Dacă ai 30 de minute pe zi, îți garantez
că poți crește un copil genial

Albert Einstein a spus cândva așa: 

"Toți suntem genii. Însă dacă judecăm un pește după abilitatea sa de a se urca în copaci, el va trăi toată viața cu impresia că nu este deștept."

Hai să ne gândim un pic la treaba asta...

Oare geniul care a dat lumii teoria relativității și a revoluționat fizica, a aruncat niște vorbe în vânt, fără să știe ce zice atunci când a spus că noi toți suntem genii? ​

Cât de multă încredere ai în tine? Dar în copilul tău?​

Judecând după faptul că suntem dispuși să acceptăm alte teorii mai complicate pe care Einstein ni le-a dat, dar nu și asta (toți suntem genii), putem trage o singură concluzie: avem foarte puțină încredere în noi înșine și drept urmare și mai puțină incredere în cei din jurul nostru.

Iar asta se vede în viețile majorității oamenilor.... și e păcat!

Mai ales ca în ultima vreme au apărut mai multe studii care au demonstrat clar că genialitatea se poate cultiva.​

Așa că... dacă Einstein și alți cercetători moderni au dreptate, și noi toți avem genialitatea noastră, atunci asta înseamnă că și copilul tău este un geniu​.

Trebuie doar să îl ajuți să descopere la ce anume poate deveni genial. ​

Cum îl poți ajuta să-și descopere și să-și exprime această genialitate?

Stai fară grijă, nu o să-ți cerem ceva imposibil sau extrem de costisitor...

Nu o să-ți cerem să-l înscrii la școli sau programe speciale, să-i angajezi meditatori sau să-l ții toată ziua cu ochii în carte sau în fel și fel de studii.

Și mai important decât orice altceva, nu o să-ți cerem să-i sacrifici fericirea și copilăria.

Îți cerem, pentru binele copilului tău, doar două lucruri relativ simple:

 • 30 de minute pe zi în care să te joci cu el (îți oferim noi activitățile cele mai bune);
 • să ai mai multă încredere în el, decât au avut adulții din viața ta în tine.

​Dacă înțelegi care este miza (dezvoltarea și fericirea copilului tău), atunci o să ajungi la concluzia că nu cerem prea mult și oricât de ocupat/ă ai fi, vei găsi 30 de minute zilnic pe care să i le oferi.

Oferă-i 30 de minute pe zi și îți garantez
că poți crește un copil genial

Mai multe despre lucrurile acestea și activitățile pe care le puteți face în aceste 30 de minute, pentru a crește un copil genial, poți citi în cartea "Copilul tău este un geniu!"

La ea au muncit colegul nostru Florin Alexandr​u și dl. profesor Florian Colceag - supranumit și "antrenorul de genii", și constă în mai multe activități practice, simple și distractive menite să dezvolte acest potențial imens.

Sau altfel spus, este o carte care se joacă mai mult decât se citește!

Activitățile din această carte sunt ideale pentru copiii de la patru ani în sus!

Cine sunt autorii acestei cărţi?

FLORIAN COLCEAG

 • Este supranumit antrenorul de genii şi este considerat un părinte spiritual a multor copii supradotaţi din ţară.
 • Doctor în economie, autor al unor teorii pe complexitate, specialist în modelare matematică, membru al Clubului de la Roma alături de cei mai mulţi laureaţi Nobel şi preşedinte al Institutului Român pentru Studii şi Cercetări Avansate - Gifted Education, matematicianul Florian Colceag e la origine, ţăran. ​
 • E psihopedagog şi în psihopedagogie acţionează matematic, modelează în permanenţă caracteristicile pentru a fi utilizate de alţii.

FLORIN ALEXANDRU

 • Antreprenor social, realizatorul unor campanii de conştientizare pentru părinţi - "Educă-te!"
 • Pasionat de analiză tranzacţională şi de studiul comportamental al individului.​
 • Fondatorul comunităţii Tikaboo Romania, o formă de educaţie alternativă care se evidenţiază prin modul unic de realizare a instrumentelor de educaţie.​
 • Creatorul jocului "Eq Game - Alfabetul inteligenţei emoţionale", un joc care a fost realizat datorită unei nevoi clare de a dezvolta inteligenţa emoţionala!

