Înscrie-te în program!

Asigură-te că nu dai mai departe traumele tale copilului tău!

Copil echilibrat, părinte împlinit

Copiii învață să se comporte de la noi părinții, iar printre comportamentele copiate regăsim calitățile noastre, abilitățile noastre, dar și comportamentele noastre nepotrivite.

Apariții Media

Florin Alexandru este fondatorul primei curricule de dezvoltare a inteligenței emoționale din Romania!

Proiect pilot realizat la Așezământul de copii Sfântul Leontie din Rădăuți de care au beneficiat 138 copii și 40 de educatoare.

Despre rezultatele acestui program pilot vorbesc în clipurile de mai jos maica Ecaterina și psihologul Adrian Mâncaș.

Ai vrea să ai o hartă detaliată a traumelor tale și a modului în care acestea se transmit copilului tău?

Prin intermediul evaluării comportamentale, afli exact cum ți s-au format ție traumele, dar mai mult de atât, care sunt acele elemente prezente în comportamentul tău prin care transmiți mai departe traumele copilului tău.

Comportamental, copiii ne copiază 100%, iar cuvintele vin doar să întărească ceea ce deja știu.

Avem senzația uneori că ei nu știu ceea ce noi vorbim și asta este o eroare logică datorită simplului fapt că noi nu primim „feedback” când vorbim cu copiii.

Dacă nu ne răspund, avem senzația că ei nu ne înțeleg, dar realitatea este că au o altă formă de a înțelege lucrurile, una intuitivă în care înțelegerea se întâmplă direct fără să fie necesară construcția logică a unui concept.

Pe deasupra, copilul îți simte starea emoțională deoarece a fost în burta ta, iar primul mod de a comunica cu copilul tău a fost tocmai prin senzațiile / emoțiile simțite.

În consecință simte ce simți tu, vede ceea ce vezi tu și tu, înțelege lucrurile pur și simplu, astfel că

Toți părinții am căzut în această capcană în care am crezut că copiii nu înțeleg ceea ce se întâmplă, dar realitatea este că ei au înțeles foarte clar situația în care ne-am aflat.

Emoțiile reprimate au construit frica copilului, iar acesta de câte ori se apropie de o situație tensionată sau de o amenințare percepută de el, își caută o altă activitate încercând să-și direcționeze atenția pe cu totul altceva. Nu vrea să simtă acele emoții.

În acest fel ai făcut șii tu când erai un copil, iar această fugă ne-a determinat să nu mai fim conectați cu emoțiile noastre.

Să nu le recunoaștem acum când le simțim și să ne fugim de emoțiile negative.

Ai observat asta?

Sunt sigur că ai trecut și tu prin asta, altfel nu citeai aceste rânduri.

Odată văzute traumele și emoțiile de care fugi, poți conștientiza cauza provocărilor tale și ale copilului nostru

Orice provocare pe care o ai, în spatele a ceea ce se poate vedea la suprafață: comportamente nepotrivite, gânduri negative sau senzații nedorite, sunt emoții negative de care am fugit încă din propria noastră copilărie.

Un soi de mecanism de apărare menit a ne apăra de suferința pe care am resimțit-o în copilărie.

Același lucru ar trebui să-l vedem și la copilul tău, desigur, ascuns cumva în modul în care percepem noi propria normalitate.

Prin această evaluare vei vedea în detaliu toate aceste elemente și din acel moment știi exact ce ai de făcut pentru a schimba comportamentul tău și a copilului tău exact așa cum tu îți dorești.

Desigur, asta se întâmplă sub directa noastră îndrumare.

Avantaje și beneficii

Pentru a identifica, conștientiza, îmbunătăți și schimba comportamentele nedorite.

Programul "Copil echilibrat, părinte împlinit"

te ajută să…

„Identifici, conștientizezi, îmbunătățești și schimbi comportamentele nedorite în relația cu copilul tău.”

Copil echilibrat, părinte împlinit 35

Pe deasupra te asiguri că…

Care sunt problemele pe care le rezolvi

Programul "Copil echilibrat, părinte împlinit"

te ajută să…

„Remediezi, anulezi și schimbi comportamentele nedorite la copilul tău, dar și la tine ca părinte.”

