Cea mai distractivă numărătoare inversă până la venirea lui Moș Crăciun.

Calendarul de Advent

În așteptarea lui Moș Crăciun

O carte interactivă pentru familiile cu copii între 3 și 9 ani, care te poartă timp de 24 de zile într-o călătorie magică, plină de jocuri, provocări și activități pentru întreaga familie.

Calendarul Advent de Craciun 16
Investiția ta în bucuria copilului tău: doar 70 lei
Calendarul Advent de Craciun 16
"Cel mai mult mi-au plăcut provocările zilei și jocurile pentru toată familia."

Matei, 6 ani

Calendarul Advent de Craciun 18

„Mami, tati, hai să ne jucăm! Mă plictisesc!”

Oare cine este cel mai bun partener de joacă al copilului tău?

Da! Chiar voi, părinții lui, care uneori sunteți epuizați după ce vă terminați programul de muncă, activitățile casnice ce par interminabile și grăbiți să reușiți să le faceți pe toate la timp, ca niște supereroi.

Iar copilul oare ce mai primește?

Probabil vrei să-i oferi jocuri și activități care să-i facă plăcere, vrei să vă distrați împreună, dar și să-și folosească timpul liber într-un mod educativ, relaxant, care să-l ajute să-și dezvolte personalitatea armonios și echilibrat.

„Când vine Moș Crăciun? Acum? Dar acum? Cât să mai aștept?”

Cu siguranță cunoști această situație în care copilul te întreabă de Moș Crăciun încă de la căderea primelor frunze de toamnă.

Nerăbdarea lui pentru Crăciun îți poate testa uneori rezistența la stres și îndemânarea de a-i oferi explicații cât mai apropiate nivelului lui de înțelegere privind: trecerea timpului, importanța sărbătorilor ca eveniment de familie și nu doar pentru a primi cadouri, dulciuri și prăjituri.

Și, deși găsești un calendar și îl inviți pe copil să bifeze în el zilele care trec, tot există starea de agitație și de nerăbdare ce poate deveni epuizantă atât pentru tine, cât și pentru copil. „Mai este mult?”

Cum ar fi dacă așteptarea lui Moș Crăciun ar fi distractivă și ai avea la dispoziție o serie de activități și jocuri din care să poți alege?

Acum nu mai trebuie să-ți petreci puținul timp liber rămas pentru a inventa jocuri pentru copii și poți să pui direct în aplicare cele mai iubite activități, deja testate în rândul multor familii.

Am pregătit cu pasiune, cu răbdare și cu atenție, special pentru tine și copilul tău, un Calendar de Advent, care să devină instrumentul tău principal în organizarea activităților educative și distractive pe parcursul așteptării lui Moș Crăciun cu (ne)răbdare!

Ai la dispoziție jocuri și activități zilnice variate, care durează între 5 și 90 de minute fiecare, din care să te inspiri, în funcție de timpul tău liber. Vei descoperi că poți să ai momente de calitate în familie care să vă aducă cooperare, înțelegere și conectare, chiar dacă ai la dispoziție, de exemplu, doar 30 minute libere pe zi!

Vei avea acces la toate activitățile educative și distractive recomandate de specialiștii în educație pentru dezvoltarea socio-emoțională a copilului tău.

Investiția ta în bucuria copilului tău: doar 70 lei

Calendarul de Advent
În așteptarea lui Moș Crăciun

O carte care oferă repere psihopedagogice ușor de pus în aplicare pentru a-ți oferi, pas cu pas, îndrumarea de care ai nevoie când interacționezi cu micuțul tău care experimentează stări de furie, anxietate, pierderea controlului, egoism, încăpățânare, timiditate, nerăbdare, impulsivitate etc.

Distractiv și educativ

Activități care vă oferă clipe de mișcare, relaxare, conectare, cooperare și comunicare, pentru a-i dezvolta abilitățile de a rezolva problemele din viața cotidiană: să coopereze, să asculte activ, să comunice asertiv, să fie perseverent și solidar etc.

Ușor de utilizat

Fiecare zi urmărește aceeași structură. Poți alege dacă faci toate activitățile sau doar la o parte dintre ele în funcție de timpul tău și vârsta copilului. Activitățile pe care nu le realizezi într-o zi, le poți relua oricând aveți mai mult timp împreună.

