CREAT ȘI REALIZAT ÎN ROMÂNIA

ORĂȘELUL STINGHIUȚĂ JUCĂRIA POSIBILITĂȚILOR NELIMITATE

te-ai săturat de jucării Ochioase, Dar care nu îți aduc valoare? 

Îi cumperi jucării copilul tău, doar ca mai apoi să calci pe ele, sau să nu le ai unde să le depozitezi? 

Am fost și noi acolo. Tocmai pentru că ne-am dat seama că pentru o dezvoltare echilibrată trebuie să schimbăm și stilul în care achizionăm și alegem materialele educaționale, am creat Orășelul Stinghiuță. 

 

 • Alege conștient și renunță la a achiziționa jucării ochioase, dar care nu-i aduc valoare copilului tău.  
 • Fii atent la valoare pe care o oferă produsul, înainte să-l achiziționezi.

doar 109 lei
+ 9 lei taxa de transport

JUCĂRIA MICULUI CONTRUCTOR

Orașelul stinghiuță


Visul de pe hârtie, devine realitate!


Un joc de echipă, pe care îl poți juca atât tu, cât și copilul tău. Bineînțeles că recomandat este să-l jucați în echipă, pentru că acolo va ieși distracția cea mai mare!


Bucurați-vă de textura lemnului și de creativitatea voastră!

doar 109 lei
+ 9 lei taxa de transport

CE GĂSEȘTI ÎN CUTIE?

cE INCLUDE ORĂȘELUL STINGHIUȚĂ?

Un  joc simplu menit să dezvolte creativitatea, atât ție cât și copilului tău.

12O de cărămizi din lemn

și o bilă 

Există multe tehnici prin care poți utiliza ,,cărămizile’’ Orașului Stinghiuță. Nu există modalități corecte sau greșite de a construi. Pentru că acest joc este unul de echipă, acesta te ajută să îți cultivi răbdarea și îți oferă oportunitatea de a experimenta și a explora, atât ție cât și copilului tău. Nu vă rămâne decât să vă folosiți creativitatea!

Posibilitatea dezvolării următoarelor abilități

Ce părinte nu-și dorește ca propriul copil să dobândească calitățile necesare unei veți de calitate? Jucându-se Orășelul Stinghiuță, copilul tău va învăța ceea presupune :

Asumare a responsabilității, 

Încredere în forțele proprii

Motricitatea

Îndemânarea

Răbdarea

Reziliența

Instrucțiunile

Instrucțiunile Orășelului Stighiuță sunt special concepute pentru a-ți ușura munca atât ție cât și copilului tău. Acestea nu au cuvinte, ci doar o legendă menită să te îndrume, iar în rest totul este grafic pentru a fi înțelese de copii de orice vârstă.

Instrucțiunile sunt o experiență în sine. 

Așa că te sfătuim să-ți lași copilul să le experimenteze și să-l ajuți doar în cazurile în care chiar nu gășește unde să adauge următoarea piesă.


CONSTRUIEȘTE

Panteonul


Panteonul este unul din construcțiile pe care le recomandăm să le construiești atunci când te joci cu cărămizile Orașului Stinghiuță. Copilul tău va:

 • Învață cum este structurat acest monument istoric.
 • Se va pune în pielea constructorului. 
 • Va tranforma schița de pe hârtie în realitate!

CONSTRUIEȘTE

Circuit cu bilă 


După ce termini de construit circuitul, jucăria devine interactiv, având la dispoziție o bilă cu care te poți juca în așa fel încât aceasta să parcurgă întreg circuitul. Copilul tău va:

 • Dezvoltă răbdarea, atenția și dexteritatea
 • Va construi singur jucăria, pe care mai apoi o va putea folosi ca o pisă interactivă.
 • Va dezvolta gândirea strategică

CONSTRUIEȘTE

castelul de apă


Puțini știu că în turnurile de apă nu este stocată, doar apă, ci și energie. Construind turnul de apă al lui Stinghiuță, copilul tău va:

 • va învăța elementele din care este alcătuit un turn de apă (rezervor și stâlpi de susținere);
 • va fi provocat dispunerea cilindrică a pieselor;
 • va avea mai multe curiozități despre funcționalitate unui turn de apă;

CONSTRUIEȘTE

Casa Presei libere 


„Casa Presei Libere” , cunoscută inițial „Casa scânteii” este o construcție reprezentativă a vechiului București. Construid „Casa Presei”, copilul tău:

 • Se va familiariza cu structura de bază a acestei clădiri. 
 • Va afla mai multe despre istoria clădirilor din România.

CONSTRUIEȘTE

Ateneul Român


Este vestita sală de concerte din București, situată pe Calea Victoriei, în Piața George Enescu.  Construind „Ateneul Român” , copilul tău va:

 • va învăța câți stâlpi frontale și laterale are „Ateneul Român”;
 • cum este structurată acestă clădire emblematică înscrisă în Patrimoniul European

Orășelul Stinghiuță, jucăria cu posibilități infinite 

De ce să alegi Orășelul Stinghiuță?

