🎁 PACHETUL DE INSTRUMENTE EDUCAȚIONALE CARE TE VA AJUTA SĂ CREȘTI UN COPIL ECHILIBRAT EMOȚIONAL

Cu ajutorul cărții și a jucăriilor incluse în pachet, îți vei ajuta copilul să-și dezvolte inteligența emoțională și îl vei ține departe de tentația telefoanelor, tabletelor și televizoarelor.

Emoții în Armonie 26

Daniel Goleman (scriitor, psiholog și om de știință), spune că

“80% din succesul unui adult vine din inteligența emoțională”

Problema este că în mediul școlar, se pune accent doar pe dezvoltarea IQ, în timp ce EQ (inteligența emoțională) este dată uitării.

Mulți dintre copiii zilelor noastre petrec prea mult timp în fața ecranelor, iar interacțiunea umană este neglijată. Acest lucru duce spre lacune în zona inteligenței emoționale.

Poate ți s-a întâmplat și ție să întâlnești persoane extrem de inteligente, dar cu probleme (aparent nerezolvabile) pe partea emoțională.

Ce poate fi mai rău decât să ai o sclipire de geniu

…dar să nu poți comunica eficient cu cei din jur, să nu reușești să empatizezi, să nu-ți poți gestiona corect emoțiile și să nu poți avea o relație armonioasă nici măcar cu tine însuți?

În astfel de situații, lipsa inteligenței emoționale poate “condamna” persoana respectivă la a nu-și atinge vreodată potențialul maxim în ceea ce privește coeficientul de inteligență (IQ) sau sclipirea de geniu.

Responsabilitatea dezvoltării inteligenței emoționale a copiilor rămâne în sarcina părinților, atâta vreme cât școala pune accent doar pe dezvoltarea IQ.

Dar fiindcă acest concept de EQ este un concept relativ nou, mulți dintre părinți nu pun accent pe el și tratează acest subiect cu superficialitate.

Astfel, ajungem în situații în care copiii:

→ nu reușesc să-și gestioneze emoțiile;
→ nu își pot controla accesele de furie;
→ nu sunt capabili să comunice eficient cu cei din jur;
→ nu reușesc să empatizeze;
→ își pierd stima de sine.

(asta în ciuda faptului că rezultatele școlare sunt bune sau foarte bune, ceea ce indică un IQ dezvoltat).

📲 Unii dintre copiii care sunt lăsați în fața televizoarelor, telefoanelor sau tabletelor și care nu sunt ajutați să-și dezvolte acest tip de inteligență, vor deveni acei adulți care nu reușesc să-și gestioneze stresul, nu sunt capabili să ia decizii sănătoase sau să lucreze eficient cu alți oameni.

Evident, toate aceste lucruri vor duce la eșecuri repetate atât în viața personală cât și în cea profesională.

Însă acum, ai instrumente la îndemână atât pentru dezvoltarea inteligenței emoționale a copilului tău, cât și pentru a-l ține departe de telefon, tabletă sau televizor.

PACHETUL ,,Emoții în armonie’’ - top 3 instrumente educaționale pentru dezvoltarea inteligenței emoționale

…este aici pentru ca tu să te asiguri că al tău copil va ajunge un adult echilibrat și de succes!

Acest pachet a fost gândit pentru ca tu să îl ajuți pe copilul tău să-și dezvolte inteligența emoțională, să capete curaj și încredere în forțele proprii

…și să petreacă timp de calitate, departe de ecrane.

Pachetul conține:

Emoții în Armonie 27

Cartea ,,Aventurile lui Scânteiuță’’

Comandată de +6000 de părinți care s-au arătat mulțumiți de rezultate, această “unealtă” colorată, îl va ajuta pe copilul tău să-și dezvolte inteligența emoțională cu ajutorul unor mesaje adaptate vârstei lui.

Emoții în Armonie 28

Cu ce vine diferit această carte de povești?

Ei bine, pe lângă aventurile simpatice, pline de savoare și înțelepciune ale lui Scânteiuță, această carte oferă la finalul fiecărui capitol provocări și exerciții pe care copilul tău le poate pune în aplicare pentru a deveni un adult echilibrat, care va ști cum să gestioneze rațional și calm situații complicate.

