Cum a fost la școală? 26

Setul de cartonașe care îţi va convinge copilul să îţi povestească relaxat tot ce s-a petrecut la grădiniţă sau la şcoală în fiecare zi

Află din cele 100 de cartonaşe cu întrebări, jocuri, activităţi şi sfaturi cum îţi provoci copilul să îţi povestească toate detaliile dintr-o zi, petrecută departe de tine, fără să pară că îl interoghezi.

Doar 79 lei + 13 lei taxa de livrare în aria de acoperire FAN Courier

Cum a fost la școală? 27
Cum a fost la școală? 28

„Cum a fost la școală?”, „Ce ai făcut?”, „Ai fost cuminte?”

Ca părinţi am vrea să știm cu cine au râs copiii noştri, cine le-a șters o lacrimă, ce au învățat nou și, mai ales, dacă au avut dificultăți, probleme sau chiar conflicte cu alte persoane, tocmai pentru a-i proteja.

Şi totuşi nu primim răspunsurile pe care le așteptăm, deși îi întrebăm sincer și interesați: „Cum a fost la școală?”.

În urma acestor încercări de a le „dezlega limba” ne tot lovim de acelaşi zid:

Apoi urmează scenarii de genul: „Îmi ascunde ceva!”, „Cum să-l ajut dacă el nici măcar nu-mi spune ceva despre școală?”.

Unii dintre noi ne gândim chiar la cele mai negre scenarii atunci când copilul refuză să ne povestească ce s-a întâmplat la școală.

Iar în cazuri extreme, am fi tentați să cumpărăm un ceas cu microfon ascuns, de ultima generație, pentru a ne spiona copilul.

Dar o astfel de achiziţie s-ar dovedi mai târziu inutilă.

Tocmai pentru că aceste obiecte nu pot fi utilizate toată viața sau în orice context, iar copilul poate avea reacții destul de imprevizibile când va afla că este spionat.

El va considera că nu ai încredere în el, că vrei să-l controlezi, că rămâne un copil mic atâta timp cât este lângă tine. Și te va împinge și mai mult.

Fără să apelezi la dispozitive ascunse sau la alte persoane care să-l fi văzut de-a lungul zilei?

Imaginează-ți cum copilul tău îți povestește tot ce a trăit la școală, și cu bune, și cu rele, știind că în tine găsește conectare, siguranță și acceptare.

Chiar este posibil să afli experiențele copilului tău la școală prin intermediul setului de cartonașe „Cum a fost la şcoală? ” – un set de 100 de cartonașe cu întrebări, jocuri, activităţi şi sfaturi de pus în practică după școală.

Cum a fost la școală? 29

Doar 79 lei + 13 lei taxa de livrare în aria de acoperire FAN Courier

Ce este „Cum a fost la şcoală?”

„Cum a fost la şcoală?” este un set format din 100 de cartonaşe cu întrebări, jocuri, activităţi şi sfaturi de pus în practică după școală.

Toate acestea au rolul de a-ţi face copilul să vorbească deschis despre tot s-a întâmplat cât timp a fost departe de tine şi fără să pară că tu îl interoghezi.

Doar 79 lei + 13 lei taxa de livrare în aria de acoperire FAN Courier

Cum sunt structurate cele 100 de cartonașe „Cum a fost la școală?”

Cum a fost la școală? 30

Cartonașele au două părți distincte:

Cum a fost la școală? 31

De ce au fost cele 100 de cartonașe împărțite în 10 categorii?

Doar 79 lei + 13 lei taxa de livrare în aria de acoperire FAN Courier

Cine este autoarea acestor cartonașe?

Cum a fost la școală? 32

Simona Șuhani

Simona Șuhani este licențiată în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar de asemenea şi Master Resurse Umane în Educație: Formare și Management.

Vocația ei este în educație și în pasiunea care implică jocurile pentru copii.

Simona a publicat o serie de cărți și jocuri adresate părinților și copiilor, pentru a-i invita să se bucure împreună de fiecare clipă liberă, cu scopul de a se conecta și a coopera.

