Vindecă adevărata cauză a bolilor și problemelor din viața ta…
și nu le da mai departe generațiilor viitoare!

Nadine Burke Harris, un medic și cercetător premiat îți prezintă...

Probabil cea mai importantă descoperire în domeniul sănătății de la antibiotice încoace: Experiențele Adverse din Copilărie

Vindecă adevărata cauză a bolilor și problemelor din viața ta…
și nu le da mai departe generațiilor viitoare!

Nadine Burke Harris, un medic și cercetător premiat îți prezintă...

Binele Suprem 30

Probabil cea mai importantă descoperire în domeniul sănătății de la antibiotice încoace: Experiențele Adverse din Copilărie

Binele Suprem 31

Cea mai importantă cauză ce stă în spatele bolilor și problemelor sociale din întreaga lume a fost descoperită, dar încă nu este tratată!

S-a demonstrat în repetate rânduri: problemele de sănătate neașteptate sau repetitive reprezintă doar vârful aisbergului

Însă, sub „valurile” minții conștiente, stau îngropate întâmplări de care ori nu ne amintim, ori de care am încercat să fugim: acestea sunt experiențele adverse din copilărie.

⅔ dintre noi am experimentat cel puțin o traumă în copilărie, de la la abuz sau neglijare, la pierderea unei persoane sau divorțul părinților.

Cei mai mulți își trăiesc viața fără să știe ce traume le guvernează viața din umbră… și nici că există un tratament eficient pentru acestea! 

Dar de unde ar putea să afle, când nici medicii nu sunt instruiți asupra dușmanului comun, care afectează atât întreg sistemul biologic uman, cât și societatea per ansamblu?

Așadar, cele mai recente studii îți oferă șansa de a descoperi adevărul care a stat în fața ta în tot acest timp și de a întrerupe ciclul experiențelor adverse din viața ta și a familiei tale.

Citește cartea „Binele suprem” și contribuie la o lume conștientă în care copiii, familiile și adulții să trăiască o viață mai sănătoasă și mai fericită!

Investiția ta în binele familiei tale: doar 67 lei

Apariții Media

Binele Suprem 32
Binele Suprem 33
Binele Suprem 34
Binele Suprem 35

De ce Experiențele Adverse din Copilărie (ACE) sunt atât de nocive pentru sănătatea și viața noastră?

Binele Suprem 36

67-83% din toți oamenii au cel puțin 1 ACE 

(12-17% au 4 sau mai multe ACE din cele 10 existente)

Binele Suprem 37

Un număr mare de ACE crește de 2x riscul de boli de inimă, boli autoimune sau cancer și de 3.5x riscul unei boli pulmonare  

Binele Suprem 38

Persoanele cu 6+ ACE au o speranță de viață cu 20 de ani mai mică, în comparație cu cei care au 0 ACE

Binele Suprem 39

Pacienții cu 4+ ACE sunt de 2x mai predispuși să fie supraponderali/obezi și de 32,6x mai predispuși să fie diagnosticați cu tulburări de învățare și comportament

Ce vei descoperi, mai exact, în cartea „Binele suprem”?

Cartea Binele suprem este structurată în 4 părți și 13 capitole și pornește de la efectele deosebit de negative pe care stresul toxic și experiențele adverse din copilărie le pot avea pe termen lung în viața oamenilor.

Această carte arată atât descoperirile medicale ale Dr. Harris de-a lungul anilor, însoțite de povești captivante bazate pe cazurile reale despre pacienții pe care i-a întâlnit, precum și lupta ei neîncetată de a atrage atenția asupra soluțiilor și practicilor dezvoltate pentru vindecare și aducerea acestor descoperiri atât în atenția sistemului medical, cât și în atenția publicului!

CAPITOLUL #1: „Ceva nu este în regulă“

De ce nici cel mai bun tratament pentru ADHD nu are rezultate în viața a numeroși copii? În plus, află ce s-a întâmplat cu Diego, băiețelul de 7 ani care n-a mai crescut niciun centimetru de la vârsta de 4 ani!

CAPITOLUL #2: „Merg înapoi pentru a merge înainte“

Descoperă când și de ce s-a transformat cortizolul din cel mai bun prieten al omului, care ne asigura supraviețuirea la începuturile istoriei umanității, în cel mai mare dușman, în vremurile actuale. În plus, află care sunt efectele pe termen lung ale reacției organismului la stres!

