivit pentru copilul tău

6. Tobogan pliabil din plastic pentru copii

Tobogane pentru copii: Ce produse să cumperi în 2018 3

Dacă micuţul tău se apropie de vârsta de un an şi jumătate, atunci îi poţi oferi fără probleme acest tobogan. Realizat din plastic sigur, cu margini înalte de protecţie, toboganul pliabil este locul de joacă ideal pentru copil. Se poate monta uşor, iar scările colorate şi solide îl vor stimula pe cel mic să îşi îmbunătăţească primii paşi.

De ce să alegi acest tobogan

 • Este perfect şi pentru cei mai mici
 • Are un sistem de protecţie foarte bine pus la punct
 • Se poate strânge şi monta foarte uşor, fără să necesite instrumente speciale
 • Copilul se poate juca nesupravegheat

Află mai multe despre acest produs

7. Tobogan copii pentru exterior

Când o să vezi acest tobogan, o să ştii că este tot ce ai nevoie pentru cel mic. Colorat, cu multiple spaţii de joc, care îi permit celui mic să intre în lumea poveştilor şi să îşi exerseze imaginaţia, toboganul cu turnuleţ este un spaţiu de joacă ideal pentru exterior.

Pirat, pompier sau prinţesă, toboganul cu turnuleţ susţine toate rolurile pe care cel mic le joacă zi de zi.

Încă mai ai nevoie de motive pentru care să-l alegi?

 • Este sigur
 • Permite jocul individual sau de grup
 • Este realizat din materiale calitative
 • Susţine greutatea mai multor copii – care se joacă simultan

Află mai multe despre acest tobogan

8. Tobogan cu loc de joacă

tobogan copii - tobogan cu accesorii

Vrei mai mult decât un tobogan? Bineînţeles, copilul merită tot ce e mai frumos, mai bun şi mai distractiv. Iar toboganul prevăzut cu loc de joacă este alegerea ideală.

Colorat, cu multiple spaţii de distracţie, trepte, căsuţă, ascunzătoare şi tunel, toboganul este locul de joacă perfect pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 şi 7 ani.

Nu doar cel mic va exclama WOW – la vederea toboganului, dar şi tu vei fi la fel de uimită când vei descoperi cât de creativ poate fi un loc de joacă aparent simplu.

Află mai multe despre acest produs

Ce ar mai trebui să ştii

Toboganul nu este doar o distracţie simplă şi la îndemână, dar şi o metodă prin care îl atragi pe cel mic către sport şi îl fereşti de sedentarism. Copilul va prinde gustul mişcării şi nu va fi deloc greu, pe viitor, să îl convingi să petreacă mai mult timp în aer liber şi mai puţin timp cu ochii în tabletă.

Concluzie

Joaca rămâne cea mai bună metodă prin care copilul se dezvoltă motric, cognitiv, îşi lăsă imaginaţia să zburde şi să îşi pune creativitatea la treabă. Orice lucru serios începe cu energie, încredere, libertate de exprimare şi o porţie sănătoasă de joacă.

Dacă ştii cum să îl ghidezi, prin joacă îi oferi copilului cea mai frumoasă educaţie. Foloseşte formele, suprafeţele, culorile, texturile şi spaţiile de joacă ale toboganului pentru a-l învăţa să îşi dezvolte simţul tactil şi simţul vizual.

Lasă un răspuns

Categorii principale

Navighează alegând un subiect de interes