Copil echilibrat, părinte împlinit 36

Pe deasupra programul te ajută să anulezi…

Prin intermediul interviului inițial și al evaluării psihologice părintele află care sunt și cum s-au format tiparele comportamentale, înțelege și conștientizează emoțiile care stau la baza comportamentului, identifică gândurile și comportamentul care îl încurcă, astfel încât să poată găsi soluții noi de gestionare a provocărilor care apar zi de zi.

Înțelegând cauza din spatele comportamentului, părintele acționează diferit în situațiile dificile, iar relația părinte-copil se dezvoltă într-un mod armonios.

Cine suntem noi

FLORIN ALEXANDRU

Florin Alexandru este analist comportamental și autor de bestseller, specializat în inteligență emoțională, analiza credibilității, recunoașterea expresiilor faciale (Facial Action Coding System), singurul român acreditat de Paul Ekman International.

Paul Ekman este celebrul psiholog american ce a oferit consultanță în serialul Lie to Me și filmul Inside Out.

El este un pionier al secolului XXI în studiul emoțiilor, demarând numeroase studii în triburile din Papua Noua Guinee și având numeroase implicări în ceea ce privește gestionarea globală a situațiilor de criză.

Cazul “11 Septembrie 2001” din SUA este cel mai elocvent exemplu.

ELA MATEI

Sunt psihoterapeut adlerian, psiholog clinician, terapeut Dir Floortime, o metodă care se bazează pe interacțiuni respectuoase și semnificative, adaptate diferențelor individuale ale fiecărei persoane și promovând dezvoltarea fiecărei persoane la potențialul său maxim.

Am ales sa fiu terapeut pentru ca sunt pasionata sa ascult povestile de viata ale oamenilor, sa le ofer sprijin pe calea cunoasterii catre descoperirea si reintregirea sufletului ca, ulterior sa scoata la suprafata resursele de care au nevoie ca sa poata oricand sa faca fata provocarilor vietii si sa-si descopere potentialul din interior. Imi place sa lucrez cu copiii si sa sustin familiile pe parcursul procesului terapeutic avand ca obiectiv dezvoltarea relatiei parinte-copil si crearea unui mediu mai sanatos si armonios atat acasa cat si in societate. Daca simtiti ca aveti nevoie de suport emotional va incurajez sa ma contactati ca sa incepem impreuna un proces de transformare.

Ce vei primi concret în cadrul programului

Analiză comportamentală

Menită a-ți arată cu precizie matematică care îți sunt programele comportamentale preluate de la părinții tăi, modul în care a fost tu programat parental și cel mai important, cum dai mai departe copilului tău aceste comportamente.

Evaluarea copilului

În urma evaluării observăm comportamentul problematic și estimăm cu precizie cât de înrădăcinat este acel comportament și soluția schimbării comportamentului nedorit.

Sesiuni de lucru

Aceste sesiuni sunt în dublu sens, atât pentru părinte, cât și pentru copil separați. Conștientizarea declanșatorilor care duc la comportamentul nedorit din partea părintelui va opri din fașă și efectul asupra copilului, iar pentru asta este nevoie de exerciții practice în programul zilnic.

Jocuri și activități

Un plan concret pentru acasă în care părintele și copilul să lucreze împreună în sesiuni scurte de jocuri și activități. Lucrăm și cu sesiuni de feedback online în prima parte a programului.

Program personalizat

Problemele comportamentele sunt diferite și implicit, programul o să fie personalizat pe situația voastră de așa natură încât rezultatele să apară în cel mai scurt timp cu putință.

Mentorat personalizat

Analiza comportamentală, evaluarea copilului și practica aferentă se vor desfășura pe perioada a 6 săptămâni cu practică zilnică timp de 30 de minute pe zi, mai puțin duminica. Excepție făcând sesiunea de analiză comportamentală care va dura în jur de 180 minute, iar evaluare va dura în jur de 90 de minute.