CAPITOLUL #3: „18 kilograme“

În acest capitol nu doar că vei afla care sunt cele 10 categorii de ACE (Experiențe Adverse din Copilărie), dar vei afla și mecanismul adânc ascuns în mintea umană pentru care și cei mai de succes pacienți aflați într-un program de slăbit ajungeau să se îngrașe la loc, peste noapte!

CAPITOLUL #4: „Schimbul de focuri și ursul“

Descoperă care este cel mai grav tip de stres din cele 3 stabilite, dar și cum afectează acesta dezvoltarea creierului și a altor sisteme și organe, provocând numeroase boli!

CAPITOLUL #5: „Perturbări funcționale“

Obezitate, tulburări de memorie și de concentrare, infecții virale, un sistem imunitar slăbit, boli autoimune și probleme cu sistemele hormonale. Iată doar o parte din efectele pe care stresul toxic și experiențele adverse din copilărie le pot avea asupra sănătății tale!

CAPITOLUL #6: „Mângâiați-vă puii!“

Cel mai simplu și eficient lucru pe care-l poți face ca părinte/îngrijitor în primii ani de viață ai copilului care va îndepărta 100% daunele hormonale și neurologice ce pot apărea pe termen lung în urma unei experiențe adverse.

CAPITOLUL #7: „Antidotul pentru experiențele adverse din copilărie“

Descoperă cele 6 ingrediente la îndemâna oricui, despre care s-a demonstrat că vindecă chiar și la maturitate persoanele cu un număr mare de ACE (Experiențe Adverse din Copilărie). Mai mult, vei afla cum stresul trăiește în corp decenii întregi, dacă nu este contracarat la timp!

CAPITOLUL #8: „Opriți masacrul!“

Cele mai surprinzătoare descoperiri care arată de ce sistemul educațional eșuează în fața biologiei, astfel că anumiți copii sau adolescenți ajung să chiulească de la școală sau să se lase de tot de ea.

CAPITOLUL #9: „Cel mai sexi bărbat în viață“

Descoperă cele mai simple și sigure căi prin care te poți folosi de neuroplasticitatea creierului pentru a contracara efectele negative ale experiențelor timpurii ce activează stresul toxic (90% din creier se dezvoltă în primii 6 ani de viață, în funcție de numărul de ACE).

CAPITOLUL #10: „Neutralizarea deplină a efectelor stresului toxic“

Calea garantată prin care și cea mai afectată persoană de ACE se poate vindeca, dar și prin care se poate opri transmiterea acestora din generație în generație!

CAPITOLUL #11: „Un val din ce în ce mai mare“

Află care sunt instrumentele prin care putem lupta împreună, indiferent de zona geografică sau clasa socială în care ne aflăm, împotriva inamicului comun: experiențele adverse din copilărie.

CAPITOLUL #12: „Apa de gură Listerine“

Medicina integrativă este răspunsul care poate revoluționa lumea așa cum o știm și poate înlătura efectele experiențelor adverse din copilărie care apar în mod recurent de-a lungul vieții.

CAPITOLUL #13: „În retrospectivă“

Dacă ești părinte, părinte vitreg sau adoptiv, bunic, asistent maternal, sau pur și simplu ai un copil în grijă; dacă ești un copil sau tânăr copleșit de dificultățile sau experiențele adverse și vrei să ai cele mai bune șanse de a răzbi în această lume, ai la îndemână cea mai bună cale de a rupe ciclul transgenerațional al stresului toxic!

Ce spun publicațiile celebre și marii autori despre cartea „Binele Suprem”?

Binele Suprem 40
„Oferă un cadru puternic – chiar indispensabil – pentru a înțelege și a răspunde mai eficient la cele mai mari grave boli sociale cu care ne confruntăm.”
  • David Bornstein, New York Times

„O carte sfâșietoare, zguduitoare și revoluționară. Descoperirile din cartea Binele suprem oferă un nou set de instrumente, bazate pe știință, care ne pot ajuta să ne vindecăm atât pe noi înșine și pe copiii noștri, cât și lumea în care trăim

  • Paul Tough, autorul bestseller-ului New York Times „Îndrumarea copiilor spre succes”
Binele suprem este mai mult decât o poveste medicală captivantă – este un ghid ce trebuie neapărat citit pentru recunoașterea, înțelegerea și tratarea unei afecțiuni pe care mulți o vor găsi în propriile case.
  • BookPage

„Ia cartea. Citește cartea. Distribuie cartea. . . Binele suprem este despre evitare, terapie și vindecare pentru copiii care suferă de ACE. Întreaga țară are nevoie de cartea dr. Burke Harris.

