Clubul Școlar Sportiv
nr 2 din București

„Anul 2020, sau anul Covid 19, a transformat anormalul în ceva normal.

Clopoțelul începutului de an școlar 2020-2021 a sunat cam “tăcut” pentru gimnastele de la Clubul Scolar Sportiv nr 2 din București.

De la mic la mare, peste 100 de fetițe așteptau nerăbdătoare să reintre în sala de gimnastică după o vară lungă în care au cam “amorțit”. Condițiile actuale au impus măsuri suplimentare de igienă și siguranță, fiind nevoie de un pachet generos de materiale și produse care să le protejeze de virusul gripal.

Ca si antrenor al acestor copii minunați, am căutat soluții în mai multe părți, până când am ajuns la Florin Alexandru. I-am prezentat situația și nu a ezitat să ne ajute. Am pus totul pe listă și în scurt timp totul era pregatit: sala de gimnastică avea culoare de acces bine definite, totul era curat, dezinfectanții își făceau foarte bine treaba, măștile abia scoase din cutie…antrenamentele își asteptau copiii.

Gimnastele de performanță ale clubului (25 la număr) alergau din nou pe solul de gimnastică, simteau din nou forta trambulinii sau emoția oferită de bârnă și se înălțau tot mai sus cand evoluau la paralele.

Mulțumim Florin Alexandru!! Mulțumim Tikaboo!!

Datorita ție/vouă ne-am reintors în sala de gimnastică și facem ceea ce știm mai bine și ne place cel mai mult: gimnastică artistică sau altfel spus, să zburăm.”

Semnat, 
Ioan Coroiul, antrenor

Opreste razboiul dintre copiii tai

Încă un pas...Spune-ne unde să-ți trimitem ebook-ul?