Descoperă tipul de inteligență al copilului tău!

Activitățile propuse încurajează dezvoltarea celor 9 tipuri de inteligență: muzicală, vizuală, verbală, logică, corporală, interpersonală, intrapersonală, naturalistă și existențialistă. Îți va fi ușor să observi ce înclinații are copilul tău.

Jocuri ce promovează valorile familiei

Prin intermediul activităților jucăușe din calendar, veți avea în fiecare zi subiecte de aprofundat precum: solidaritate, empatie, ascultare activă, perseverență, autocontrol, iubire de sine, apreciere, stimă și imagine de sine și multe alte surprize.

Elimină plictiseala

Calendarul de Advent „În așteptarea lui Moș Crăciun” este construit pentru a-ți oferi zilnic cel puțin 8 activități variate din care poți alege ceea ce tu dorești să aplici, alături de copilul tău, în ritmul vostru propriu, astfel încât să vă oferiți timp de calitate într-un stil distractiv și relaxant.

Descoperă cum poți să fii un părinte jucăuș

Peste 250 de jocuri și activități educative pe care le poți repeta oricând. Vei putea să-ți creezi singur combinațiile de jocuri care-ți plac și care se potrivesc contextului în care vă aflați: acasă, la plimbare, în vacanță, în aer liber, în mașină etc.

Cum este structurată cartea?

Cartea este în format A4 și este structurată sub forma unui calendar complet pe care să-l pui în aplicare timp de 24 de zile, începând cu 1 decembrie și până în 24 decembrie. Fiecare zi are o temă generală, aprofundată treptat de-a lungul zilei (generozitate, empatie, toleranță, imaginație etc.).
 • Tematica zilei

  Pentru unele zile vei observa că abordăm chiar zilele recunoscute la nivel internațional pentru a sărbători împreună evenimentele globale și multiculturale. Pentru alte zile, titlurile redau așteptările și dorințele copiilor și ale părinților. Sub fiecare titlu veți găsi un rezumat al zilei propuse, în care prezentăm cele mai importante subiecte ce vor fi descoperite de către copil.

 • Ghicitoare

  Ghicitorile oferite au rolul de a trezi curiozitatea copiilor, astfel încât fiecare să fie capabil să descopere tema zilei singur, răspunzând la câteva versuri. Toate activitățile ulterioare conțin de fapt răspunsul la ghicitoarea primită. Puteți să-i propuneți copilului să realizeze singur ghicitori la finalul zilei, după ce ați parcurs toate activitățile.

 • Știați că…

  Acest fragment informațional ilustrează în cele mai multe zile explicația apariției și desfășurării multor evenimente sau acțiuni culturale. Astfel, copilul va putea înțelege atât importanța legendelor și a tradițiilor, cât și influența anumitor persoane în viața noastră. Încurajăm copilul să devină explorator prin realizarea unei scurte activități în familie.

 • Provocare

  Copilul este invitat să realizeze o acțiune scurtă, energizantă sau socio-emoțională pentru a-l sprijini să înțeleagă ceea ce a descoperit în fragmentul anterior „Știați că…”. Astfel, provocarea pune de fapt în practică ceea ce copilul descoperă alături de părinții săi. Urmărim să valorificăm și să îmbogățim experiența copilului prin activități educative ce-l vor sprijini și pe viitor în rezolvarea unor situații de tip problemă.

 • Idee pentru poza zilei

  În fiecare zi îți vom propune să realizezi o poză în familie pe care s-o lipești chiar în acest calendar într-un spațiu special alocat. Albumul de fotografii realizat de-a lungul Calendarului de Advent va evidenția tematica fiecărei zile parcurse împreună. Pentru a realiza fiecare poză, vă invităm să ieșiți din zona de confort și să încercați să vă creați amintiri amuzante, emoționante, jucăușe și memorabile.

 • Un cântec ce ne invită la joc

  Copilul învață când se mișcă, când dansează, când vede, când pipăie, când aude și oricând este implicat! Această secțiune are rolul de a sprijini părinții să folosească resursele audio disponibile on-line în scopuri educaționale. De asemenea, îi asigură copilului pauza necesară de la efort intelectual, pauză în care are nevoie de mișcare, tradusă uneori chiar și prin dans și sarcini amuzante.