  • ThreeKeyYears.org
Binele suprem este o carte sfâșietoare și frumoasă despre ceea ce ar putea fi cea mai importantă problemă cu care se confruntă populațiile dezavantajate: prevalența traumelor din copilărie. Bazându-se pe munca ei de medic plin de compasiune și om de știință de primă clasă, Burke Harris împletește cercetări inovatoare cu povești personale emoționante. Rezultatul este o carte captivantă care ar trebui să convingă pe toată lumea că avem o problemă serioasă și că, dacă nu o rezolvăm, cei învinși vor fi copiii noștri.
  • J.D. Vance, autorul cărții „Hillbilly Elegy”
„Poate stresul toxic din copilărie să provoace adulților accident vascular cerebral, cancer, Alzheimer și multe altele? Da, spune dr. Harris, un medic pediatru care a început să cerceteze efectele biologice ale abuzului, divorțului și ale altor factori de stres după ce a tratat un băiat care s-a oprit din creștere în urma unui atac sexual. O carte extraordinară, care-ți deschide cu adevărat ochii.
  • Revista People, Book of the Week
„Un adevărat semnal de trezire… această carte extrem de captivantă și provocatoare demonstrează, dincolo de orice urmă de îndoială, că milioane de vieți depind de modul în care noi facem pace cu consecințele pe termen lung ale experiențelor adverse din copilărie și ale stresului toxic.
  • Michelle Alexander, autorul cărții „The New Jim Crow”
„Această carte puternică expune și explorează cu brio una dintre cele mai critice probleme de sănătate cu care ne confruntăm astăzi. Dr. Burke-Harris îmbină rigoarea unui om de știință cu inima unui medic plin de compasiune pentru a picta o imagine de neuitat a ceea ce afectează atât de multe comunități. Celor care le pasă de oamenii care se chinuie ar trebui să citească această carte.” Bryan Stevenson, autorul cărții Just Mercy
„Această carte ultra-inteligentă și plină de compasiune oferă revelații despre ceea ce se întâmplă cu adevărat – în corpurile, familiile și comunitățile noastre – ca urmare a stresului toxic din copilărie, precum și soluții specifice pentru vindecarea individuală. Rezultatul testului meu ACE este 9/10. Când am avut nevoie, o persoană mi-a întins mâna speranței și a ajutorului. M-a salvat. Această carte are puterea de a întinde acea mână la nenumărați alții!
  • Ashley Judd, autoarea cărții „All That is Bitter and Sweet”
Investiția ta în binele familiei tale: doar 67 lei

Cine este autoarea Nadine Burke Harris?

Dr. Nadine Burke Harris este un medic și cercetător premiat care se dedică schimbării modului în care societatea noastră răspunde la una dintre cele mai grave, costisitoare și răspândite crize de sănătate publică din timpul nostru: traumele din copilărie. A fost numită primul Chirurg General din California de guvernatorul Gavin Newsom în ianuarie 2019.

Dr. Burke Harris și-a construit cariera în slujba comunităților vulnerabile și a combaterii cauzelor fundamentale ale bolilor.  

După ce și-a încheiat rezidențiatul la Stanford, ea a fondat o clinică într-una dintre cele mai defavorizate comunități din San Francisco, Bayview Hunters Point. Acolo Burke Harris a observat că, în ciuda implementării celor mai bune practici naționale pentru imunizări, astm, obezitate și a altor măsuri preventive de sănătate, pacienții ei se confruntau în continuare cu riscuri uriașe cauzate de o sănătate precară și probleme comportamentale.

Pe baza cercetărilor de la CDC și Kaiser Permanente, dr. Burke Harris a demonstrat că experiențele adverse din copilărie reprezintă un factor de risc major care afectează sănătatea pacienților săi

În 2011, ea a fondat Center for Youth Wellness și, ulterior, a transformat această organizație într-un lider național în ce privește efortul de a promova medicina pediatrică, de a crește gradul de conștientizare a publicului și de a transforma modul în care societatea tratează copiii expuși la experiențe adverse din copilărie (ACE) și la stres toxic. 

