🎁 PACHETUL DE INSTRUMENTE EDUCAȚIONALE CARE TE VA AJUTA SĂ CREȘTI UN COPIL ECHILIBRAT EMOȚIONAL

Cu ajutorul cărții vândute în peste 8.400 de exemplare și a celor 5 jocuri incluse în pachet, îți vei ajuta copilul să-și dezvolte inteligența emoțională și îl vei ține departe de tentația telefoanelor, tabletelor și televizoarelor.

Emoții în Armonie (2) 44

Ce conține pachetul „Emoții în armonie”?

Emoții în Armonie (2) 45

Cartea ,,Aventurile lui Scânteiuță’’

Comandată de peste 8400 de părinți care s-au arătat mulțumiți de rezultate, această “unealtă” colorată, îl va ajuta pe copilul tău să-și dezvolte inteligența emoțională cu ajutorul unor mesaje adaptate vârstei lui.

Emoții în Armonie (2) 46

Cu ce vine diferit această carte de povești?

Ei bine, pe lângă aventurile simpatice, pline de savoare și înțelepciune ale lui Scânteiuță, această carte oferă la finalul fiecărui capitol provocări și exerciții pe care copilul tău le poate pune în aplicare pentru a deveni un adult echilibrat, care va ști cum să gestioneze rațional și calm situații complicate.

Cartea conține 7 povești pline de înțelepciune, ce prezintă parcursul lui Scânteiuță de la copilul copleșit de propriile emoții, la adultul stăpân pe sine care știe să le gestioneze:

✔️Cum să-i pui bazele alfabetului emoțional și care este legătura între emoții, stări și trăiri;

✔️ De ce nu există emoții bune sau rele și de ce să nu fugă de emoțiile considerate „negative” de cei din jur;

✔️ Cea mai inspirată cale prin care să înfrunte fricile pe care le are;

✔️ De ce observarea propriului comportament, a propriilor trăiri și gânduri reprezintă cheia sigură prin care-și poate dezvolta inteligența emoțională;

✔️ Care este efectul dezastruos al emoțiilor reprimate și cum se manifestă acestea la nivelul corpului fizic.

Emoții în Armonie (2) 47

Jocul ,,ȘIPȘAK ȘEF’’

Creat pentru zilele petrecute împreună, cu ajutorul acestui joc de familie, copilul tău va învăța cum să piardă, fără să se simtă afectat de asta.

Emoții în Armonie (2) 48

Și cel mai important, acest joc poate fi privit ca o ,,extensie’’ a cărții de mai sus, întrucât veți pune în practică lucrurile pe care le-ați învățat cu ajutorul cărții…

…iar copilul tău va învăța să-și recunoască și să-și gestioneze emoțiile pe care le simte în timpul jocului (panică, fericire, tristețe datorată faptului că pierde).

Astfel, vei putea fi alături de el pentru a-l ghida în tot caruselul emoțional în care va fi ,,prins’’ pe parcursul jocului.

Emoții în Armonie (2) 49

Jocul ,,Cei 4 prieteni aventurieri’’

Copilul tău a început să petreacă mult timp cu ochii în telefon sau vrei să-l ții ocupat mai mult timp, dar într-un mod constructiv?

Emoții în Armonie (2) 50

Acest joc educativ îl va propulsa pe cel mic în 4 universuri pline de imaginație și îl va ajuta:

→ să devină curios de lumea care îl înconjoară;

→ să își îmbunătățească memoria;

→ să dezvolte o relație armonioasă cu părinții, prin prisma faptului că va deveni curios și va cere lămuriri referitoare la piesele magnetice;

→ să dea uitării tentația de a petrece timp inutil în fața ecranelor (fără ecrane).

În plus, copilul tău se poate folosi de toate piesele pentru a construi propria lui poveste, dezvoltându-și, astfel, creativitatea.

Emoții în Armonie (2) 49

Jocul „Cub sortator cu forme geometrice colorate”

Acest joc este gândit să ajute copilul să-și dezvolte coordonarea, imaginația și gândirea analitică, acest cub magic va fi o atracție măgulitoare datorită culorilor jucăușe de care dispune.

Emoții în Armonie (2) 52

Cubul educativ conține forme diferite (stea, dreptunghi, triunghi, cerc, oval, semilună, romb, pătrat, poligon, semnul plus, paralelipiped), ușor de prins și de manevrat de către copil. Acestea îi vor solicita spiritul de observație și-i vor declanșa mici bucurii victorioase.

