Pentru părinții copiilor din clasele 0-4 ce își doresc ca micuții lor să învețe de plăcere

Descoperă KITUL ELEVULUI DEȘTEPT și dezvoltă-i copilului tău stilul propriu de învățare!

Rezultate mai bune la școală, garantat, încă după primele 2 săptămâni de lucru!

Investiția ta în viitorul copilului tău: doar 99 lei

Setul magnetic Cei 4 Prieteni Aventurieri - (v1) 24

Vrei să-ți ajuți copilul să devină un elev mai bun, cu rezultate vizibile?

De multe ori, la școală, copiii sunt obligați să renunțe la unele din darurile și abilitățile lor native, tocmai pentru că nu se conformează unor metode stabilite de lucru. 

De aceea, cei mici își pierd motivația sau curiozitatea de a învăța sau, de multe ori, sunt inhibați de criticile învățătorilor sau sunt copleșiți de teama de a nu se face (din nou) de râs. 

Astfel, răspunzând la nevoia nativă a copiilor de a descoperi lumea într-un mod relaxant și distractiv, am creat Kitul Elevului Deștept! 

Alcătuit dintr-un set de 8 mape, acestea sunt concepute special să antreneze parametrii principali ai învățării pentru elevii claselor 0 – IV!

Fiecare kit ajută copilul să își dezvolte atenția, puterea de concentrare, creativitatea, vocabularul, orientarea vizuală etc., antrenându-și, astfel, mușchii creierului, pentru a obține rezultate școlare garantate!

În plus, exercițiile sunt gândite astfel încât copiii să le iubească din prima, fiindcă îmbină joaca cu învățatul! 

Astfel, ei vor regăsi între paginile kitului provocări distractive, pline de culoare și extrem de atrăgătoare pentru cei mici!

Setul magnetic Cei 4 Prieteni Aventurieri - (v1) 25

Așadar, comandă Kitul elevului deștept – pentru clasa corespunzătoare celei în care se află copilul tău – și învață-l cum să învețe într-un mod performant, rapid și distractiv!

Investiția ta în viitorul copilului tău: doar 99 lei

Ce conține Kitul Elevului Deștept?

Kitul Elevului Deștept este conceput pentru copiii aflați în clasele 0-4 (câte un kit pentru fiecare clasă) și prezintă:

Mapele 1 și 2

Mapele 3 și 4

Mapele 5 și 6

Mapele 7 și 8

Nivel de lucru

🧠 Acomodare și Provocare

🧠 Stabilizare și Flexibilitate

🧠 Optimizare și formare stil de lucru

🧠 Performanță și Definire stil de lucru

Implicare părinți

👪 Sprijin și Suport

👪 Sprijin și Independență combinate

👪 Prezență cu mici intervenții

👪 Independență aproape totală

Nivel de dificultate

📚 Ușor și Mediu – Acomodare

📚Mediu – Antrenament

📚 Mediu spre Dificil – Antrenament

📚 Dificil – Finalizare training

Mapele 1 și 2

Nivel de lucru

🧠 Acomodare și Provocare​

Implicare părinți

👪 Sprijin și Suport

Nivel de dificultate

📚 Ușor și Mediu – Acomodare

Mapele 3 și 4

Nivel de lucru

🧠 Stabilizare și Flexibilitate

Implicare părinți

👪 Sprijin și Independență combinate

Nivel de dificultate

📚Mediu – Antrenament

Mapele 5 și 6

Nivel de lucru

🧠 Optimizare și formare stil de lucru

Implicare părinți

👪 Prezență cu mici intervenții

Nivel de dificultate

📚 Mediu spre Dificil – Antrenament

Mapele 7 și 8

Nivel de lucru

🧠 Performanță și Definire stil de lucru

Implicare părinți

👪 Independență aproape totală

Nivel de dificultate

📚 Dificil – Finalizare training

Acest kit, dezvoltat de Alexandru Bordea, este conceput după Metoda unică, cu rezultate garantate, care are la bază antrenarea parametrilor principali ai învățării:

Odată antrenați și îmbunătățiți, acești parametri vor forma un stil de învățare funcțional și eficient pentru copilul tău!

CUM ÎȚI VA AJUTA ACEST KIT COPILUL ÎN PROCESUL ÎNVĂȚĂRII?

Odată ce va parcurge exercițiile din Kitul Elevului Deștept, vei observa o mulțime de schimbări în bine în viața școlară a copilului tău!

SELECTEAZĂ KITUL/KITURILE DORIT(E)

Clasa Pregătitoare

Clasa I

Clasa a II-a

Clasa a III-a

Clasa a IV-a

Investiția ta în viitorul copilului tău: doar 99 lei

CINE ESTE AUTORUL ALEXANDRU BORDEA?

Specializat în NLP, Parenting și Educație Holistică, cu o experiență vastă de 18 ani în educație – predare și formare traineri, autorul Kitului Elevului Deștept, Alexandru Bordea, este un Coach Profesionist,care predă, printre altele, modalități de învățare rapidă și accelerată.

Tot acest drum impresionant în domeniul educației a pornit de la participarea sa la cursul de citire rapidă al domnului conf. dr. ing. Radu Budei din 1996 la Iași. Descoperind o altă modalitate de învățare decât cea clasică, prin care participanții învățau să citească de 3 ori mai repede decât o persoană obișnuită, acesta a observat capacitatea nelimitată a creierului… și a continuat să o exploreze.