Aceasta a fondat și a condus, de asemenea, Consorțiul de Cercetare din Bay Area pentru Stres Toxic și Sănătate, pentru a promova tratamentul stresului toxic.

PREMIILE și REUȘITELE AUTOAREI

Cum te ajută medicina integrativă să vindeci traumele și bolile din viața ta și a copiilor tăi?

Descoperirile făcute de dr. Nadine Burke Harris sunt susținute de studii mai vechi, pe care aceasta le aduce la lumină prin intermediul cărții Binele suprem. Aceste cercetări și tratamente reprezintă însăși cheia rezolvării celor mai multe boli și probleme sociale cu care ne confruntăm în ziua de azi.

Iată o parte din secretele super-utile ție și familiei tale, demonstrate științific, pe care le vei descoperi citind cartea:

Investiția ta în binele familiei tale: doar 67 lei
Binele Suprem 41

Ce spun cei care au citit cartea „Binele suprem” și cum i-au ajutat în experiența de a fi părinte?

(Recenzii adunate de pe Amazon)

„Să sperăm că va constitui un semnal de alarmă pentru a schimba politicile noastre de sănătate publică în beneficiul generațiilor viitoare!” – Debbie

O carte obligatorie atât pentru toți profesioniștii care lucrează în domeniul sănătății și al educației, cât și pentru părinți! Aceasta reduce decalajul uriaș care există între bunăstarea oamenilor și modul în care societatea noastră abordează problemele de sănătate, aplicând pacienților un tratament holistic și abordând cauzele fundamentale ale multor boli: mai exact, stresul toxic la care pot duce experiențele adverse din copilărie (ACE). Are un stil atrăgător de scriere, îmbinând studiile de caz cu ideile inovatoare prezente în neuroștiință

„Una din cele mai bune cărți de non-ficțiune pe care le-am citit!” – K. Holden

Mi-a plăcut modul în care această carte de non-ficțiune te atrage ca o carte de ficțiune pe care n-o poți lăsa din mână. Pasiunea pe care o are Dr. Harris pentru acest subiect apare în stilul ei de scris și, astfel, reușește să transforme un subiect oarecum complex într-unul ușor de înțeles. Ea prezintă o problemă foarte comună care pune accent pe conexiunea dintre minte și corp și descrie soluții eficiente pentru aceasta. Epilogul cărții reprezintă o modalitate ingenioasă de a arăta potențialul descoperirilor prezentate în carte – o îmbrățișare globală a soluțiilor care previn și mediază în mod eficient sechelele experiențelor adverse din copilărie. Această carte m-a făcut să-mi doresc să o cunosc pe Dr. Harris, să-i strâng mâna și să-i spun „foarte bine!”. Recomand cu căldură această carte.

„O perspectivă superbă asupra unei posibile cauze fundamentale a abandonului școlar!” – Alfred Hanna

Ai de-a face cu adolescenți și tineri care sunt „dificili” și care pot fi/au fost exmatriculați? Te lupți cu traume ce ți s-au întâmplat în copilărie? Te-ai gândit vreodată dacă reacțiile tale se bazează pe aceste experiențe neplăcute din primii ani de viață? Această carte citită pe scară largă ridică câteva întrebări excelente și a fost folosită ca o rampă de lansare pentru programul extraordinar, denumit „ACE”. În această epocă a conflictelor ce au loc în școli și în care mulți adolescenți neînțeleși sunt exmatriculați, această carte ar trebui să fie un loc de plecare pentru fiecare profesor și pentru mulți părinți.

 „Această carte mi-a transformat lumea și va influența în continuare munca mea cu educatorii și copiii din școli!” – Sunday C.

O CARTE INCREDIBIL DE IMPORTANTĂ PENTRU TINE dacă lucrezi în sistemul educațional (sau dacă ești chiar și un simplu om în această lume nebună)!

Am mai auzit de testul sau de scorurile ACE (Experiențe Adverse din Copilărie), dar Dumnezeule, pur și simplu nu aveam idee că ACE-urile pot provoca stres toxic și pot avea un impact asupra biologiei noastre – sistemul nostru neurologic, sistemul imunitar, sistemul hormonal, sistemul cardiovascular, chiar și modul în care corpul nostru citește ADN-ul sunt afectate în moduri pe care nu le putem controla, mai ales fără un sprijin din exterior. Acest lucru, la rândul său, poate influența alegerile de viață pe care le facem ca copii, adolescenți, adulți și capacitatea noastră de a funcționa în societate.