 • Carte recomandată

  Aceste cărți (deja disponibile în librării) au fost special alese pentru a aprofunda subiectele zilelor pe care le parcurgeți, prin povești care să aducă atât relaxarea, cât și conectarea și destinderea în familie. Scopul acestei secvențe este de a impulsiona copilul să investigheze subiectul zilei, să-l exploreze prin lectură și să i se ofere câteva alternative în care poate să empatizeze cu anumite personaje.

 • O imagine pentru albumul Advent

  Pe parcurs, veți realiza un album special în care fiecare zi din Calendarul de Advent va fi ilustrată printr-o singură imagine - fișă de activitate. Exemple de activități: „Caută intrusul”, „Labirint”, „Colorează”, „Completează imaginea”, „Găsește diferențele”, „Umbre”, „Dot a dot” (Uneste punctele), „Continuarea desenului”, grafisme, planșe de colorat cu grade diferite de dificultate și multe altele.

 • O întrebare pentru timpul de conectare

  Cele mai profunde momente pe care le puteți avea în familie pornesc de la o întrebare aparent simplă, însă cu semnificații puternic emoționale în experiența familiei. Scopul tuturor acestor întrebări din calendar este de a-l ajuta pe copil să-și verbalizeze trăirile, emoțiile și gândurile și, mai ales, să vă consolidați relația prin comunicare.

 • Recomandări psihopedagogice

  Reprezintă repere psihopedagogice ușor de pus în aplicare pentru a-ți oferi, pas cu pas, îndrumarea de care ai nevoie când interacționezi cu micuțul tău care experimentează stări de furie, anxietate, pierderea controlului, egoism, încăpățânare, timiditate, nerăbdare, impulsivitate etc.

 • Activitate

  La o primă vedere a acestui calendar, vei găsi în aproape fiecare secțiune multe activități propuse, nu numai în acest loc, special dedicat jocurilor. În schimb, activitatea de la finalul zilei se deosebește de celelalte prin spiritul său relaxant și distractiv, care înglobează mai multe elemente precum: implicarea tuturor din familie, abordarea temelor zilei dintr-o perspectivă ludică, oferirea unor instrumente practice de joacă și conectarea părinților.

Investiția ta în bucuria copilului tău: doar 70 lei
Calendarul Advent de Craciun 19

Bonus

La achiziționarea cărții vei primi ca bonus un afiș format A3 pentru numărătoarea inversă în așteptarea lui Moș Crăciun!

Pentru fiecare zi parcursă din calendar, copilul are sarcina de a lipi pe bulina corespunzătoare o bilă formată din vată. Pe 24 decembrie, Moș Crăciun va avea toată zăpada necesară ca săniuța lui să ajungă în casele voastre!

Cine este autoarea acestei cărți?

Calendarul Advent de Craciun 20

Simona Șuhani

„Am decis să scriu această carte pentru a ajuta toți părinții care își doresc să se joace alături de copilul lor și care, adeseori, m-au abordat pentru a mă întreba:

 • Ce să fac în situațiile în care copilul nu mă mai ascultă?
 • Ce pot face pentru a mă înțelege mai bine cu el?
 • Cum pot să mă joc cu el, astfel încât să și învețe ceva anume?

Deși am răspuns acestor întrebări de-a lungul timpului, am observat că întrebările au rămas aceleași, venind din partea altor părinți.

Astfel, cartea aceasta este o invitație către joacă în familie, dar vine însoțită și de explicațiile psihopedagogice necesare pentru ca părinții înșiși să devină creatori de joc.”

Simona Șuhani este licențiată în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar.

Își găsește vocația în educație și în pasiunea către jocurile pentru copii și descoperă că, pentru a ajunge la inima unui copil, are nevoie de sprijinul părinților și de legătura lor puternică de relaționare.

Astfel decide să-și continue studiile urmând cursurile programului de Master Resurse Umane în Educație: Formare și Management. Ulterior publică o serie de cărți adresate părinților și copiilor, pentru a-i invita să se bucure împreună de fiecare clipă liberă, cu scopul de a se conecta și coopera.