Testimoniale

Copil echilibrat, părinte împlinit 37

ELA MATEI

“In cadrul sedintelor de terapie am avut parte de o abordare diferita asupra provocarilor mele si asta m-a ajutat sa depasesc situatia de criza in care ma aflam. M-am simtit ascultata si inteleasa fara sa ma simt judecata si s-a creat un spatiu sigur in care am vorbit cu deschidere despre gandurile si sentimentele mele fara sa ma tem de ele. Empatia si profesionalismul ei au fost evidente in fiecare interactiune, facandu -ma sa ma simt apreciata pe tot parcursul intalnirii noastre si asta m-a provocat sa explorez noi cai de crestere si vindecare. Sprijinul si latura umana de care da dovada m-au facut sa vin cu mare placere la terapie si sa-mi deschid sufletul cu incredere.”

  • Laura

„Am apelat la terapie într-o perioada din viata mea nu foarte ușoară. Am intalnit la ea calmitate, înțelegere și profesionalism si m-a ajutat sa trec cu mai multa liniste prin toata aceasta perioada. M-am simțit înțeleasă, ascultata și a creat un mediu în care eu m-am simtit în siguranță și astfel am putut sa ma deschid si sa ma cunosc mai bine. Am colaborat impreuna și schimbarea mea este vizibila intr-un mod la care nu m-am gandit nicodata. Îi mulțumesc pentru implicarea si răbdarea de care a dat dovada atunci cand eu ma luptam cu gandurile mele.”

  • Valentina

”Cand am inceput terapia cu fetita mea eram nesigura si plina de indoieli. Nu stiam cum se va adapta copilul meu si pentru mine era important. Cand am observat ca fetita mea este primita cu blandete si rabdare si ca a reusit sa o atraga usor in joaca, m-am simtit in siguranta si mi-a castigat increderea. Fiecare sedinta a fost adaptata nevoilor ei si a reusit sa o faca pe fetita sa isi inteleaga emotiile si sa le gestioneze mai bine astfel incat reuseste sa isi faca mai usor prieteni. A fost un sprijin nepretuit pentru mine ca si parinte.”

  • Gabriela
Copil echilibrat, părinte împlinit 38

FLORIN ALEXANDRU

„Simt recunoștință În primul rând pentru mine, pentru că am avut curajul și încrederea să mi las vulnerabilitatea în mâinile lui Florin, dar mai ales sunt recunoscătoare lui Florin, pentru că analiza comportamentală pe care a reușit să mi o contureze este lucrul de care aveam mare nevoie.

Nu mi a fost chiar așa ușor să dau piept cu emoțiile în, credințele și trăirile mele, Însă am simțit pe aceasta este Calea pentru acum și dentiza și a observat tot mecanismul din spatele comportamentelor mele.

Am aflat că nevoia mea de bază este siguranța și atenția și de aceea pornește tiparul meu comportamental. prin asta am conștientizat că eu folosesc un mecanism de apărare pe care nu îl luasem în calcul până acum, dar cel mai important, am înțeles pe unde pornesc nemulțumirile și discuțiile pe care le am în principal cu soțul meu.

Rezonez foarte mult cu soluțiile pe care ni le a oferit Florin, ba chiar mi a confirmat De ce simt eu o lipsă imensă și o nevoie în egală măsură, privind o intenție de a mea.

Florin, Îți mulțumesc pentru modul tău de a ne îndruma, de a explica cu răbdare pe înțelesul tuturor, cât și pentru tot suportul pe care ni-l oferi și mai ales pentru sprijinul din Momentul acela de placare pe care l-am avut.

Mi-au fost de un real ajutor acele exerciții și pe unul dintre ele îl voi avea la îndemână tot timpul pentru că am văzut ce efect poate să aibă atenția pe prezent și Bucuria de a experimenta fiecare element cu care interacționăm.

Asta chiar m-a făcut să mă simt plină pe interior și am uitat complet de agitația pe care o lăsa să curgă în mine.”

  • Cristina Ana Maria Muceanu​

“De când am descoperit programele tale, am reușit să îmi înțeleg mai bine comportamentul și am reușit să îmi gestionez mai bine emoțiile. Te urmăresc și urmez programele tale, pentru că știu că aceasta este calea și că înapoi nu mă întorc. Atunci când urmăresc video-urile postate de tine, pe lângă informații utile, îmi transmiți o stare de calm și încredere. Mulțumesc pentru tot ce faci.”