Emoții în Armonie (2) 49

Jocul „Setul de construcții POLESIE 2 în 1, Avion și Elicopter militar – 57 de piese”

Piesele incluse îi ajută pe cei mici să creeze de la zero modele de avioane și elicoptere, exersându-și cu succes îndemânarea, gândirea analitică, puterea de concentrare dar și bucuria de a vedea un proiect finalizat.

Emoții în Armonie (2) 54

Astfel, nu trebuie să te mai îngrijorezi că petrece prea mult timp în fața ecranelor, pentru că acesta va fi absorbit de construcție, dar mai ales, de abilitatea de a se juca independent – lucru pe care ni-l dorim atât de mult în unele momente ale noastre de liniște.

Emoții în Armonie (2) 49

Jocul „Setul de construcții POLESIE 2 în 1, Elicopter și Vehicul – 91 de piese”

Folosind acest set de construcții, copiii își vor dezvolta coordonarea, capacitatea de a face asocieri, răbdarea și inteligența spațială.

Emoții în Armonie (2) 56

Deși suntem tentați să ne ajutăm copiii când nu se descurcă, acest joc ne va învăța și pe noi, părinții să fim mai deschiși în a ne lăsa copilul să experimenteze. De cele mai mult ori, aceste mici victorii pe care le vor atinge, vor deveni succesul unui adult din acel viitor, care astăzi ni se pare încă, îndepărtat.

Doar (407) 290 lei

…toate acestea, pentru ca prichindelul tău să rămână ocupat și să-și consume timpul într-un mod constructiv.

Daniel Goleman (scriitor, psiholog și om de știință), spune că

„capacitatea de a gestiona emoțiile este de două ori mai importantă în obținerea succesului profesional decât IQ-ul și cunoștințele specifice jobului”

astfel încât într-o companie de top, dintre doi ingineri cu aceleași competențe profesionale, manager va deveni cel cu capacitatea de a citi și de a gestiona emoțiile și comportamentele proprii, precum și ale celorlalți.

Pentru că în mediul școlar, se pune accent doar pe dezvoltarea IQ, în timp ce EQ (inteligența emoțională) este dată uitării, atunci responsabilitatea de a dezvolta în copiii noștri aceste abilități ne revine nouă.

Ce poate fi mai rău decât să ai o sclipire de geniu

…dar să nu poți comunica eficient cu cei din jur, să nu reușești să empatizezi, să nu-ți poți gestiona corect emoțiile și să nu poți avea o relație armonioasă nici măcar cu tine însuți?

În astfel de situații, lipsa inteligenței emoționale poate “condamna” persoana respectivă la a nu-și atinge vreodată potențialul maxim în ceea ce privește coeficientul de inteligență (IQ) sau sclipirea de geniu.

Responsabilitatea dezvoltării inteligenței emoționale a copiilor rămâne în sarcina părinților, atâta vreme cât școala pune accent doar pe dezvoltarea IQ.

Dar fiindcă acest concept de EQ este un concept relativ nou, mulți dintre părinți nu pun accent pe el și tratează acest subiect cu superficialitate.

Astfel, ajungem în situații în care copiii:

→ nu reușesc să-și gestioneze emoțiile;
→ nu își pot controla accesele de furie;
→ nu sunt capabili să comunice eficient cu cei din jur;
→ nu reușesc să empatizeze;
→ își pierd stima de sine.

(asta în ciuda faptului că rezultatele școlare sunt bune sau foarte bune, ceea ce indică un IQ dezvoltat).

📲 Unii dintre copiii care sunt lăsați în fața televizoarelor, telefoanelor sau tabletelor și care nu sunt ajutați să-și dezvolte acest tip de inteligență, vor deveni acei adulți care nu reușesc să-și gestioneze stresul, nu sunt capabili să ia decizii sănătoase sau să lucreze eficient cu alți oameni.

Evident, toate aceste lucruri vor duce la eșecuri repetate atât în viața personală cât și în cea profesională.

Însă acum, ai instrumente la îndemână atât pentru dezvoltarea inteligenței emoționale a copilului tău, cât și pentru a-l ține departe de telefon, tabletă sau televizor.

PACHETUL ,,Emoții în armonie’’ - top 6 instrumente educaționale pentru dezvoltarea inteligenței emoționale

…este aici pentru ca tu să te asiguri că al tău copil va ajunge un adult echilibrat și de succes!

