Alinare, ajutor și speranță pentru părinți

Unicul ghid din România care te încurajează și te susține când copilul tău trece prin dificultăți

Unicul ghid din România care te încurajează și te susține când copilul tău trece prin dificultăți

Descoperă poveștile altor părinți și află alinarea și speranța de care ai nevoie pentru a depăși momentele copleșitoare.

SP1 20
SP1 21

Copiii experimentează perioade de stres când simt că nu se pot descurca!


Stresul este o stare emoțională și fizică de tensiune, care apare ca un răspuns în fața unei situații pe care o considerăm o amenințare; o amenințare la care simțim că nu putem face față și asupra căreia nu avem niciun control.

De multe ori, copiii trec prin situații dificile pe care nu le pot gestiona și la care nu reușesc să facă față; situații care le provoacă multă suferință, precum:

💔Divorțul părinților sau violență în familie
💔Moartea unei persoane apropiate
💔Boala unui părinte
💔Probleme financiare în familie
💔Dificultăți de învățare
💔Lipsa prietenilor sau bullyingul
💔Probleme de sănătate mintală: depresie, anxietate, fobii

…și lista poate continua…

O mamă este la fel de fericită ca și cel mai nefericit copil al său!

Dintre toate greutățile pe care o mamă le întâlnește, cea mai mare este aceea de a-și vedea copilul suferind.

Este sfâșietor să-ți vezi copiii suferind și luptându-se să facă față provocărilor vieții. Noi, părinții, suferim alături de ei.

Poate că încercăm să fim „puternici“ pentru ei, să ne ascundem disperarea în fața lor, apoi să plângem, să ne înfuriem și să ne facem griji în particular.

Cum să abordezi situațiile în care copilul tău se confruntă cu dificultăți și nu poate să gestioneze situația?

Ce soluții sunt pentru părinții care se confruntă cu cea mai mare durere: aceea de a-și vedea copilul suferind?

Roz Shafran, Alice Welham și Ursula Saunder coautoare ale cărții ,,Super Erou pentru copilul tău” ne relatează în carte:

,,Știm, din experiența profesională și din cea personală, cât de greu poate fi să funcționezi atunci când copilul tău este nefericit.

Împreună, avem șapte copii. Două dintre noi suntem psihologi clinicieni, iar una dintre noi este strângător de fonduri în domeniul caritabil.

Ne-am cumulat cunoștințele și experiențele, împreună cu cele ale multor alți părinți, pentru a identifica ce ne-a ajutat pe toți, într-o varietate de situații.”

Cartea ,,Super Erou pentru copilul tău” îmbină experiența de părinte, cercetarea psihologică și expertiza clinică de psiholog a autoarelor pentru a oferi ALINARE, AJUTOR ȘI SPERANȚĂ tuturor părinților care se confruntă cu situații grele, care le provoacă suferință lor și copiilor.

Citind cartea vei descoperi că orice problemă, greutate sau provocare ai, există soluții pentru a schimba situația în mai bine, iar tu le poți găsi!

Investiţia ta în fericirea copilului tău: doar 67 lei
+ 13 lei taxa de transport în aria de acoperire Fan Courier

Ce vei descoperi mai exact în cartea ,,Super Erou pentru copilul tău”?

ALINARE – ,,Nu ești singur(ă)”

Cartea conține numeroase cazuri reale ale altor părinți care s-au confruntat cu diverse probleme și situații dificile, care le-au cauzat suferință atât copiilor cât și părinților.

Citind poveștilor acestor părinți, care au trecut prin momente delicate și copleșitoare, vei realiza că nu ești singura persoană care are de înfruntat greutăți.

Mulți alți părinți trec sau au trecut prin aceeași situație sau chiar situații mai grele; relatările acestora îți oferă sprijinul de care ai nevoie pentru a depăși sentimentul atât de apăsător al izolării și singurătății, care îi încearcă pe părinți în momentele grele.

AJUTOR

Cartea oferă exerciții și strategii simple și eficiente, care au la bază studii de cercetare psihologică și expertiza de psiholog clinician a autoarelor, având scopul de a te ajuta să gestionezi mai bine situația care te copleșește.

SPERANȚĂ

Speranța este credința că viitorul va fi mai bun decât prezentul. Aceasta este o ancoră puternică care ne ajută să depășim greutățile, deoarece ne amintește că suferința noastră, oricât ar fi de intensă, este doar o etapă trecătoare din viața noastră.

Cartea este structurată în cinci părți, care cuprind:

Partea 1: Povești reale care oferă alinare, ajutor și speranță

Știm că ceea ce poate fi cu adevărat folositor este să auzi experiențele altora care s-au aflat în exact aceeași situație și au ieșit la liman.

