CE VIAŢĂ VREI PENTRU COPILUL TĂU?

Vrei ca el să fie "scenarist" și "regizor" și să-și decidă singur viața? Sau vrei să fie un "actor" de duzină care joacă după cum îi dictează alții? Copilul tău are un potențial uriaș și poate face orice visează.


Dar are nevoie de ajutorul tău pentru a face toate astea! Iar cartea de faţă îţi oferă o metoda simplă şi eficientă prin care îl poţi ajuta începând chiar de astăzi

Indiferent de condiţiile materiale pe care le ai şi indiferent de orice altceva, tu îi poţi oferi chiar acum copilului tău tot ce are nevoie pentru a se dezvolta şi pentru a-şi construi singur, de la zero, viaţa la care poate şi tu ai visat.

Sau încă mai visezi!

Uite cum stă treaba... orice copil are potenţialul de a deveni un geniu, dar de cele mai multe ori şcoala, societatea şi chiar parinţii nu ştiu ce şi cum să facă pentru a hrăni acest potenţial. Aşa că aceşti copii devin nişte adulţi frustraţi şi stresaţi din păcate.

E trist să vezi cum aceşti oameni funcţionează doar la o fărâmă din capacitatea lor maximă!

Scopul nostru este să "îndreptăm" acest lucru cu ajutorul cărţii "Copilul tău este un geniu!" 

Este o metodă excepţională prin care îţi poţi ajuta copilul să-şi dezvolte cele 5 calităţi de care are nevoie pentru a-şi atinge potenţialul de geniu şi pentru a face faţă schimbărilor rapide care se petrec în societate!

Ajută-l acum să îşi dezvolte aceste calităţi esenţiale:

  • Apartenenţa socială
  • Gândirea pozitivă
  • Încrederea în forţele proprii
  • Inteligenţa emoţională
  • Gândirea "Out of the Box"

Apartenenţa socială, este cea responsabilă de felul în care socializăm şi ne creăm noi prietenii. Până la urmă se spune că media prietenilor tăi eşti tu.

Încrederea în propria persoană, este cea responsabilă de realizarea proiectelor semnificative din viaţa noastră şi cea care ne conferă oportunitatea unor alegeri cutezătoare!

Gândirea pozitivă, este cea responsabilă de modul în care proiectăm viaţa. Nu e aşa că avem un cadou superb de care uneori uităm să profităm? Cadoul este însăşi viaţa!

Inteligenţa emoţională nu putea să lipsească pentru că ea este esenţială din atâtea puncte de vedere încât dacă o dezvoltăm poate determina caracterul de învingător al unui individ în comparaţie cu cel de învins în cazul în care nu este dezvoltată.

Gândirea “Out of the Box” este responsabilă cu schimbarea proiecţiei asupra evenimentelor din viaţa copilului tău, ori de câte ori acesta are nevoie.

Dezvolţi toate aceste calităţi cu ajutorul unor activităţi simple, practice şi distractive!

Este mult mai simplu decât crezi. Deschizi cartea şi alegeţi împreună o activitate. Apoi îi daţi drumul la joacă. După 30 de minute vă veţi simţi cu toţii foarte bine şi veţi mai avea încă o cărămidă zidită la genialitatea sa. 

Cine sunt autorii acestei cărţi?

Este supranumit antrenorul de genii şi este considerat un părinte spiritual a multor copii supradotaţi din ţară.

​Doctor în economie, autor al unor teorii pe complexitate, specialist în modelare matematică, membru al Clubului de la Roma alături de cei mai mulţi laureaţi Nobel şi preşedinte al Institutului Român pentru Studii şi Cercetări Avansate - Gifted Education, matematicianul Florian Colceag e la origine, ţăran.

​E psihopedagog şi în psihopedagogie acţionează matematic, modelează în permanenţă caracteristicile pentru a fi utilizate de alţii.


Antreprenor social, realizatorul unor campanii de conştientizare pentru părinţi - "Educă-te!"

​Pasionat de analiză tranzacţională şi de studiul comportamental al individului.​

Fondatorul comunităţii Tikaboo Romania, o formă de educaţie alternativă care se evidenţiază prin modul unic de realizare a instrumentelor de educaţie.​

Creatorul jocului "Eq Game - Alfabetul inteligenţei emoţionale", un joc care a fost realizat datorită unei nevoi clare de a dezvolta inteligenţa emoţionala!

Acestea fiind spuse, te invităm să te bucuri împreună cu toată familia
de activităţile prezentate în această carte!

"Copilul tău este un geniu!" costă doar 50 de lei, iar beneficiile pe care
le aduce cu sine, valorează infint mai mult.

Ajută-ţi copilul să-şi dezvolte potenţialul de geniu
cu care s-a născut!


100% Garantăm distracţia şi satisfacţia

Garantăm că vă veţi distra de minune şi mai mult de atât, copilul tău îşi va dezvolta aceste calităţi super importante. Iar dacă nu veţi fi super mulţumiţi, ne spuneţi şi vă dăm toţi banii înapoi.