Ce spun cei care au cumpărat cartea

“Copilul tău este un geniu!” e o carte pe care orice părinte ar trebui să o citească, indiferent de modul de parenting abordat în educaţia copilului. Această carte vine cu informaţii extrem de utile în educarea unui copil. Mai mult, toate aceste informaţii sunt redate cu o atâta simplitate, încât te fac să-ţi dai seama că a educa un copil nu e atât de complicat atunci când ai un plan bine stabilit şi eşti organizat întru totul. Aici vin în ajutor multitudinea de activităţi şi exerciţii special create pentru copilul tău şi care nu-ţi iau mai mult de 30 de minute pe zi. Aceste jocuri şi activităţi m-au ajutat enorm cu propriul meu copil şi m-au ajutat să-l înţeleg mai bine. Mi-am dat seama de ce are copilul meu anumite reacţii nepotrivite şi cu ajutorul activităţilor reuşim să ne conectăm, mai bine şi mai mult, zi de zi, iar el îşi exprimă potenţialul de geniu în fiecare zi devenind mai creativ, mai încrezător în propriile forţe, mai deschis către nou şi mai deschis emoţional. Inteligenţa lui emoţională creşte constant de când am început să lucrez cu el zi de zi şi asta e cel mai frumos cadou pe care această carte mi l-a oferit. Le mulţumesc autorilor pentru acest minunat dar şi sper ca această carte să ajungă şi la sufletele voastre, aşa cum a ajuns la al meu şi al fiului meu.

Ramona Rotariu


,,Copilul tău este un geniu!” este o carte care m-a inspirat enorm dar a şi venit într-un moment important în întâmpinarea unor lacune pe care le aveam, deşi citisem zeci de cărţi de parenting dar nu am reuşit să pun în aplicare toate acele recomandări. Ei bine, dacă am reuşit să înţeleg până la urma ceva esenţial din tot acest proces complex de creştere a copiilor, este faptul că, fără iubire, aplecare la nivelul lor în toate şi un munte de empatie nu vom reuşi să îi cunoaştem cu adevărat. De cele mai multe ori îi pedepsim nejustificat, mai ales când nu înţeleg şi, evident, greşesc în anumite situaţii…însă, o lectură esenţială precum este cartea ,,Copilul tău este un geniu!” te readuce în alţi parametrii, altă realitate, mult mai blândă decât cea dusă până la cele mai înalte cote ale perfecţiunii din mintea noastră. La ce ajută dacă avem copii nefericiţi? Intuiţia ar trebui să domine raţiunea, priorităţile noastre să le plasăm pe un plan secund şi să ne înţelegem cu adevărat rolul pe care îl avem în vieţile lor. Unic rol! Ca şi experienţa, de altfel. Timpul nu se mai întoarce. Ceea ce oferim acum, de fapt clădim, construim ceva ce ne va bucura cândva şi vom putea spune că suntem împliniţi. Cum? Sădind de pe acum în odraslele noastre iubirea, optimismul, curiozitatea, un caracter frumos, etc….toate clădite pe ceva ce este deja, însă, din neştiinţă, blocăm expansiunea lui, precum şi fericirea propriilor copii. O carte preţioasă pentru fiecare dintre noi, din care, vom primi sfaturi ca şi cum ar fi spuse de cei mai buni prieteni ai noştrii, hotărâţi să ne rămână alături, până vor vedea ceea ce am fost capabili din minunile noastre să clădim într-o lume atât de confuză, din ce în ce mai rătăcită şi înstrăinată de adevăratele valori personale şi sociale. Citiţi-o! Vă veţi fi recunoscători că aţi descoperit-o!!!