Cum a fost la școală? 33
Cum a fost la școală? 34

Primeşti 3 Bonusuri Instant!

La finalizarea comenzii tale, vei primi trei eBook-uri, pe adresa ta de e-mail:

1. „Aș vrea să-ți povestesc despre școală, dar nu mai țin minte ce s-a întâmplat!”

Ca discuția voastră să aibă succes, este necesar ca memoria copilului să fie antrenată cu jocuri, exerciții simple și zilnice.

Ți-am pregătit 31 de zile în care zilnic vei avea la dispoziție o activitate educativă și distractivă, prin care copilul tău poate să-și antreneze memoria, astfel încât să fie capabil să țină minte ce s-a întâmplat la școală și nu numai.

La final veți rămâne cu 31 de exerciții ușor de pus în practică și jocuri pe care să le reutilizați ori de câte ori doriți.

2. „Știi deja totul despre mine, nu mai are rost să vorbim!”

În cazul în care copilul refuză să participe la discuția după școală pentru că presupune că deja știi totul despre el și este atât de plictisitor să discuți, atunci am pregătit pentru voi 70 de întrebări închise din categoria „Ce preferi?”.

3. „Nu am despre cine să-ți vorbesc pentru că nu cunosc pe nimeni!”

Poate ai un copil timid care își face mai greu prieteni sau pur și simplu își dorește mult să-i cunoască pe ceilalți colegi de la școală, însă are dificultăți să pornească discuții cu ei sau nu știe cum să se împrietenească.

În acest caz, o soluție pentru tine este „Găsește un copil…” realizat sub formă de joc – provocare! Ți-am pregătit 50 de afirmații ce pot fi folosite de tine și copilul tău pentru a-l încuraja să se împrietenească având la bază o caracteristică comună.

Cu aceste 3 bonusuri pe care le vei primi instantaneu pe adresa ta de e-mail după achitarea setului de 100 de cartonașe, vei descoperi că, în sfârșit, îngrijorările tale pot lua sfârșit, pentru că îți punem la dispoziție tot ce este necesar ca tu să ai parte de o experiență de calitate alături de copilul tău!

Doar 79 lei + 13 lei taxa de livrare în aria de acoperire FAN Courier

⭐⭐⭐⭐⭐✔️

Ce spun cei care s-au folosit deja de cartonaşe:

„Ceea ce m-a uimit pe mine a fost că am folosit un cartonaș de tipul provocărilor, iar copilul meu abia aștepta să ne vedem ca să-mi spună cum a reușit să ducă la bun sfârșit propunerea mea.” 
– Andreea, 32 de ani)

„Folosesc jocul de două săptămâni, dar numai o întrebare pe zi. Totuși, Matei (9 ani) a început să-mi povestească mai multe chiar dacă eu nu-i cer asta. Până și relația noastră s-a schimbat. Eu nu mai fac pe detectivul și el singur are inițiativa să-mi spună cum a fost la școală și la after.”
– Irina, 41 de ani

„Îmi pare rău că nu am avut cartonașele acestea și la primul copil, când era mai mic. Totuși, am decis să le folosesc pentru amândoi băieții (5 ani și 12 ani). Ei tratează totul ca pe un joc, iar eu primesc exact ceea ce am nevoie ca să nu mai fiu îngrijorată. Cel mai mult îmi place că la final simțim că toți câștigăm exact ceea ce avem nevoie: conectare, joacă și multă deschidere.”
– Maria, 38 de ani

Cum a fost la școală? 35

DISTRACŢIA GARANTATĂ

Chiar dacă noi suntem 100% convinși că întreaga ta familie va fi încântată de acest set de cartonașe speciale, aveți la dispoziție 30 de zile pentru a le pune în aplicare, fără niciun risc.

Dacă nu sunteți mulțumiți, primiți toți banii înapoi.