Dr. Nadine Burke Harris, în prezent primul chirurg general al Californiei, a organizat această carte într-un mod genial. Vei da peste o mulțime de povești atrăgătoare, care te fac să vrei să afli mai multe, iar cercetările științifice sunt prezentate într-un mod prietenos pentru cititor. Motivul central este propriul ei parcurs în înțelegerea acestei probleme, alături de eforturile ei de a transmite aceste informații lumii.

Dr. Harris argumentează că ACE nu este despre un anumit grup de oameni – săraci, oameni de culoare etc. Este o problemă globală, o problemă care este omniprezentă în toate comunitățile. Exact când împărtășeam cu prietenii ce am învățat, am fost șocat când doi dintre ei s-au oprit și au spus: „Mă regăsesc în ce spui. Probabil că am un scor mare de ACE”. 

DAR noi putem ajuta. Am terminat cartea simțind că aș putea contribui la bunăstarea oamenilor din comunitatea mea care au probleme din cauza stresului toxic. Această carte mi-a transformat lumea și va influența în continuare munca mea cu educatorii și copiii din școli.

Recomandat pentru oricine lucrează cu copii, are copii sau a suferit traume în copilărie!”

Într-adevăr, dacă medicina integrată nu este utilizată în mod corect și strategic, nu se va ridica la înălțimea potențialului său, dar dr. Nadine Burke Harris oferă dovezi cu privire la potențialul uimitor pe care îl are. Dacă te confrunți cu experiențele adverse din copilărie, un tratament izolat nu este adesea suficient. De ce?

Pentru că, așa cum explică și dr. Burke Harris, traumele pe care le trăim în copilărie ne pot afecta permanent mintea, corpul și spiritul. Experiențele adverse din copilărie, dacă sunt lăsate netratate, pot afecta negativ organismul uman de-a lungul vieții. Mi-au luat douăzeci de ani să înțeleg de ce terapia prin vorbire nu a funcționat niciodată pentru mine și nu a ajuns la miezul anxietății mele. Dar dr. Nadine Harris mi-a deschis ochii, a făcut ca totul să aibă sens și mi-a schimbat viața pentru totdeauna în bine.

Investiția ta în binele familiei tale: doar 67 lei
Binele Suprem 42

100% Garantăm satisfacția ta și evoluția în bine a vieții și sănătății familiei voastre!

Odată ce vei citi cartea, vei afla care este moștenirea demult uitată ce-ți guvernează întreaga viață! Mai mult de atât, vei descoperi tactici eficiente prin care poți contracara efectele nocive ale stresului sau traumelor din copilărie.

Cu toate acestea, dacă ți se pare că această carte nu e pentru tine, ai posibilitate de retur timp de 30 de zile fără explicații.

Este extrem de simplu!

Binele Suprem 43

Întrebări frecvente

Pentru cine este această carte și când să o citesc?

Așa cum spune și autoarea, această carte a fost scrisă pentru toți părinții, părinții vitregi, părinții adoptivi, bunicii, asistenții maternali și toate persoanele care au grijă de un copil și care se străduiesc să afle cum să le ofere acestora cele mai bune șanse de a răzbi în lume în ciuda dificultăților pe care viața le aduce în calea lor și, de multe ori, în ciuda propriilor lor experiențe adverse. 

În plus, aceasta poate fi citită indiferent de vârstă, chiar și de copiii sau tinerii din această lume care se confruntă cu provocări neobișnuit de mari și pentru adulții a căror sănătate este modelată de moștenirea copilăriei.

Cu ce vine nou cartea Binele suprem față de alte cărți de pe piață?

În ultima perioadă s-au tot confirmat teoriile care susțineau faptul că există afecțiuni medicale apărute din cauza factorilor emoționali sau psihologici – astfel a apărut termenul de boli psihosomatice. Cu toate acestea, cartea Binele suprem aduce în lumină traumele sau experiențele adverse din copilărie, extrem de importante în acest sens.

Astfel, chiar și pentru cei care susțin că nu au fost afectați de o copilărie dificilă, biologia și traumele păstrate în subconștient tot își joacă rolul. Cartea oferă și o soluție, și anume: medicina integrativă, al cărui obiectiv este să analizeze întreg organismul și să utilizeze cele mai recente descoperiri științifice pentru a îmbunătăţi starea de sănătate a pacienților.

