Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici se joacă împreună fără să se plictisească. Ei au descoperit un joc magic ce le provoacă zilnic imaginaţia la noi şi noi creaţii. Să vă spun cum a început totul…
 
🏡La căsuţa din pădure era totul bine. Albă ca Zăpada era fericită în compania celor 7 pitici, cărora le citea poveşti în fiecare seară şi cu care se putea juca în voie ore în şir. Piticii aveau multe jucării, puzzle-uri şi cărţi.
 
Numai că, într-o zi, au avut o mare dilemă: nu ştiau cu ce să se mai joace. Părea că dintr-o dată epuizaseră toate jocurile şi jucăriile – acestea nu mai reprezentau ceva nou, nu mai stârneau curiozitatea, nu mai provocau aceeaşi plăcere de a intra în joc. 🧸 Decepţia se putea vedea clar pe feţele lor şi astfel, câteva zile la rând, nu s-au mai auzit râsete din căsuţă, nici aplauze de bucurie.
 
În cea de-a patra zi, Albă ca Zăpada s-a gândit la o soluţie şi chiar a găsit rezolvarea. Pe când toţi copiii şi piticii deja dormeau, iar cartea de poveşti era închisă, Albă ca Zăpada a fugit din poveste, în lumea reală, unde putea utiliza internetul. Aşa a găsit jocul cu posibilităţi nelimitate – distractiv, educativ, potrivit pentru cei mici, dar şi pentru cei mari. 🚗
 
Încântată de propria descoperire, nu a mai stat pe gânduri şi, pentru prima dată, Albă ca Zăpada a făcut o comandă online. Spre surprinderea ei, coletul 🎁 a sosit foarte repede şi nu a mai fost nevoie decât de o singură evadare din cartea de poveşti pentru a-l putea ridica.
 
Trebuie să vă spun că, din momentul în care jocul magic a intrat în căsuţa piticilor, toată lumea a fost bucuroasă. Chiar şi acum, dacă vrea cineva să citească povestea lor, cu siguranţă îi vom găsi realizând adevărate capodopere şi distrându-se în timp ce-şi construiesc adevărate calităţi morale şi intelectuale.
 
Orice copil li se poate alătura în procesul lor de creaţie şi dezvoltare deoarece „Orăşelul Stinghiuţă” este deschis pentru toţi – de la mic la mare – oferind, pe lângă multă distracţie, şi numeroase beneficii:
 
· Dezvoltă creativitatea
· Îmbunătăţeşte motricitatea
· Dezvoltă inteligenţa, strategia, abilitatea de a rezolva probleme
· Sporeşte gradul de cooperare
· Dezvoltă stima de sine
· Îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare
👨‍👩‍👧 Ştiai că îi poţi asigura succesul copilului tău, dacă te joci împreună cu el jocuri educative şi totodată distractive? Intră în universul „Orăşelului Stinghiuţă” şi vezi cum poţi crea magie alături de cel mic. Mai multe detalii găseşti aici: ➡ https://tikaboo.ro/oraselul-stinghiuta/

Lasă un răspuns

Categorii principale

Navighează alegând un subiect de interes