Pur și simplu comanzi pachetul cu cele șase instrumente educaționale indispensabile în dezvoltarea inteligenței emoționale a copilului tău, iar noi îți garantăm un timp calitativ petrecut de copilul tău pentru a deveni adultul valoros de mâine!

Deși noi suntem absolut convinși de faptul că vei contribui la dezvoltarea inteligenței emoționale a copilului tău într-un mod distractiv și autentic, ai garanția banilor înapoi după 30 de zile dacă nu veți fi mulțumiți.

Pur și simplu, dacă simți că pachetul ,,Emoții în armonie’’ nu este pentru voi, vei primi toți banii înapoi.

Atât de simplu.

Ce spun cei care au cumpărat produsele incluse în pachet?

Aventurile lui Scânteiuță

Emoții în Armonie (2) 57
Emoții în Armonie (2) 58
Emoții în Armonie (2) 59
Emoții în Armonie (2) 60
Emoții în Armonie (2) 61
Emoții în Armonie (2) 62

ȘIPȘAK ȘEF

„Este un joc minunat! Fiilor mei de 5, respectiv 7 ani, le-a plăcut foarte mult și ne-am jucat toți 3 de îndată ce a sosit!”

„Un joc la cel mai bun raport preț-calitate, potrivit pentru toate vârstele. Toți se joacă cu plăcere, de la cei mici la cei mari! 🙂”

Cei 4 prieteni aventurieri

„Jocul conține 4 planșe care-ți indică exact ce poți construi. Apoi adaugi planșa dorită ca fundal pe tabla magnetică și pui piesele în locurile corespunzătoare. Nepotul meu de 3 ani și jumătate adoră să aleagă peisajul pe care să-l construiască și să lipească apoi piesele magnetice. Un sfat pe care-l dau părinților cu copii mai mici este acesta: ajutați-i să petreacă mai puțin timp în fața ecranelor, cu jocuri educative care să-i țină ocupați!”

„Wow! Acest joc ar trebui să fie mai scump decât este, de fapt! L-am cumpărat pentru o excursie și a meritat din plin. M-am bucurat că piesele magnetice se lipesc și se dezlipesc ușor, așa că prichindelul meu de 3 ani se poate descurca cu ele. Merită!”

Cubul sortator cu forme geometrice colorate

„Datorită pieselor de forme și culori diferite, cea mică stă și savurează fiecare victorie când reușește să combine formele. E un joc care provoacă multă bucurie la noi în casă. Aplaudăm cu toții când termină figurinele. Deși simplu construit, cubul reușește să-i stimuleze voința și perspicacitatea.”

„Find colorat, acest joc este primul solciitat chiar de dimineață. Noi l-am poreclit „momentul lui Mathias de meditație”. Abia după ce trece toate figurinele prin cub ne putem gândi și la planul pe acea zi”.

Setul de construcții POLESIE 2 în 1, Avion și Elicopter militar – 57 de piese

„Ne-am distrat împreună construind modele. Avionul l-am făcut să mergem iarna în vacanță la căldură. Când am reușit să-l terminăm, purtam toți prin casă ochelari de soare în plină toamnă. Iar când reușeam să ducem la capăt elicopterul militar, salvam cu el oameni care trec prin cutremure, ploi torențiale sau incendii. A devenit un instrument de dezvoltare a empatiei”.

Setul de construcții POLESIE 2 în 1, Elicopter și Vehicul – 91 de piese

„Construcția de modele de vehicule terestre sau zburătoare e una dintre preferate la noi în casă. Încercăm de fiecare dată să construim cu dedicație pentru un membru din familia extinsă. Astfel povestim și viața grea a bunicii, vacanțele palpitante ale mătușii sau povestea de strămutare ale străbunicilor.”

Întrebări frecvente:

1) Pentru ce vârstă este potrivit pachetul “Emoții în armonie”?

Cartea și cele 6 jocuri din pachet sunt potrivite pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani.

2) De ce aveți reduceri atât de mari la acest pachet?

Suntem un business axat pe educație și cum cea emoțională lipsește din școli, ne asumăm noi acest rol în limita posibilităților. O societate sănătoasă emoțional devine o societate bogată și financiar.

3) Cum plătesc produsul și cum îl primesc?

Ai posibilitatea să plătești online sau ramburs, la curier, în momentul în care îl primești.

Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoană la persoană și nu sunt garantate.

Copyright 2015-2023 © Tikaboo România

×

Cart