Astfel, și-a dedicat următorii ani formării sale alături de domnul profesor Florian Colceag, participând la mai multe cursuri de învățare accelerată și de parenting.

De-a lungul carierei sale de coach, Alexandru a antrenat în domeniul învățării zeci de mii de adulți și elevi, care au învățat cum să învețe mult mai ușor și mai rapid.

Este coach profesionist considerat un expert în învățare, predând în școli, companii și instituții cursuri precum citire rapidă, memorare creativă, creativitate, pregătire specială pentru examene, corporate data management și învățare accelerată.

Printre proiectele lui Alexandru se numără Programul Infospeed, singurul program din România de învățare rapidă, comunitatea Smart Learning, și Educație pentru o Nouă Nație.

Ce spun părinții care au cumpărat Kitul Elevului Deștept?

„Se vede și un progres în viteza cu care lucrează la școală, învățătoarea l-a lăudat.

„Fiului meu îi plac foarte mult mapele, sunt cu jocurile și desenele care îi plac foarte mult. Odată ce a început o mapă a lucrat aproape în fiecare zi până le-a terminat. Se vede și un progres în viteza cu care lucrează la școală, învățătoarea l-a lăudat.”

– Dl. Rădulescu, părintele unui elev de clasa a II-a

„Fiica noastră are mai multă încredere în ea după ce a făcut din mape și citește mai repede.”

Recunosc că am fost sceptică când am comandat kitul, dar după 2 săptămâni știu că am luat decizia corectă. Fiica noastră are mai multă încredere în ea după ce a făcut din mape și citește mai repede. Mulțumim.

– D-na Stănciulescu, părintele unei eleve de clasa I

„Când a văzut că sunt cu Brawl Stars, Minecraft și Lego Ninjago le-a «devorat» efectiv.”

„Fiului meu nu îi plac temele, dar aceste mape… le-a făcut imediat! Când a văzut că sunt cu Brawl Stars, Minecraft și Lego Ninjago le-a «devorat» efectiv. Mulțumim autorului, așteptăm setul 2 .”

– D-na Pricop, părintele unui elev de clasa a II-a

„Mapele dumneavoastră ne-au ajutat mult, nu știam că fata mea este atât de în urmă”

„Mulțumim că v-ați gândit și la copiii noștri. Este clar că școala nu poate forma un stil de învățare atât de repede. Mapele dumneavoastră ne-au ajutat mult, nu știam că fata mea este atât de în urmă, vrem și pentru elevii de clasa a VII-a vă rog.”

– D-na Moraru, părintele unei eleve de clasa a III-a

Investiția ta în viitorul copilului tău: doar 99 lei

Setul magnetic Cei 4 Prieteni Aventurieri - (v1) 31
Setul magnetic Cei 4 Prieteni Aventurieri - (v1) 32

100% Garantăm satisfacția ta și performanța școlară a copilului tău!

Odată ce veți face exercițiile din Kitul Elevului Deștept, copilul tău își va dezvolta numeroase aptitudini, inclusiv stilul de a învăța – mai rapid, mai ușor și cu rezultate vizibile!

Cu toate acestea, dacă ți se pare că această carte nu e pentru tine sau copilul tău, ne spui și-ți vom înapoia toți banii, fără să fii nevoit să dai vreo explicație.

Este extrem de simplu!

Întrebări frecvente

Copilul meu se plictisește rapid de teme sau nu se simte motivat să învețe. Mă vor ajuta aceste fișe de lucru?

Din fericire, da! De multe ori, temele de la școală nu sunt suficient de atrăgătoare pentru cei mici și nu le mențin interesul. Aceste mape sunt pline de culoare, activități distractive și desene ușor de recunoscut de cei mici. Prin urmare, copiii vor intra foarte ușor în jocul învățării și vor prelua inițiativa în a rezolva ei singuri problemele care li se oferă.

Din cauza unor experiențe negative la școală, copilul meu nu mai are încredere în el la teste sau la prezentări. Va fi acest kit util pentru el?

Mulți copilași pot fi mult mai emotivi decât par și își pot pierde ușor încrederea în ei și, implicit, motivația sau interesul atunci când nu sunt apreciați la școală. Aceste mape, însă, sunt concepute astfel încât cei mici să le rezolve cu plăcere, stimulându-le curiozitatea nativă, fără presiunea de a fi criticați sau certați. Ulterior, această muncă din plăcere se va vedea în rezultatele școlare, unde cei mici vor căpăta mai multă încredere în propriile abilități!

Este adevărat ca îmi pot învăța copilul să… învețe?

Copiii sunt făcuți să învețe și au o curiozitate nativă fără margini. Din păcate, ei pot percepe mediul mult prea formal al școlii ca pe o corvoadă care le anulează plăcerea de a învăța. Tot ce trebuie să facem ca îndrumători, este să le arătăm cum să facă învățarea distractivă și plăcută, în condițiile în care există o legătură foarte strânsă între minte și motivația ce stă la baza învățării. 

Cum îl plătesc și cum îl primesc?

Comandă acum Kitul Elevului Deștept și ai posibilitatea de a-l plăti fie online, prin card, fie prin ramburs, la curier.

Astfel, îl vei primi la tine la ușă, iar taxa de curierat este de doar 12 lei!

Investiția ta în viitorul copilului tău: doar 99 lei

Setul magnetic Cei 4 Prieteni Aventurieri - (v1) 33
×

Cart