Cartea conține 7 povești pline de înțelepciune, ce prezintă parcursul lui Scânteiuță de la copilul copleșit de propriile emoții, la adultul stăpân pe sine care știe să le gestioneze:

Ce va învăța copilul tău din cartea “Aventurile lui Scânteiuță”?

✔️ Calea cea mai sigură și eficientă pentru ca cel mic să nu se lase condus de părerile și emoțiile celor din jur și să-și asculte inima;

✔️ De ce emoțiile sunt atât de importante și ne influențează mai mult decât gândurile și latura rațională; 

✔️Cum să-i pui bazele alfabetului emoțional și care este legătura între emoții, stări și trăiri;

✔️ De ce nu există emoții bune sau rele și de ce să nu fugă de emoțiile considerate „negative” de cei din jur;

✔️Cum să îl transformi în cel mai bun prieten al său și cum îl înveți să fie blând cu el însuși indiferent de situație;

✔️ Cum să-i modelezi vocea interioară pentru ca el să devină cea mai bună variantă a sa;

✔️ Cea mai inspirată cale prin care să înfrunte fricile pe care le are;

✔️Cum să-și îmbunătățească copilul tău relațiile cu cei din jur prin recunoașterea cu ușurință a celor 7 emoții universale;

✔️ De ce observarea propriului comportament, a propriilor trăiri și gânduri reprezintă cheia sigură prin care-și poate dezvolta inteligența emoțională;

✔️ Care este efectul dezastruos al emoțiilor reprimate și cum se manifestă acestea la nivelul corpului fizic.

Iar toate aceste lucruri vor duce la rezultate remarcabile pe termen lung și îl vor transforma într-un adult echilibrat și stabil din punct de vedere emoțional.

Emoții în Armonie 29

Jocul ,,ȘIPȘAK ȘEF’’

Creat pentru zilele petrecute împreună, cu ajutorul acestui joc de familie, copilul tău va învăța cum să piardă, fără să se simtă afectat de asta. 

Emoții în Armonie 30

Și cel mai important, acest joc poate fi privit ca o ,,extensie’’ a cărții de mai sus, întrucât veți pune în practică lucrurile pe care le-ați învățat cu ajutorul cărții.

iar copilul tău va învăța să-și recunoască și să-și gestioneze emoțiile pe care le simte în timpul jocului (panică, fericire, tristețe datorată faptului că pierde). 

Astfel, vei putea fi alături de el pentru a-l ghida în tot caruselul emoțional în care va fi ,,prins’’ pe parcursul jocului.

Emoții în Armonie 31

Jocul ,,Cei 4 prieteni aventurieri’’

Copilul tău a început să petreacă mult timp cu ochii în telefon sau vrei să-l ții ocupat mai mult timp, dar într-un mod constructiv?

Emoții în Armonie 32

Acest joc educativ îl va propulsa pe cel mic în 4 universuri pline de imaginație și îl va ajuta:

→ să devină curios de lumea care îl înconjoară;
→ să își îmbunătățească memoria;
→ să dezvolte o relație armonioasă cu părinții, prin prisma faptului că va deveni curios și va cere lămuriri referitoare la piesele magnetice;
→ să dea uitării tentația de a petrece timp inutil în fața ecranelor.

În plus, copilul tău se poate folosi de toate piesele pentru a construi propria lui poveste, dezvoltându-și, astfel, creativitatea.

Doar 260 lei

LA COMANDAREA PACHETULUI, VEI PRIMI URMĂTOARELE JOCURI EDUCATIVE GRATIS:

Emoții în Armonie 33

Cubul sortator cu forme geometrice colorate – îl va ajuta pe copilul tău să-și dezvolte coordonarea, imaginația și gândirea analitică!

Valoare totală: 39.99 lei

Emoții în Armonie 34

Setul de construcții POLESIE 2 în 1, Avion și Elicopter militar – 57 de piese – o jucărie ce îl va ajuta pe copilul tău să creeze de la zero super-modele de vehicule, exersându-și cu succes îndemânarea, gândirea analitică și puterea de concentrare!

