Cauți cel mai fain cadou de sărbători?

Cum ar fi să le dăruiești angajaților
sau colegilor tăi cadouri educaționale ?


Dacă pui accentul pe educație și dezvoltare personală, vei avea
o echipă de oameni mai motivați, mai fericiți și mai productivi.

0 - PACHET DE SARBATORI 1

 

Știai că mulți antreprenori care încearcă să își răsplătească angajații cu cadouri de sărbători, eșuează drastic?

Te simți blocat, ai zile obositoare la muncă în ultima perioadă și acum mai ai încă un lucru de făcut: să găsești cadouri potrivite pentru angajații tăi de sărbători. Deja te simți copleșit

Ce a-i putea face?

Alege cadourile educaționale de la Tikaboo și scapă de stresul alegerii celor mai potrivite cadouri.

Produsele noastre sunt construite pentru a acoperi toate categoriile de vârstă și pentru a-i distra și a-i învăța lucruri utile pe angajații tăi. 

Descoperă produsele noastre mai jos.

 

0 - PACHET DE SARBATORI 2

100.000+ de cărți vândute

Scrisă de colegul nostru Florin Alexandru împreună cu profesorul Florian Colceag, o carte potrivită pentru părinți. Această carte te va face sa ai un angajat mai puțin stresat și mai productiv la muncă având o familie mai fericită. De asemenea îi va ajuta pe aceștia să le dezvolte cinci calități esențiale copiilor lor în doar 30 de minute pe zi.

  • Apartenență socială
  • Gândire pozitivă
  • Încredere în forțele proprii
  • Inteligență emoțională
  • Gândirea ”Out of the Box”

Ai angajați care își doresc să fie mai organizați, mai asumați și mai productivi?

Colegul nostru, Paul Melinte, a scris o carte ce i-ar putea ajuta pe aceștia. Nu este o carte despre cum să devină milionari peste noapte, sau alte vrăjeli de genul ăsta. 

Lasă Vrăjeala este o carte despre cum să treci la treabă și cum să îți crești șansele de a realiza ceva. Dacă iți dorești mai mulți intraprenori și oameni cu inițiativă în echipa ta, atunci acestă carte este alegerea potrivită. 

0 - PACHET DE SARBATORI 3

15.000+ de cărți vândute

0 - PACHET DE SARBATORI 432.000+ de jocuri vândute

Un joc potrivit pentru întreaga familie (în special copii de la 4 ani în sus), creat datorită unei nevoi foarte clare de a dezvolta o calitate esențială cum este inteligența emoțională.

Cercetări efectuate de specialiști în resurse umane din întreagă lume au demonstrat că persoanele care au un coeficient de inteligență emoțională (EQ) ridicat au mai mult succes în carieră.

Chiar mai mult decât atât putem afirma cu tărie că este exact calitatea care lipsește unei societăți românești în căutarea unei identități.

 Cu acest joc, în doar 30 de minute săptămânal, oricine îl joacă va avea oportunitatea de a dezvolta inteligența emoțională.

 

Știai că în fiecare dintre noi trăiește un Super-Erou?

Inside Hero este primul joc care îi va ajuta pe angajații sau partenerii tăi (dar și pe copiii lor) să scoată EROUL la suprafață lăsând victima deoparte.

Acest joc îți va transforma angajații în oameni de acțiune mai responsabili, mai creativi și care sunt capabili să facă ceva pentru ei, nu doar să aștepte. Jocul este potrivit și pentru teambuilding.

0 - PACHET DE SARBATORI 5

12.000+ de jocuri vândute

0 - PACHET DE SARBATORI 62.500+ de jocuri vândute

Ai avut angajați supărați sau demotivați în unele zile doar pentru că se certaseră cu persoana iubită?

„Mă mai iubești” este un joc pentru adulți, le oferă acestora oportunitatea de a depăși mituri, blocaje sau convingerile de orice fel care stau în calea unei relații de calitate.

Este instrumentul perfect care să îi învațe pe aceștia să iubească și să trăiască! Pui întrebarea, aștepți răspunsul, înveți să asculți și mai departe…vezi tu în joc. Spor!

Cum poți comanda aceste produse?

Ai 20 de colegi și vrei să le faci o surpriză de sărbători? Lasă-ți datele de contact și te sunăm noi în maxim 24 de ore pentru a-ți face o ofertă personalizată. 

 

În funcție de numărul de produse comandate vei primi un discount semnificativ.

0 - PACHET DE SARBATORI 1
Meniu
Opreste razboiul dintre copiii tai

Încă un pas...Spune-ne unde să-ți trimitem ebook-ul?