Ai luat o decizie fantastică comandând cartea Copilul tău este un geniu

Până pregătim comanda avem o ofertă exclusivă pentru tine!

Este vorba de atelierul:

Ajută-ți copilul să-și depășească frica de pericolele imaginare

Ai 100% reducere din prețul la care a fost vândut programul, așa că dacă vei comanda în următoarele 15 minute plătești doar 50 de lei.

Citește mai jos descrierea completă a programului.

Copilul tău nu îndrăznește deseori să spună ce simte sau ce gândește?

Acesta refuză să participe la activitățile de grup și preferă să se joace mai mereu singur, cu toate că sunt și alți copii în jurul lui? 

Este dependent de tine, stând mai mereu în spatele tău sau căutându-ți prezența cu orice preț?

Atunci, este foarte probabil că acesta se confruntă cu frica de pericolele imaginare!

Copiii cu vârste între 4-6 ani nu fac diferența între ce este real și ce este imaginar. De aceea, majoritatea dezvoltă frici iraționale, care nu au o bază reală.

Din păcate, însă, aceste frici și neînțelegerea lor pot afecta în mod grav încrederea copiilor în propria persoană până la adolescență – sau chiar pentru toată viața! 

Cu siguranță ai vrea să-i oferi copilului tău îndrumarea de care are nevoie pentru a-și înțelege frica de lucruri imaginare și pentru a o depăși cu succes.

Din fericire, programul „Cum îți ajuți copilul să își înțeleagă fricile imaginare și să treacă de ele” are la bază poveștile lui Scânteiuță, un erou care, pe o perioadă de 21 de zile, îți va arăta instrumentele necesare prin care el însuși își învinge propriile frici!

Astfel, copilul tău se va putea identifica cu acest exemplu, pentru ca mai apoi să pună și el în aplicare soluțiile găsite.

Nu doar că veți avea acces la exerciții pentru a îndepărta fricile nefondate din viața copilului tău, dar vei descoperi și informații esențiale legate de modul în care tu, ca părinte, susții frica fără să-ți dai seama.

Acest program, dedicat în special părinților cu copii cu vârste între 4-12 ani, are la bază un mecanism unic, eficient și ușor de pus în practică: detașarea de frică.

Prin urmare, copilul tău va învăța în mod conștient să elimine frica din viața lui și să-și facă un obicei din asta, dezvoltându-și încrederea în propria persoană!

Și nu doar atât, dar și tu, ca părinte, poți pune în practică acest mecanism super-util! 

Iată ce vei obține mai exact, în urma parcurgerii acestui program:

×

Cart