Hai să facem cunoștință!

Echipa 1

Paul Melinte

Marketer
Echipa 2

Florin Alexandru

Creator de creatie
Echipa 3

Silvia Paval

Concept Developer

Descoperă mai multe despre noi

Echipa 1

Paul Melinte

Marketer
Viziteaza site-ul

Marketer, autorul jocului Inside HERO, realizatorul unor campanii de constientizare a importantei cititului si a autoeducatiei.

Florin Alexandru spune despre mine că sunt geniu. Din modestie prefer să nu spun părerea mea. :))

Sunt multe cuvinte prin care mi-aș putea descrie activitatea: antreprenor, marketer, blogger și altele.

Dar astea toate sunt doar consecințe a ceea am fost o viață întreagă, și voi continua să fiu mereu: un autodidact îndrăgostit de învățarea continuă.

Dacă pentru mulți oameni educația este doar o unealtă de care conștientizează că au nevoie pentru a-și atinge anumite visuri, pentru mine este, pe lângă un mod de a-mi atinge visurile și am asigura fericirea, un scop în sine.

Iubesc să descopăr și să învăț lucruri noi, apoi să le transmit și altora sau să le folosesc pentru a construi ceva util.

Autoeducația, promovarea autoeducației plus antreprenoriatul și promovarea lui, sunt atât pasiunile mele cele mai mari, cât și „jobul” meu. Așă că mă consider un om foarte norocos și cred că toți oamenii au dreptul la un astfel de „noroc”.

Echipa 3

Silvia Paval

Creator de magie
Viziteaza site-ul

Creativ de dă pe afară.

Autoarea jocului Inside HERO

Făuritoarea conceptului Ză Scoolarz – tărâmul adolescenților liberi, cei nejudecați, neetichetați și cei care nu se încadrează în tipare sociale numai bune de manipulat.

Florin Alexandru spune despre mine că sunt geniu și îl cred.

Salut, sunt Silvia și sunt fericită. De ceva vreme am ales acest cuvânt pentru a mă descrie, în detrimentul profesiei, diplomelor și statutului social. De ce? Pentru că m-am prins că singurul lucru care contează cu adevărat este să fiu, să trăiesc și să mă accept așa cum sunt. De aici pornește totul.

După ce am făcut pasul de a mă alege pe mine, de a spune da vieții, lucrurile au început să curgă în viața mea.

Sunt designer, creez jocuri și produse care îmbunătățesc semnificativ calitatea vieții și nu în ultimul rând mi-am găsit vocea: o voce autentică care s-a săturat de ocolișuri și clișee. O voce care va fi ascultată de cei pregătiți să asculte.

Și nu mă feresc să spun: vreau să fac tot ce-mi stă în putință pentru a stopa războiul dintre generații, pentru a demonta miturile aferente și pentru a-ți spune neobosit: iubește-te pe tine, ești perfect(ă)!

Echipa 2

Florin Alexandru

Om
Viziteaza site-ul

Sunt scriitor, creator, gânditor, cercetător și OM, mai ales OM.

Am avut un vis și încă muncesc la el și știu că într-o zi voi livra educație în întreaga lume oferind tuturor copiilor aceleași șanse de a-și exprima potențialul imens.

Scriu și creez zilnic instrumente magice pentru a ne descoperi și a deveni cea mai bună variantă a noastră.

Geniu în manifestare.

Am renăscut după o criză de viață în care m-am redescoperit și de atunci lucrez la cel mai important proiect din viața mea, la mine însumi.

Sunt recunoscător Universului pentru oportunitatea de a experimenta viața aici și acum și celebrez viața pentru că e magică și minunată.

Sunt pasionat de viață și tot ceea ce creez are legătură cu modul meu extrem de a mă exprima.

Am fost prea multă vreme „cu picioarele pe pământ” pierzând astfel oportunitatea de a îmi manifesta potențialul imens din mine.

Știu ce sunt și am învățat că pot să fac asta dacă trăiesc altfel, dacă îmi dau voie să visez, să fiu altfel, să ies din tiparele sociale și de când fac asta, pot afirma că am reușit să exprim genialitatea din mine și mai știu că sunt geniu dacă îmi dau voie.

P.S. Conștientizez ce presupun toate aceste afirmații pentru o minte ce a trăit toată viața în tipare, par un nebun incurabil, dar în același timp știu că nu trec neobservat și mai știu că o să vrei să vezi ce fac și stilul meu de viață demonstrează că manifest genialitatea și o să ți se facă poftă de genialitate, așa că eu voi fi tot aici când vei dori să manifești potențialul imens ce se află și în tine și în noi toți dealtfel.

Meniu
Opreste razboiul dintre copiii tai

Încă un pas...Spune-ne unde să-ți trimitem ebook-ul?