Descoperă Produsele Tikaboo

Creăm instrumente unice în România care să-i ajute pe părinți să crească copii geniali.
copilul tau este un geniu - carte tikaboo

Copilul tău este un geniu!

Scrisă de colegul nostru Florin Alexandru împreună cu Profesorul Florian Colceag, o carte care dezvoltă cinci calități esențiale copilului tău în doar 30 de minute zi de zi prin joacă.

  • Apartenență socială
  • Gândire pozitivă
  • Încredere în forțele proprii
  • Inteligență emoțională
  • Gândirea ”Out of the Box”

EQ Game – Alfabetul Inteligenței Emoționale

Un joc creat datorită unei nevoi foarte clare de a dezvolta o calitate esențială cum este inteligența emoțională. Chiar mai mult decât atât putem afirma cu tărie că este exact calitatea care lipsește unei societăți românești în căutarea unei identități.

În doar 30 de minute săptămânal, jocul dă rezultate​le așteptate oferindu-ți oportunitatea de a dezvolta inteligența emoțională.

Inside HERO

Știai că în tine și în copilul tău trăiește un Super-Erou?

Inside Hero este primul joc care îți învață copilul și te ajută pe tine să scoți EROUL la suprafață lăsând victima deoparte.

Cere și ți se va da, bate și ți se va deschide!

Universul este foarte darnic cu oamenii de acțiune, cu oamenii care fac ceva pentru ei, nu doar așteaptă.

Descoperă-ți eroul interior!

Orășelul Stinghiuță

Te-ai săturat de jucării ochioase, dar care nu îți aduc valoare?Îi cumperi jucării copilul tău, doar ca mai apoi să calci pe ele, sau să nu le ai unde să le depozitezi?

Am fost și noi acolo. Tocmai pentru că ne-am dat seama că pentru o dezvoltare echilibrată trebuie să schimbăm și stilul în care achizionăm și alegem materialele educaționale, am creat Orășelul Stinghiuță.

 • Alege conștient și renunță la a achiziționa jucării ochioase, dar care nu-i aduc valoare copilului tău.
 • Fii atent la valoare pe care o oferă produsul, înaite să-l achiziționezi.

Teatrul Tikaboo

Citești scenariile, vezi instrucțiunile, construiești teatrul, montezi decorurile, mânuiești personajele și îți faci propriul spectacol!

Patru scenarii adaptate după povești clasice, noțiuni despre teatru, planșe cu toate decorurile și personajele din scenarii:

 1. Virgil și cei trei purceluși
 2. Hansel și Gretel la mall
 3. Scufița Roșie și Blana Gri
 4. Ursul păcălit de Vulpe să țină dietă

Poți să respecți scenariile așa cum sunt scrise. Sau dacă nu-ți place, fă-ți propriul scenariu.

Viața la țară

Mai ții minte diminețile acelea când te trezeai și ieșeai în pijamale din casa bunicii și alergai desculț(ă) prin iarbă?

Acel sentiment de libertate totală și conectare cu natura, de care, din păcate, nu toți copii mai au parte dacă nu au bunici la țară sau cel puțin „la casă”.

Pentru că și noi tânjim după acele momente, am creat o jucărie care să-i permită oricărui copil să experimenteze măcar o părticică din ceea ce presupune viață trăită la țară.

Meniu
×