Cel mai provocator joc pentru cupluri din România

mmi_01.png

Ce este „Mă Mai Iubești”?

Mă Mai Iubești este un joc (board game) și în același timp un instrument eficient de dezvoltare pentru cupluri.  Îți oferă oportunitatea de a depăși „mituri”/blocaje sau convingerile de orice fel care stau în calea unei relații de calitate.

Mă mai iubeşti? 38
Mă mai iubeşti? 39

Mi-a salvat relația cu soțul meu! Felicitări! De 3 seri jucăm, iar cartonașele încă nu le-am terminat pe toate de jucat! Super! 🤩Magda Tora

Ce spun jucătorii:

Mă mai iubeşti? 40
Mă mai iubeşti? 41
Mă mai iubeşti? 42
Mă mai iubeşti? 40
Mă mai iubeşti? 44
Mă mai iubeşti? 45
Mă mai iubeşti? 46
Mă mai iubeşti? 47
Mă mai iubeşti? 48
Mă mai iubeşti? 49
Mă mai iubeşti? 50

Descoperă-ți partenerul!

Mă Mai Iubești

Preț: 119 lei

payment-1.png
Mă mai iubeşti? 51
Mă mai iubeşti? 52

Îți spunem pe scurt cum se joacă!

A se lua un iubit sau o iubită / un soț sau o soție sau oricare doi oameni care se iubesc și se așază într-un loc confortabil: la masă, în pat, la un restaurant, în tren, pe iarbă, la mare sau la munte sau oriunde doresc ei.

Pasul 1: Pregătește tabla și cartonașele!

Pasul 2: Dă cu banul!

Pasul 3: Citește-i întrebarea!

Pasul 4: Ascultă-i răspunsul!

Pasul 5: Dă-i o notă!

Pasul 6: Inversați rolurile!

Mă Mai Iubești aduce rezultate și echilibru

Știu că poate ai mai auzit asta, dar cu riscul de ne repeta îți vom spune: Nu poți avea o relație de calitate, fără a avea o relație de calitate cu propria persoană. Dacă dezvolți o relație onestă, de acceptare și iubire cu tine, vei putea să-i înțelegi mult mai ușor pe cei din jurul tău. 

Nu poți oferi iubire dacă tu nu ai de unde oferi. Nu poți crea relații înfloritoare atunci când vrei să umpli doar golul din tine. Utilizând „Mă mai iubești?” vei putea observa ce aspecte din relația cu propria persoană, afectează relația de cuplu în ansamblu. 

De asemenea, vei primi feedback în timp real de la partenerul de cuplu și vei avea surpriza ca anumite aparente probleme să se rezolve spontan. Cele rămase nerezolvate vor fi conștientizate, ca ulterior să știi unde anume este nevoie să mai lucrezi

Mă Mai Iubești îți este o oportunitate de reinventare

E drept că uneori conflictele nu sunt ușor de gestionat, mai ales într-o relație de iubire. Avem această convingere generală că orice conflict dintr-o relație nu este benefic și că de multe ori duce spre o eventuală separare sau despărțire.

Cum de știm noi asta?

Pentru că iubirea reprezintă mai mult decât actele de la starea civilă sau o ceartă, oricât de „urâtă” ar fi aceasta. Asta presupune că există implicare din partea amândurora și conflictele sau crizele pot deveni o oportunitate de reinventare.

Dacă nu-ți vine a crede sau pur și simplu nu știi cum să ajungi la o astfel de perspectivă, ei bine…aici intervine „Mă mai iubești?”. 

Utilizând acest instrument vei observa că interacțiunea cu partenerul / partenera ta va deveni constructivă, chiar dacă discutați subiecte care sunt, la prima vedere, conflictuale. Astfel veți experimenta live cum să transformați orice discuție sensibilă într-un rezultat constructiv.

Cumpără Mă Mai Iubești, joacă-te și provoacă-ți partenerul!

Ce este în cutie?

00043MMI-1-scaled.jpg
Mă mai iubeşti? 53
Mă mai iubeşti? 54

De ce să te joci ”Mă Mai Iubești?”

Ești mulțumit sau primești banii înapoi

garantie-1.png

Credem în calitatea și în valoarea oferită de Mă mai Iubești. De aceea, termen de 30 zile, dacă nu ești mulțumit din orice motiv, îți returnăm integral suma platită, fără explicații.

Cum procedezi? Doar contactează-ne la adresa [email protected]

doar 119 lei 

© 2023 Tikaboo Romania, toate drepturile rezervate. | Contact ANPC | SOL

×

Cart