Comunitatea părinților înțelepți

Construim instrumente ce dezvoltă calități esențiale: inteligența emoțională, gândirea pozitivă, inteligența socială, încredere în forțele proprii, educație financiară, gândirea antreprenorială, organizare, leadership și diferite tehnici de învățare

Instrumente unice create de echipa Tikaboo:

​Copilul tău este un geniu!

Scrisă de colegul nostru Florin Alexandru împreună cu Profesorul Florian Colceag, o carte care dezvoltă cinci calități esențiale copilului tău în doar 30 de minute zi de zi prin joacă.

  • Apartenență socială
  • Gândire pozitivă
  • Încredere în forțele proprii
  • Inteligență emoțională
  • Gândirea ”Out of the Box”

EQ Game - Alfabetul inteligenței emoționale

Un joc creat datorită unei nevoi foarte clare de a dezvolta o calitate esențială cum este inteligența emoțională.

Chiar mai mult decât atât putem afirma cu tărie că este exact calitatea care lipsește unei societăți românești în căutarea unei identități.

În doar 30 de minute săptămânal, jocul dă rezultate​le așteptate oferindu-ți oportunitatea de a dezvolta inteligența emoțională.

Primul copil

O carte care a apărut dintr-o nevoie clară a societății românești.

Subiecte sensibile despre procesele de gândire de dinaintea concepției sunt discutate, înțelese și dezvoltate în această carte.

La început, toți părinții am trecut prin tot felul de procese, ne-a fost frică, eram îngrijorați, nu înțelegeam ce se întâmplă cu noi și pe deasupra îi vedeam pe toți fericiți și nu înțelegeam cum de au reușit să fie fericiți.

Nu există nici un secret general valabil, ci doar siguranța că experiența de a avea un copil ne transformă și ne oferă sensul în viață​.

Înțelepciunea e din inimă

Locul în care ne-am pus sufletul și în care găsești informații scrise de părinți și oameni care înainte de orice dăruiesc și oferă ce au mai de preț, experiența!

Părinți care vorbesc doar despre experiențele lor de viață, un loc în care autenticitatea reprezintă prima și singura regulă de respectat.

Ce spun cei care ne-au cunoscut

Contact 

0774 682 114
info@tikaboo.ro
Banul Manta 22,
București S1
>