Găsești în carte relatările părinților ai căror copii s-au confruntat cu afecțiuni precum: anorexie, epilepsie, acnee severă, autism, depresie, anxietate, sindrom Asperger, ADHD, tulburare bipolară, diabet, dislexie sau situații cum ar fi bullyingul, lipsa unui părinte, sechele în urma unui accident, furie necontrolată.

Partea a 2-a: Detașarea de copilul tău

În această parte, înveți cum să stabilești limite sănătoase între tine și copilul tău.

Partea a 3-a: Strategii utile

Descoperi strategii dovedite științific care te ajută să îți crești reziliența. Aceste strategii se bazează pe schimbarea modului în care gândești, te simți și te comporți, în contextul unor situații provocatoare pe care este posibil să nu le poți schimba.

Partea a 4-a: Ce a funcționat pentru mine - cele mai bune sfaturi de la oamenii care au trecut prin asta

Această parte include „cele mai bune sfaturi“ inspirate din cele oferite de adevărații experți – părinții care au trăit la un moment dat, ceea ce trăiești și tu și au vrut să-și împărtășească experiențele.

Partea a 5-a: Acceptarea

Uneori, în ciuda eforturilor noastre intense, există probleme pe care nu le putem rezolva și situații pe care nu le putem schimba. Partea finală adresează dificila idee a acceptării.

Investiţia ta în fericirea copilului tău: doar 67 lei
+ 13 lei taxa de transport în aria de acoperire Fan Courier

Cine sunt autoarele?

SP1 22

URSULA SAUNDER

Are doi copii.

Este strângător de fonduri în sectorul caritabil. Anterior, a lucrat pentru renumitul post de radio din Londra BBC Radio 4 ca și cercetător și producător.

,,Când copilul meu de 11 ani a refuzat să mai meargă la școală, am descoperit că există puțin ajutor oferit părinților care trec prin situații dificile.

Copilul meu era speriat și anxios, iar eu și soțul meu am făcut tot ce ne-a stat în puteri pentru a-l ajuta, dar nu știam ce să facem.

Sper ca experiența mea să ajute și alți părinți care trec prin situații dificile. “

SP1 23

ALICE WELHAM

Este mamă a doi copii.

Profesează ca psiholog clinician și conferențiar la Universitatea din Leicester.

Are o gamă vastă de interese în domeniul psihologiei și al aplicațiilor sale clinice, cu un interes deosebit în a lucra cu adulții și copiii cu nevoi speciale, incluzând autismul și sindroamele genetice care afectează dezvoltarea psihologică.

De asemenea, are publicate diverse cercetări pe aceste teme din psihologie.

SP1 24

ROZ SHAFRAN

Este psiholog clinician și profesoară de psihologie translațională la Institutul de Sănătate a Copilului Great Ormond Street din cadrul UCL – University College London.

A câștigat multiple premii pentru contribuția ei în cercetare clinică, având peste 275 de lucrări de cercetare publicate.

De asemenea, aceasta este coautoare a șase cărți despre dezvoltare personală.

Nu în ultimul rând este mamă a trei copii.

Premii internaționale ale autoarei Roz Shafran:

Cum te ajută această carte să depășești momentele copleșitoare?

Citind cartea ,,Super Erou pentru copilul tău” vei găsi sfaturi din experiență, exerciții practice și soluții dovedite științific prin intermediul cărora afli:

✔ creșterea conștientizării emoțiilor și a cauzelor acestora
✔ strategii de reglare a emoțiilor
✔ tehnici de scădere a stresului
✔ dezvoltarea empatiei și a compasiunii;

Sperăm că această carte să-ți aducă alinarea de a ști că nu ești singur(ă), să-ți ofere strategii care te ajută să te adaptezi și să-ți insufle un sentiment de speranță pentru viitor.

Investiţia ta în fericirea copilului tău: doar 67 lei
+ 13 lei taxa de transport în aria de acoperire Fan Courier

SP1 25

Ce spun cei care au citit cartea „Super Erou pentru copilul tău” și cum i-au ajutat în experiența de a fi părinte?

(Recenzii adunate de pe Amazon)

,,O carte care te ajută cu adevărat. Această carte m-a ajutat să înțeleg că nu sunt singura care se luptă cu greutățile. Poveștile altor părinți m-au ajutat să găsesc idei și soluții pentru a mă descurca mai bine cu luptele mele și cu al meu copil. Este ușor de citit, împărțită în capitole, care te ajută să găsești cauza problemei și îți oferă sugestii care au funcționat în alte cazuri asemănătoare.“

  • Amanda

,,Această carte este o lectură esențială. Am găsit atât de multe lucruri care au rezonat cu situația mea și am găsit speranță, ajutor și alinare, așa cum promite. Am apreciat faptul că are o mulțime de strategii și sfaturi care chiar te ajută. Am să o recitesc de mai multe ori.”

  • Phillipa

,,Mulțumesc autoarelor pentru că au scris această carte excelentă. Este de folos pentru părinții ca mine. Este ușor să te simți singură și să te închizi în tine, când ți se pare că cei din jur se descurcă mai bine ca tine. Mulțumesc pentru sfaturile practice și pentru tonul prietenos și susținător. Iubesc cartea.”