Valoare totală: 74,99 lei

Emoții în Armonie 35

Setul de construcții POLESIE 2 în 1, Elicopter și Vehicul – 91 de piese – este ideal pentru dezvoltarea imaginației și a creativității copilului tău și îl va ajuta pe cel mic să-și dezvolte coordonarea mână-ochi și capacitatea de a face asocieri.

Valoare totală: 74,99 lei

…toate acestea, pentru ca prichindelul tău să rămână ocupat și să-și consume timpul într-un mod constructiv.

Toate acestea valorează în mod normal 189.97 de lei
…dar acum le primești GRATIS!

Valoare Totală: 189.97 Lei

Pur și simplu comanzi pachetul cu cele trei instrumente educaționale indispensabile în dezvoltarea inteligenței emoționale a copilului tău, iar noi adăugăm în coletul tău trei dintre cele mai râvnite jucării educative de pe site-ul nostru!

Deși noi suntem absolut convinși de faptul că vei contribui la dezvoltarea inteligenței emoționale a copilului tău într-un mod distractiv și autentic, ai garanția banilor înapoi după 30 de zile dacă nu veți fi mulțumiți.

Pur și simplu, dacă simți că pachetul ,,Emoții în armonie’’ nu este pentru voi, vei primi toți banii înapoi.

Atât de simplu.

Ce spun cei care au cumpărat produsele incluse în pachet?

“AVENTURILE LUI SCÂNTEIUȚĂ”

„Paginile acestei cărți reprezintă un program genial pentru copii, cu povești care acaparează atenția și, totodată, îi face să-și recunoască propriile emoții. 

În timpul exercițiilor și activităților, copiii descoperă cu ușurință dansul dintre gând, emoție și frici – așa cum vin și dispar, conștientizând că sunt doar proiecții ale minții și că nu sunt reale. 

Cu ajutorul acestei cărți, lași genialitatea copilului tău să tot fie!”

„Am învățat din aceste povești că o intenție încarcă o emoție, că o emoție încarcă gândul, că dansul gând-emoție generează o acțiune și așa mai departe, dar eu m-am oprit, din păcate, cam pe aici.

La cei 70 ani ai mei sunt în clasa întâi și, respectiv, clasa a doua, cu micuții mei, Florin si Cătălina. Le-am vorbit despre tabăra lui Florin și imediat au făcut legătura dintre el și vestitul Scânteiuță și își doreau mult să îl cunoască!

Voie bună să fie din plin!”

“ȘIPȘAK ȘEF”

„Este un joc minunat! Fiilor mei de 5, respectiv 7 ani, le-a plăcut foarte mult și ne-am jucat toți 3 de îndată ce a sosit!”

„Un joc la cel mai bun raport preț-calitate, potrivit pentru toate vârstele. Toți se joacă cu plăcere, de la cei mici la cei mari! 🙂”

“CEI 4 PRIETENI AVENTURIERI”

„Jocul conține 4 planșe care-ți indică exact ce poți construi. Apoi adaugi planșa dorită ca fundal pe tabla magnetică și pui piesele în locurile corespunzătoare. Nepotul meu de 3 ani și jumătate adoră să aleagă peisajul pe care să-l construiască și să lipească apoi piesele magnetice. Un sfat pe care-l dau părinților cu copii mai mici este acesta: ajutați-i să petreacă mai puțin timp în fața ecranelor, cu jocuri educative care să-i țină ocupați!”

„Wow! Acest joc ar trebui să fie mai scump decât este, de fapt! L-am cumpărat pentru o excursie și a meritat din plin. M-am bucurat că piesele magnetice se lipesc și se dezlipesc ușor, așa că prichindelul meu de 3 ani se poate descurca cu ele. Merită!”

Întrebări frecvente:

1) Pentru ce vârstă este potrivit pachetul “Emoții în armonie” ?

Cartea și jucăriile din pachet sunt potrivite pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani.

2) Pentru ce vârstă sunt potrivite cele trei jucării bonus?

Cele trei jucării educative sunt potrivite pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani.

3) Cum plătesc produsul și cum îl primesc?

Ai posibilitatea să plătești online sau ramburs, la curier, în momentul în care îl primești.

Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoană la persoană și nu sunt garantate.

Copyright 2015-2023 © Tikaboo România

×

Cart