Găsește-ți următorul job la Tikaboo România!

Devino pionier al educației emoționale!

Suntem o echipă de oameni plini de entuziasm, care muncim de zor, cu drag și spor, pentru a construi produse educaționale  și conținut educativ de calitate, cu scopul de a aduce schimbări pozitive în viața familiilor din România, prin creșterea inteligenței emoționale.

Această muncă creativă nu ar putea insă exista, dacă nu ar fi susținută prin activitati ce țin de organizare, planificare si implementare, fără de care mesajul nostru nu ar putea ajunge în casele tuturor familiilor din România.

Poziții disponibile:

Locație: online

Căutăm digital marketer și îți punem la dispoziție o echipă dedicată. Vrem ca pe parcursul următoarelor luni să creștem numărul de persoane care ajung la noi.

Copywriter

Locație: online

Dacă ai minim un an de experiență în domeniu și îți dorești să devii pionier al educației emoționale pentru famiiile din România, alătură-te echipei Tikaboo, aplicând pentru poziția de copywriter.

Titlul jobului

Scurtă descriere aici. Scurtă descriere aici. Scurtă descriere aici. Scurtă descriere aici. Scurtă descriere aici. Scurtă descriere aici. Scurtă descriere aici.