Alina Jurcan


În România sunt multe lucruri care nu merg. În familia mea, însă, alegem să ne îndreptăm atenţia spre partea luminoasă a României, de unde vine şi speranţa. Cred cu tărie că doar investind în educaţia noii generaţii vom avea şansa unui viitor strălucit. Apariţia semnată de prof. Florian Colceag şi Florin Alexandru, “Copilul tău este un geniu!”, este un excelent exemplu în acest sens, o alternativă argumentată, credibilă şi convingătoare la actuala abordare a educaţiei, o carte inedită din care înveţi cum să identifici calităţile native ale copiilor tăi, cum să îi încurajezi şi să îi motivezi, cum să le dezvolţi abilităţile în mod echilibrat şi multe alte astfel de informaţii de ultimă oră necesare în educaţia copiilor noştri. Copiii mei sunt dovada clară că metoda propusă în carte este eficientă şi dă rezultate. Am credinţa că, dintre cei care citesc această carte astăzi şi învaţă să-şi folosească la maximum înzestrările native şi abilităţile, peste câţiva ani, se vor afirma mari scriitori, jurnalişti, medici, oameni de ştiinţă, care, la rândul lor, vor juca rolul de modele pentru alţi tineri. Implicarea autorilor în a pregăti următoarea generaţie de inovatori şi lideri înseamnă enorm pentru noi şi pentru copiii noştrii. Dacă voi putea să şi ajut în aceasta nobilă iniţiativă, o voi face cu multă bucurie!

Cerasela Angelescu

De ce să comanzi această carte acum?

Deoarece îți vei ajuta copilul să-și dezvolte aceste

5 calități foarte importante exact la momentul potrivit:

 • APARTENENŢĂ SOCIALĂ
 • GÂNDIREA POZITIVĂ
 • ÎNCREDERE ÎN FORŢELE PROPRII
 • INTELIGENŢĂ EMOŢIONALĂ
 • GÂNDIREA "OUT OF THE BOX"

Apartenenţa socială, este cea responsabilă de felul în care socializăm şi ne creăm noi prietenii. Până la urmă se spune că media prietenilor tăi eşti tu.

Încrederea în propria persoană, este cea responsabilă de realizarea proiectelor semnificative din viaţa noastră şi cea care ne conferă oportunitatea unor alegeri cutezătoare!

Gândirea pozitivă, este cea responsabilă de modul în care proiectăm viaţa. Nu e aşa că avem un cadou superb de care uneori uităm să profităm? Cadoul este însăşi viaţa!

Inteligenţa emoţională nu putea să lipsească pentru că ea este esenţială din atâtea puncte de vedere încât dacă o dezvoltăm poate determina caracterul de învingător al unui individ în comparaţie cu cel de învins în cazul în care nu este dezvoltată.

Gândirea “Out of the Box” este responsabilă cu schimbarea proiecţiei asupra evenimentelor din viaţa copilului tău, ori de câte ori acesta are nevoie.

Acestea fiind spuse, te invităm să te bucuri împreună cu toată familia de activităţile prezentate în această carte.

"Copilul tău este un geniu!" costă doar 50 de lei, plata se poate face inclusiv ramburs la sosirea coletului (nu ai nevoie de card), iar beneficiile pe care le aduce cu sine, valorează infint mai mult.

Ajută-ţi copilul să-şi dezvolte potenţialul de geniu cu care s-a născut.

100% Garantăm distracţia şi satisfacţia

Garantăm că vă veţi distra de minune şi mai mult de atât, copilul tău îşi va dezvolta aceste calităţi super importante. Iar dacă nu veţi fi super mulţumiţi, ne spuneţi şi vă dăm toţi banii înapoi.

 • Te ajută să dezvolți calități esențiale în doar 30 de minute de pe zi de practică
 • Scrisă de autori cu experiență în parenting, oferă o perspectivă corectă a tuturor proceselor prin care trecem ca părinți
 • Scrisă concis, oferă o abordare directă și simplă pe înțelesul oricui
 • Mesajul nostru are în centru FAMILIA, pe care o sprijinim cu principii sănătoase și echilibrate

Telefon

0774 682 114

Copyright 2015 - 2018 - Tikaboo Romania   ANPC | SOL | Contact

>