Ce spun cei care au cumpărat cartea

“Copilul tău este un geniu!” e o carte pe care orice părinte ar trebui să o citească, indiferent de modul de parenting abordat în educaţia copilului. Această carte vine cu informaţii extrem de utile în educarea unui copil. Mai mult, toate aceste informaţii sunt redate cu o atâta simplitate, încât te fac să-ţi dai seama că a educa un copil nu e atât de complicat atunci când ai un plan bine stabilit şi eşti organizat întru totul. Aici vin în ajutor multitudinea de activităţi şi exerciţii special create pentru copilul tău şi care nu-ţi iau mai mult de 30 de minute pe zi. Aceste jocuri şi activităţi m-au ajutat enorm cu propriul meu copil şi m-au ajutat să-l înţeleg mai bine. Mi-am dat seama de ce are copilul meu anumite reacţii nepotrivite şi cu ajutorul activităţilor reuşim să ne conectăm, mai bine şi mai mult, zi de zi, iar el îşi exprimă potenţialul de geniu în fiecare zi devenind mai creativ, mai încrezător în propriile forţe, mai deschis către nou şi mai deschis emoţional. Inteligenţa lui emoţională creşte constant de când am început să lucrez cu el zi de zi şi asta e cel mai frumos cadou pe care această carte mi l-a oferit. Le mulţumesc autorilor pentru acest minunat dar şi sper ca această carte să ajungă şi la sufletele voastre, aşa cum a ajuns la al meu şi al fiului meu.

Ramona Rotariu


,,Copilul tău este un geniu!” este o carte care m-a inspirat enorm dar a şi venit într-un moment important în întâmpinarea unor lacune pe care le aveam, deşi citisem zeci de cărţi de parenting dar nu am reuşit să pun în aplicare toate acele recomandări. Ei bine, dacă am reuşit să înţeleg până la urma ceva esenţial din tot acest proces complex de creştere a copiilor, este faptul că, fără iubire, aplecare la nivelul lor în toate şi un munte de empatie nu vom reuşi să îi cunoaştem cu adevărat. De cele mai multe ori îi pedepsim nejustificat, mai ales când nu înţeleg şi, evident, greşesc în anumite situaţii…însă, o lectură esenţială precum este cartea ,,Copilul tău este un geniu!” te readuce în alţi parametrii, altă realitate, mult mai blândă decât cea dusă până la cele mai înalte cote ale perfecţiunii din mintea noastră. La ce ajută dacă avem copii nefericiţi? Intuiţia ar trebui să domine raţiunea, priorităţile noastre să le plasăm pe un plan secund şi să ne înţelegem cu adevărat rolul pe care îl avem în vieţile lor. Unic rol! Ca şi experienţa, de altfel. Timpul nu se mai întoarce. Ceea ce oferim acum, de fapt clădim, construim ceva ce ne va bucura cândva şi vom putea spune că suntem împliniţi. Cum? Sădind de pe acum în odraslele noastre iubirea, optimismul, curiozitatea, un caracter frumos, etc….toate clădite pe ceva ce este deja, însă, din neştiinţă, blocăm expansiunea lui, precum şi fericirea propriilor copii. O carte preţioasă pentru fiecare dintre noi, din care, vom primi sfaturi ca şi cum ar fi spuse de cei mai buni prieteni ai noştrii, hotărâţi să ne rămână alături, până vor vedea ceea ce am fost capabili din minunile noastre să clădim într-o lume atât de confuză, din ce în ce mai rătăcită şi înstrăinată de adevăratele valori personale şi sociale. Citiţi-o! Vă veţi fi recunoscători că aţi descoperit-o!!!

Alina Jurcan


În România sunt multe lucruri care nu merg. În familia mea, însă, alegem să ne îndreptăm atenţia spre partea luminoasă a României, de unde vine şi speranţa. Cred cu tărie că doar investind în educaţia noii generaţii vom avea şansa unui viitor strălucit. Apariţia semnată de prof. Florian Colceag şi Florin Alexandru, “Copilul tău este un geniu!”, este un excelent exemplu în acest sens, o alternativă argumentată, credibilă şi convingătoare la actuala abordare a educaţiei, o carte inedită din care înveţi cum să identifici calităţile native ale copiilor tăi, cum să îi încurajezi şi să îi motivezi, cum să le dezvolţi abilităţile în mod echilibrat şi multe alte astfel de informaţii de ultimă oră necesare în educaţia copiilor noştri. Copiii mei sunt dovada clară că metoda propusă în carte este eficientă şi dă rezultate. Am credinţa că, dintre cei care citesc această carte astăzi şi învaţă să-şi folosească la maximum înzestrările native şi abilităţile, peste câţiva ani, se vor afirma mari scriitori, jurnalişti, medici, oameni de ştiinţă, care, la rândul lor, vor juca rolul de modele pentru alţi tineri. Implicarea autorilor în a pregăti următoarea generaţie de inovatori şi lideri înseamnă enorm pentru noi şi pentru copiii noştrii. Dacă voi putea să şi ajut în aceasta nobilă iniţiativă, o voi face cu multă bucurie!

Cerasela Angelescu

Telefon

0774 682 114

Chat

Suntem aici pentru tine!

Copyright 2015 - 2017 - Tikaboo Romania

>