Orășelul Stinghiuță

Te-ai săturat de jucării ochioase, dar care nu îți aduc valoare?Îi cumperi jucării copilul tău, doar ca mai apoi să calci pe ele, sau să nu le ai unde să le depozitezi?

Am fost și noi acolo. Tocmai pentru că ne-am dat seama că pentru o dezvoltare echilibrată trebuie să schimbăm și stilul în care achizionăm și alegem materialele educaționale, am creat Orășelul Stinghiuță.

  • Alege conștient și renunță la a achiziționa jucării ochioase, dar care nu-i aduc valoare copilului tău.
  • Fii atent la valoare pe care o oferă produsul, înaite să-l achiziționezi.

Viața la țară

Mai ții minte diminețile acelea când te trezeai și ieșeai în pijamale din casa bunicii și alergai desculț(ă) prin iarbă?

Acel sentiment de libertate totală și conectare cu natura, de care, din păcate, nu toți copii mai au parte dacă nu au bunici la țară sau cel puțin „la casă”.

Pentru că și noi tânjim după acele momente, am creat o jucărie care să-i permită oricărui copil să experimenteze măcar o părticică din ceea ce presupune viață trăită la țară.

Familia Lino

Mami și Tirol s-au cunoscut într-o zi pe șantierul naval de la Constanța.

Ai zice că nu este nimic romantic aici în afară de freamătul valurilor și adierea brizei, de lumina aurie ce o învăluia pe Mami și o făcea să arate ca o uriașă napolitană cu cremă de caramel. A fost dragoste la prima vedere.

Din ziua aceea cei doi sunt de nedespărțit. Mă rog, uneori sunt nevoiți să alerge în direcții diferite, pentru a-și aduce înapoi acasă copiii zvăpăiați. Pentru că, între timp, cei doi au devenit părinți.

Meniu
×