Jucarii 1

Orășelul Stinghiuță

Te-ai săturat de jucării ochioase, dar care nu îți aduc valoare?Îi cumperi jucării copilul tău, doar ca mai apoi să calci pe ele, sau să nu le ai unde să le depozitezi?

Am fost și noi acolo. Tocmai pentru că ne-am dat seama că pentru o dezvoltare echilibrată trebuie să schimbăm și stilul în care achizionăm și alegem materialele educaționale, am creat Orășelul Stinghiuță.

  • Alege conștient și renunță la a achiziționa jucării ochioase, dar care nu-i aduc valoare copilului tău.
  • Fii atent la valoare pe care o oferă produsul, înaite să-l achiziționezi.
Jucarii 2

Viața la țară

Mai ții minte diminețile acelea când te trezeai și ieșeai în pijamale din casa bunicii și alergai desculț(ă) prin iarbă?

Acel sentiment de libertate totală și conectare cu natura, de care, din păcate, nu toți copii mai au parte dacă nu au bunici la țară sau cel puțin „la casă”.

Pentru că și noi tânjim după acele momente, am creat o jucărie care să-i permită oricărui copil să experimenteze măcar o părticică din ceea ce presupune viață trăită la țară.

Jucarii 3

Jucării din lemn pentru bebeluși

Jucăriile din lemn de tei marca Tikaboo sunt special concepute pentru a-ți face mai ușoară tranziția din primii doi ani de viață al copilului tău ajutându-l să-și dezvolte abilitățile de bază, ce îl vor acompania întreaga viață.

Pe lângă relaxare și diminuarea durerilor gingiilor, aceste jucării facilitează dezoltarea abilităților de bază, da care trebuie să beneficieze orice bebeluș: dezvoltare motorie, dezvoltare senzorială, dezvoltare psihică, dezvoltare emoțională.

Meniu