  • Anonim

,,O carte de recomandat familiilor care se luptă cu diferite situații dificile. De asemenea este o lectură utilă pentru diferite profesii, precum psihologi, asistenți sociali, profesori.”

  • Anonim

,,Mi-au plăcut părțile ,,Nu ești singur” în care oamenii au vorbit sincer despre propriile lor experiențe. Nu este o carte ,,citește asta și totul va fi bine…” mai degrabă, este vorba despre trei profesioniste care au pus împreună experiența și expertiza lor pentru a oferi ajutor practic. Simplul fapt de a afla că există o cale prin care te poți descurca este un instrument puternic. Recomand cu mare încredere această carte.”

  • Denisa

,,Un ghid fantastic, practic și plin de compasiune despre cum să te descurci ca părinte când copilul tău trece prin dificultăți. Combină studii de cazuri din viața reală cu o varietate de tehnici menite să te ajute și cel mai important un mesaj puternic de speranță pentru părinții care se chinuie, chiar și atunci când totul pare fără speranță. Este o carte extrem de importantă, scrisă într-un mod minunat.”

  • Vanessa Smith

Investiţia ta în fericirea copilului tău: doar 67 lei
+ 13 lei taxa de transport în aria de acoperire Fan Courier

SP1 26

100% GARANTĂM AJUTOR , ALINARE ȘI SPERANȚĂ

Garantăm că această carte îți va oferi alinare, ajutor și speranță pentru a trece cu bine peste dificultățile și provocările pe care le întâmpini ca și părinte.

Dacă, totuși, nu ești mulțumit din oricare motiv ai posibilitatea de retur timp de 30 de zile de la achiziție; ne poți trimite un email pe [email protected] și vei primi toți banii înapoi.

SP1 27

Întrebări frecvente

Care este scopul acestei cărți?

Există o mulțime de informații despre cum să-ți ajuți copilul atunci când suferă, dar ajutorul care poate fi oferit părinților în aceste situații chinuitoare este, în mod straniu, un aspect neglijat.

Aceasta este lacuna pe care cartea prezentă dorește să o elimine.

Desigur, una dintre ideile care stau la baza acestei cărți este aceea că, dacă noi părinții reușim să ne ajutăm măcar puțin, îmbunătățirea stării noastre psiho-emoționale ne poate influența pozitiv abilitatea de a ne ajuta copiii.

Sperăm că această carte să-ți aducă alinarea de a ști că nu ești singur(ă), să-ți ofere strategii care te ajută să te adaptezi și să-ți insufle un sentiment de speranță pentru viitor.

Cum să folosesc această carte?

Vrem să personalizezi modul în care folosești această carte, pentru ca ea să se potrivească cu propria ta situație.

Poate că unii cititori își doresc să parcurgă cartea de la un capitol la altul, făcând exercițiile cu sârguință, pe o perioadă de timp stabilită.

Pentru alții, o afirmație sau o frază rostită de către un alt părinte, care a experimentat ceva similar, va oferi o rază de alinare sau de speranță, fiind de ajutor într-un moment extrem de greu.

Sau poate că preferi să frunzărești cartea sau să alegi capitolele care au cea mai mare însemnătate pentru tine.

Dacă copilul meu este deja un tânăr adult, mă ajută această carte?

Da! O mamă este mamă toată viața ei, indiferent de vârsta ,,copilului”. 

Această carte este pentru toate mamele, al căror copil se confruntă cu dificultăți și probleme, indiferent de vârstă: preșcolar, școlar, adolescent sau chiar (tânăr) adult.

În prezent, oamenii de știință sunt de părere că, creierul unui adolescent continuă să se maturizeze după vârsta de 18 ani până în jurul vârstei de 24 de ani, astfel că anii „adolescenței“ durează mai mult decât s-a crezut până acum.

Despre ce nu este această carte?

Vrem să clarificăm că această carte nu este despre gestionarea problemelor de sănătate mintală pe care le-ați putea avea, precum depresia sau anxietatea. 

Cartea poate fi utilă în paralel cu terapia, însă nu înlocuiește nici terapia, nici consultația medicală sau psihologică.

Cum comand cartea și ce modalități de plată am?

Poți comanda cartea completând formularul de comandă, accesibil prin butoanele cumpără cartea. 

Cartea poate fi plătită online, prin card, sau ramburs, la curier.

Cât costă cartea?

Cartea costă 67 lei + 13 lei taxă de livrare în aria de acoperire Fan Courier.

Investiția în fericirea copilului tău: doar 67 lei
+ 13 lei taxa de transport în aria de acoperire Fan Courier

Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoană la persoană și nu sunt garantate.

Copyright 2015-2023 © Tikaboo România

×

Cart