➤ Cum plătesc și cum primesc cartea?

Comandă cartea acum și ai posibilitatea de a o plăti fie online, prin card, fie prin ramburs, la curier. Astfel, o vei primi la tine la ușă, iar taxa de curierat este de doar 13 lei!

Calendarul Advent de Craciun 21

Distracția garantată!

Chiar dacă noi suntem convinși 100% că întreaga ta familie va fi încântată de această carte, ai posibilitate de retur timp de 30 de zile fără explicații.

Credem că meritați din plin această oportunitate de a vă distra, a învăța, a crește și a vă descoperi împreună, așa cum nu ați mai făcut-o până acum.

Investiția ta în bucuria copilului tău: doar 70 lei

Ce spun cei care au testat programul?

Academia emoțiilor este un program genial pentru copii cu povești care acaparează atenția și totodată îi face pe ei să-și recunoască propriile emoții.

În timpul exercițiilor și activităților. copii descoperă dansul dintre gând emoție și fricile cum vin și dispar constientizand ca sunt proiecții ale minții și că nu sunt reale.

Cu ajutorul acestui program lași genialitatea copilului tău să fie!

Elena
Mama lui David si Alex, de 11 ani

Am parcurs alaturi de baiatul meu de 8 ani jumate programul Academia Emotiilor. Am fost placut impresionata inca de la primele exercitii. Aveam impresia ca imi cunosc copilul si ca stiu foarte multe despre lumea lui emotionala, dar am fost foarte surprinsa sa descoper ca multe aspecte pe care eu ma asteptam ca el sa le perceapa intr-un fel, el le percepea intr-un mod total diferit de cum ma asteptam eu…. (read more?) Povestile i-au placut foarte mult, nu doar pentru ca in multe situatii se regasea chiar el cu o parte din experientele sale, dar pentru ca prin intermediul lor a reusit sa gaseasca solutii la anumite situatii cu care el se confrunta.

Recomand acest program tuturor parintilor care:
👉 vor sa afle mai multe despre lumea emotionala a copiilor lor
👉 parintilor care vor sa-si sustina copiii in a-si dezvolta inteligenta emotionala
👉 vor sa-si incurajeaze şi sa-si susţina copiii ca să îşi urmeze pasiunea şi planurile

Dezvoltarea emoţionala chiar contează!

Anamaria
Mama lui Andrei, 8 ani

Băiatul meu a învins frica de întuneric, frica de a merge la antrenamentul de rugby, deși a fost amenințat de un coleg de echipă că îl va bate dacă va mai îndrăzni să meargă, frica de câini, frica de a își spune părerea indiferent de ce vor spune ceilalți și multe altele.

A reușit pentru că a învățat ce sunt fricile din acest program, de ce apar, de unde apar și care le este rostul. Apoi, a învățat că el nu este acele frici, descoperindu-și astfel curajul și a merge dincolo de ele. Relația cu copilul meu s-a schimbat considerabil și pentru această schimbare îți mulțumesc din suflet Florin Alexandru și întregii echipe pentru așa instrument, pentru că este un instrument mai mult decât necesar oricărei familii.

Mulțumiri depline!

Maria
Mama lui Vlad, 7 ani

Acest program ne-a apropiat foarte mult, ne-a ajutat să comunicăm mult mai deschis, să ne acceptăm stările și comportamentul, chiar și pe acela neplăcut și să găsim împreună soluții.

Acum băiatul meu vine cu soluții atunci când mă vede supărată sau nervoasă și îmi spune „la ce îți folosește mami? Hai mai bine să ne calmăm, hai să respirăm împreună…” sau „mami, ce emoție și ce gând ai?” și are doar 6 ani, dar deja știe atât de multe datorită acestui program magic.

Chiar este magic, plin de provocări și de subtilități ce le observi pe parcurs în comportamentul copilului.

Mariana
Mama lui Gabriel, 6 ani
logo-tikaboo-simple-1-1.png

Datorită numărului mare de comenzi, livrarea o să dureze mai mult decât de obicei. Vă mulțumim pentru înțelegere

×

Cart