Doar 79 lei + 13 lei taxa de livrare în aria de acoperire FAN Courier

Întrebări frecvente

1. Pentru ce vârstă sunt potrivite cartonașele?

Vârsta indicată de noi este de la 5 la 12 ani.

Nu pot fi recomandate toate cele 100 de cartonașe și copiilor din grădiniță sau celor din liceu, pentru că intervin diferențele de vârstă (nivelul diferit de înțelegere al cuvintelor și sensurilor acestora, diferențele de cooperare, de gândire etc.).

Vestea bună este că peste 50 din cartonașe pot fi utilizate de preșcolari și alte categorii de vârstă, pentru că nucleul setului este același pentru orice discuție după grădiniță sau școală.

2. Veți realiza un set de cartonașe și pentru grădiniță sau și pentru adolescenți?

Nu. Setul de față poate fi utilizat într-o mare proporție la orice nivel de vârstă și adaptările pot fi realizate ușor de către părinte, pentru că sfaturile și îndrumările de pe spatele cartonașelor urmăresc ca tu să devii independent în utilizarea întrebărilor și să ajungi singur să construiești întrebări productive la care copilul tău să-ți răspundă sincer.

3. Ca să am o discuție bună cu copilul meu, trebuie să folosesc toate cartonașele?

Nu. Fiecare copil este unic și diferit. În cazul unor copii, a funcționat aplicarea a 20 de cartonașe și apoi discuțiile au decurs natural și s-au depășit obstacolele. Iar în cazul altor copii, părintele a folosit tot setul de cartonașe pentru că acestea implică și jocuri și activități, nu doar întrebări simple. Astfel, părintele a preferat să câștige timp având deja toate acestea pregătite și bune de pus în aplicare și să-și folosească timpul extra obținut în altă direcție.

4. Pot să folosesc mai mult de 3 cartonașe pe zi dacă așa vreau eu?

Sigur! Poți folosi oricât de multe dorești într-o zi. Recomandarea este de minimum un cartonaș și maximum 3 cartonașe, pentru că, pornind de la o întrebare (un cartonaș), de fapt urmărim să se construiască o discuție. Astfel, cartonașul este doar un pretext pe care îl aplici ca să te apropii de copilul tău și el să îndrăznească să-ți povestească mai mult despre școală.

În cazul în care aplici mai multe cartonașe, atunci este posibil ca discuția să devină superficială, adică să-i adresezi extrem de multe întrebări și copilul să se simtă agasat și controlat, refuzând ulterior să-ți mai răspundă în alte zile chiar și la un singur cartonaș.

5. Am observat că aceste cartonașe sunt numerotate. Este o ordine anume pe care trebuie să o respect și eu?

Nu. Cartonașele au fost numerotate doar pentru a te sprijini pe tine în nominalizarea unui cartonaș atunci când acesta este ales. Poți alege orice cartonaș dorești, din tot setul, în orice zi.

6. Copilul meu deja îmi povestește despre școală. Mai am nevoie de cartonașe?

Gândește-te că aceste discuții sunt precum un foc. El trebuie alimentat permanent ca să existe. Uneori va bate vântul și focul poate suferi (când copilul tău poate trăi anumite experiențe noi, chiar intimidante, când schimbă anul școlar, când trece prin anumite etape de vârstă specifice puseelor de creștere etc.).

Vestea bună este că poate nu vei folosi întrebările de pe cartonașe, pentru că oricum copilul îți povestește deja experiențele lui. Însă, poți folosi sfaturile, jocurile și activitățile propuse. Să nu uităm de cele 3 bonusuri care îl vor sprijini pe copilul tău în dezvoltarea sa cognitivă și socială!

7. Cum plătesc cartonașele și cum le primesc?

Poți comanda cartonașele folosind formularul de comandă accesibil prin butoanele „Cumpără acum”. Ai posibilitatea să le plătești online (prin card) sau ramburs, direct la curier. Taxa de curierat este de doar 13 lei în aria de acoperire FAN Courier

Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoană la persoană și nu sunt garantate.

Copyright 2015-2023 © Tikaboo România

×

Cart