Nu cred că toți avem nevoie de un tratament împotriva traumelor, deoarece oricum bebelușii și copiii mici nu înțeleg sau nu își amintesc ce li se întâmplă la vârste așa fragede! De ce m-ar ajuta această carte?

Există un capitol întreg (capitolul 7) în care se demontează mitul conform căruia copiii uită sau nu înțeleg experiențele traumatizante. De fapt, douăzeci de ani de cercetări medicale au demonstrat faptul că experiențele adverse din copilărie rămân adânc înrădăcinate în subconștientul unei persoane, determinând-o să se schimbe în moduri care îi pot afecta viața și sănătatea timp de zeci de ani.

Aceste experiențe pot schița traiectoria de dezvoltare a unui copil și pot influența funcțiile organismului uman.

Sunt un om de succes și am tot ce mi-aș dori. Ce contează că am avut o copilărie dură sau plină de suferință? M-a transformat în omul care sunt astăzi!

Cartea „Binele suprem” pornește exact de la experiențele oamenilor împliniți pe toate planurile, care sunt urmăriți de traumele copilăriei. Cu toate astea, cartea însăși demonstrează că și eroii neînfricați se lovesc de propria biologie

Chiar dacă își construiesc o viață plină de realizări, există un moment când se îmbolnăvesc grav sau intră în depresie, parcă peste noapte, fără să înțeleagă ce i-a lovit. Puțini văd legătura cu trecutul, crezând că l-au lăsat în urmă. Să fie așa, oare?

Trec/am trecut printr-un divorț. Va avea asta echivalentul unei experiențe adverse/traume pentru copilul meu?

În capitolul 3 al cărții vei descoperi cele 10 categorii de experiențe adverse din copilărie care te pot afecta pe tot parcursul vieții. Una din acestea este chiar divorțul sau separarea părinților, din păcate. Însă, cartea oferă și răspunsul pentru a depăși aceste experiențe traumatizante, indiferent de etapa de vârstă în care vă aflați tu sau copilul tău!

Partenerul meu are o poveste de viață tristă și plină de traume. Deși îl înțeleg în viața noastră de cuplu, mă doare când se comportă urât cu copilul, din cauza trecutului său. Simt că tragem în direcții diferite, mă va ajuta cartea asta cu o soluție?

Ultimele capitole ale cărții îți vor arăta descoperirile dr. Burke Harris pentru a învinge experiențele traumatizante din copilărie. Deși este mai simplu să scapi de efectele stresului toxic în primii ani de viață, aceste descoperiri pot fi aplicate și adulților, astfel încât să-ți ajuți partenerul să nu transmită mai departe copiilor voștri stresul toxic la care a fost și el supus în trecut!

Sunt conștient/ă că am traume din copilărie care mi-au provocat anxietate. Este posibil să le transmit mai departe copiilor mei, iar dacă da, există vreo cale prin care să evit să fac asta?

În capitolul 10 vei descoperi cât de ușor se transmit majoritatea experiențelor adverse din copilărie din generație în generație. Dacă părinții afectați reușesc să-și dea seama la timp că problemele lor provin din experiențele adverse din copilărie și că au un sistem de reacție la stres perturbat, atunci poate fi rupt ciclul transgenerațional al stresului toxic! 

Iar cartea aceasta îți poate oferi soluțiile în acest sens!

Copilul meu plânge de fiecare dată când îl las la creșă/grădiniță/la bunici. Toată lumea spune că este o etapă normală, că am trecut cu toții prin asta și că o să uite până la urmă. Mă va ajuta această carte să-mi dau seama dacă această experiență este mai gravă decât credeam și ce pot să fac?

În capitolul 4 vei descoperi că nu toate tipurile de răni emoționale se vor transforma în traume. De fapt, există 3 tipuri de răspunsuri la stres, iar stresul toxic – cel mai grav dintre toate – poate fi transformat într-unul tolerabil, fără efecte pe termen lung, atâta timp cât copilul are un adult care să-i ofere sprijinul și siguranța de care are nevoie!

Cum o plătesc și cum o primesc?

Comandă cartea acum și ai posibilitatea de a o plăti fie online, prin card, fie prin ramburs, la curier. Astfel, o vei primi la tine la ușă, iar taxa de curierat este de doar 13 lei în aria de acoperire FAN Courier.

Investiția ta în binele familiei tale: doar 67 lei
×

Cart