  • Diana Danila

„Analiza comportamentală m-a ajutat enorm, m-a ajutat să înțeleg de unde provin anumite temeri…”

  • Sorana Cârstea

Cum vei primi și urmări programul?

1. Primești acces pe platformă imediat după confirmarea plății.

2. Accesezi calendarul pentru săptămâna în curs.

3. În fiecare zi vei avea de parcurs pașii prezentați:

Alege pachetul potrivit pentru tine!

FURNICĂ

2000 lei

ALBINĂ

4000 lei

FLUTURE

6000 lei

Copil echilibrat, părinte împlinit 39

TRANSFORMARE 100% GARANTATĂ!

Sunt atât de convins că acest program te va ajuta să te transformi în persoana ta favorită și te va ghida REAL să îți pui viața în mișcare în direcția CORECTĂ și BENEFICĂ ție, încât îți ofer 2 GARANȚII.

GARANȚIA Rezultatelor:

Lucrez cu tine până când ai rezultate, pe perioada accesului în program (de 1 sau 2 ani, în funcție de varianta de program aleasă).

Te sprijin și te ghidez în transformarea ta, DACA parcurgi 70% din lecțiile programului, participi la 70% dintre ședințele de terapie de grup și susții testele de evaluare periodice!

GARANȚIA Banilor Înapoi:

Dacă în primele 14 zile de program simți că acesta nu ți se potrivește sau nu există progrese, îți restitui banii pe care i-ai plătit pentru înscrierea în program.

Fără nicio explicație, îți dau banii înapoi.

Tot ce ai de făcut este să ne scrii un simplu e-mail pe [email protected] iar garanțiile se pun în mișcare în favoarea ta!

Program Interactiv 100% Online | Durată 3 sau 10 luni | Start: 30.07.2024 | Terapii săptămânale de grup | Lecții video și text | Exerciții practice eficiente | Provocări revelatoare | Rezultate garantate | Feedback personalizat | Suport constant | Grup Privat de Facebook & Whatsapp | Garanția Banilor înapoi 14 zile

Întrebări frecvente

Costul de înscriere în programul Design Comportamental 2.0 diferă în funcție de varianta aleasă, poți opta pentru: 

– Design Comportamental Explorator pe 3 luni, pentru 1.500 lei;

– Design Comportamental Esențial pe 10 luni, pentru 3.000 lei;

– Design Comportamental Maestru pe 10 luni, pentru 9.000 lei;

Dacă nu poți achita integral, poți plăti programul în 2 rate egale sau în 3 rate lunare.

Prima rată se achită la înscriere în program.

Ai acces în programul Design Comportamental 2.0 timp de 2 ani din momentul înscrierii pentru variantele ESENȚIAL și MAESTRU, iar pentru varianta EXPLORATOR ai acces timp de 1 an;

Programul începe pe 30.07.2024. 

În a doua parte a zilei de luni, 30.07.2024, vei primi acces la platforma programului unde vei găsi publicate lecțiile, dar vei primi acces și în grupurile private de Facebook și de Whatsapp, unde vei interacționa cu Florin Alexandru și ceilalți mentori și colegi.

Rămâi în grupurile de suport cât timp dorești.

Timpul alocat parcurgerii fiecărei zile din program este de 20-40 de minute. 

Sesiunile live de întrebări și răspunsuri vor avea loc săptămânal, în fiecare zi de joi, la ora 20:00.

Timpul alocat fiecărei sesiuni este de aproximativ 2,5 ore. 

Testele periodice te vor ajuta să îți evaluezi propriul progres.

Îți oferim feedback în sesiunile LIVE de pe ZOOM și/sau în grupurile private de Facebook sau Whatsapp!

Înscrie-te în program!

Program Interactiv 100% Online | Durată 3 sau 10 luni |  Start: 30.07.2024 | Terapii săptămânale de grup | Lecții video și text | Exerciții practice eficiente | Provocări revelatoare | Rezultate garantate | Feedback personalizat | Suport constant | Grup Privat de Facebook & Whatsapp |  Garanția Banilor înapoi 14 zile

×

Cart