Copilul tău va învăța să ,,muncească'' pentru jucăria sa. 

Ți s-a întâmplat vreodată să-i cumperi o jucărie copilului tău, iar după prima joacă să se plictisească de ea? 

Ei bine, tocmai de aceea am creat Orășelul Stinghiuță. Copilul tău își va utiliza reziliența, răbdarea, îndemânarea și spiritul artistic pentru a construi această jucărtie. Cum ar putea să se plictisească de aceasta? Va fi opera lui de artă, la care se va întoarce din nou și din nou. 

Copilul tău va avea parte de lecția responsabilității.  Odată ce va vrea să dărâme clădirea deja construită, va înțelege munca depusă pentru aceasta. 

Astfel va învăța să prețuiască jucăriile. Mai mult de atât va deveni mai aten(ă), la felul cum sunt construite celelalte jucării și va deveni mai responsabil(ă) în gestionarea lor. 

Copilul tău își va explora latura creativă 

Ți s-a întâplat vreodată să-ți surprizi copilul creând magie din ,,nimic''?

Copii sunt mult mai deschiși în a-și explora creativitatea, decât o facem noi adulții. Ei nu au nevoie de prea multe pentru a fi creativi. De aceea ne-am gândit să le oferim doar ,,materialul'' cu care să construiască, iar în rest să se ocupe aceștia de ,,magie''. Tocmai de aceea cu cărămizile Orășelului singhiuță, poți construi absolut orice. EXISTĂ UN GENIU ARTISTIC ÎN FIECARE DIN NOI


Oare ce capodoperă va construi Copilul tău? 
Jucăria cu posibilități nelimitate


''Cu Orășelul Stinghiuță copilul tău are posibilitatea de a-și construi propria capodoperă, fără a se simți îngrădit. Va înțelege însăși esența creativității.

Mai mult decât atât va înțelege măreția lemnului și se va conecta cu acesta.''


Semnat ,

Creatorii.

109 

/lei

 • 120 de cărămizi din lemn
 • Instrucțiuni cu 5 Clădiri reprezentive
 • Posibilitatea dezvoltării următoarelor calități și abilități:
 • Asumare a responsabilității Încredere în forțele proprii
 • Motricitatea
 • Îndemânarea
 • Răbdarea
 • Reziliența

TESTIMONIALE 

ce spun părinții?

M-am jucat Orășelul Stinghiuță cu Adnan, băiețelul meu. Nu mi-a venit să cred că a avut atât de multă răbdare să urmărim toate instrucțiunile și să le mai și punem în aplicare. Nu-mi venea să cred că am trecut de jumătatea construcției și noi încă nu ne pierdusem concentrarea. Trebuie să recunosc că cea mai frumoasă parte a fost cea în care am derâmat chiar noi clădirea, după ce i-am făcut câteva poze, bineînțeles. Jucăria este minunată. I-am furat chiar câteva piese pentru a face un suport pentru lumânări. O jucărie ce sporește creativitatea. Simplu și în același timp atât de eficient!

Anamaria Hanan

Iris, fetița mea a preferat să facă chiar ea propriile clădiri. Eu am descoperit o cu totul altă latură a ei! Nu am știut că are atât de mult talent și viziune în spațiu. Mi-a spus: ,,Mami, eu sunt constructor, ca tati!”. M-am bucurat mult. Eu, cu soțul meu în schimb am construit Ateneul Român, iar mai apoi ne-a fost milă să-l dărâmăm. L-am lăsat acolo până i-a venit cheful lui Iris să construiască altceva. Așa da! O jucărie ideală de jucat în familie, pentru copii mici și mari.

Adina Giurgea

doar 109 lei
+ 9 lei taxa de transport

​Am uitat câteva piese din Orășelul Stinghiuță în buzunarul de la sacou. Într-o seară aflându-mă la restaurant am băgat mâna în buzunar și le-am scos pe masă. Am început să construim tot felul de mini construcții care mai de care mai ciudate ca mai apoi să le dărâmăm și să ne distrăm de minune. Au venit chiar și două persoane din echipa restaurantului să vadă ,,ce facem noi acolo?”. Am ajuns la concluzia că e o jucărie anti-stres. Odată te conectezi cu lemnul, iar mai apoi te exprimi așa cum te poartă imaginația. O jucărie pe care ar trebui să o aibă oricine în casă, nu doar cei care au copii. Mulțumesc Orășelule Stinghiuță, mulțumesc Tikaboo România.

Silvia Pavăl

Copyright © Tikaboo România 2015 - 2019           ANPC | SOL | Termeni și condiții | Contact

Opreste razboiul dintre copiii tai

Încă un pas...Spune-ne unde să-ți trimitem ebook-ul?